Video: Berry – 6 God (Remix)

Onlangs bracht Berry zijn track ‘6 God (Remix)’ uit. Vandaag verschijnt hij met de bijbehorende videoclip die hij voor de track heeft geschoten. Beluister het resultaat vanaf vandaag hierboven.

1 May

25 comments

Leave a Reply

25 Comments Aan "Video: Berry – 6 God (Remix)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
munster
Gast
munster

Hard

mama
Gast
mama

ishcadyyy

BK
Gast
BK

Deze man is real hij verdient meer vieuws / bekendheid
Vele mannen zijn fake
S/O naar Rotterdam

Dope

Rimmer
Gast
Rimmer

wat een mongool

zo
Gast
zo

Dit is gewoon hard hoor!damnn

G
Gast
G

Tekst hard hij had alleen de clip erop moeten aanpassen

Kip
Gast
Kip

hardcore man zulke dinge wille we hore

The Judge
Gast
The Judge

best goed hoor

RealAllTheTime
Gast
RealAllTheTime

Hoe ga in een keer torrieman uithangen?

YouFakeAllTheTime
Gast

praat geen bullshit… berry is realer dan elke swagclown dan ook

xd
Gast
xd

ik vind dit dus echt 10 x te nep… en snap niet eens waarom je een clip zou maken voor zp’n wacke track. maargoed meningen verschillen.

royboy
Gast
royboy

Hele harde tekst

Monk
Gast
Monk

Lelijkste beat in lange tijd. En van die staccato gedropte parade van cliches krijg ik het ook niet warm. die man begon en stuk interessanter, die gangsterassimilatie is kansloos

Jantje
Gast
Jantje

dit is toch die clown die in de billen is genomen door Ares?

MarkkkW
Gast
MarkkkW

haters all over the place, ten eerste is ares niks vergeleken met berry en ten tweede hij killt deze beat just saying man

dusdat
Gast
dusdat

deze man is gewoon keihard hoor . Voor de haters ga lekker naar ali b of ronnie flex luisteren ofzo

Ebolatelli
Gast

Door ares hahahhaa geloof me ares komt niet meer in rotterdam

hahaha
Gast
hahaha

Deze zitten nog op die level van een 16 jarige puber qua mentaliteit en levenswijze.

haha
Gast
haha

hahaha altijd moet die via rappers die nu in zijn shine pakken, ga jongen en haal die tattoos uit je nek. Gaat je niet helpen aan een baan vriend. autotune sfb.. die mannen zijn wel gaande!

Bold
Gast
Bold
Je moet klimmen zonder anderen neer te halen, man. Kijk naar Winne. Hij ging naar de absolute top in de Nederlandse scene zonder 1 persoon te disrespecten. Zelfs wanneer hij eindelijk duidelijk ergens op reageerde viel het nog mee. Ik vind Berry te weinig rekenen op eigen kwaliteit en te veel uithalen naar anderen. Ik weet je doet alsof je schijt hebt en waarschijnlijk is dat zo, maar je (levens)lijnen schrijf je ook voor je publiek al is niet altijd duidelijk wie dat is. Als het alleen om jezelf ging bewaarde je je lines wel op je laptop of liet… Read more »
jeem
Gast
jeem

Jullie moeten eens niet elke line zo serieus nemen. Dat doe je bij wie dan ook toch ook niet. En als je nu nog over Ares begint ben je super triest! Ik wil jullie wel eens al dat commentaar zien zeggen in zijn gezicht. O en Berry heeft een baan die verdiend waarschijnlijk meer dan jullie allemaal. Dit laat zien hoe dom jullie zijn, er staat nog bij PROMO VIDEO! Ik vind het in ieder geval keihard deze man is nog jong en maakt grote stappen.

jayv
Gast
jayv

@jeem, Denk je serieus dat iemand meer dan gemiddeld verdiend als hij zijn clip bij een flat opneemt

jeem
Gast
jeem

@jayv staat toch bij promo video

OlSkool
Gast
OlSkool
wowww. True shit dit! hard hard nogmaals hard. Echte hiphop echte spit echte flow. Gotta respect that. Roffa kan trots zijn op deze man. enne… waarom moet je in je video laten zien hoeveel of hoe weinig money je hebt. sorry. rare opmerking hierboven. Video is rauwwwww brada! Video is harder dan die high budget dingen van anderen. Is misschien mijn mening, die harde hiphop die uit mn hart spreekt en blij wordt van dit soort tracks/clips. Maar no spang. It’s all love. Iedereen zn mening. Anyways, mc’s.. blijven jullie je ding doen. Ieder zn eigen stylo. Maar als je… Read more »
rick
Gast
rick

Wat is die Berry toch een loser, first class! Hij doet stoer, maar is gewoon een iel mietje die absoluut niet hiphop is en niet kan spitten. Ik geef je hetzelfde advies als ik aan Steen geef, stop ermee! Hoewel ik me afvraag of je er ooit wel mee begonnen bent.

wpDiscuz