Video: Black Wolture – This Is Me (prod. Dr Ernst)

Na de video ‘Streetlife‘ brengt de Rotterdamse rapper Black Wolture een video uit van het nummer ‘This Is Me’. De track is afkomstig van zijn album ‘Meet Tha Black’, dat nog steeds verkrijgbaar is in de Velvet te Rotterdam. De track is geproduceerd door de Amerfoorste producer Dr. Ernst.

16 April

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Video: Black Wolture – This Is Me (prod. Dr Ernst)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
LANGEEEEE
Gast
LANGEEEEE

AMERSFOORTSE PRODUCER ALLUUUUS MAAATT

Chorus
Gast
Chorus

Deze man check ik al een tijdje hij is dope man vooral die samenwerkingen met Markus Beats vond ik dope. Dit vind ik wel wat minder maar hij moet meer doen met grotere namen zoals GMB & Mr.Probz etc verder tof man

Big up vanuit Heerlen 😉

sicko
Gast
sicko

wat een slechte rhymes heeft deze guy wow

nz
Gast
nz

ziek hard nummer, die beat ook !!

Beatlover
Gast
Beatlover

Die beat is Faya !

wpDiscuz