Video: Aziz & Ramiks – Mijn Allesje & 1 keer per jaar @3fm

Aziz en Ramiks waren afgelopen weekend te gast bij het programma Xnoizz op 3fm. Een onderdeel van het programma is dat artiesten een nummer maken binnen een uur. Aziz en producer Ramiks hebben dat vertaald naar het nummer ‘Mijn Allesje’. Daarnaast hebben ze ook het nummer ‘1 keer per jaar’ live gedaan. Bekijk de beelden hierboven en -onder.

Aziz & Ramiks – 1 keer per jaar:

6 October

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Video: Aziz & Ramiks – Mijn Allesje & 1 keer per jaar @3fm"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Wat
Gast
Wat

die ‘mijn allesje’ track kan echt niet ouwe! Andere track blijft hard

ijtje
Gast
ijtje

die beat van ‘mijn allesje’ is fakking hard! is die ook door ramiks gemaakt binnen een uurtje?

Jay
Gast
Jay

Echt he

Marr
Gast
Marr

Aziz rapt weer eens goed

Gaande
Gast
Gaande

ik vind beide tracks hard …jullie maken nieuwe shit klinkt fris blijf aub door gaan!!!

wpDiscuz