Bokoesam tekent bij Top Notch en laat nieuwe muziek horen

Bokoesam is vanaf nu Nindo én Top Notch! Hoe dat zit, legt hij uit in deze video. Daarnaast laat hij ook nog wat nieuwe muziek horen. Op 30 mei brengt Bokoesam in samenwerking met Krankjoram de EP ‘Nog Nooit Meegemaakt’ uit via zijn nieuwe label Top Notch.

5 May

18 comments

Leave a Reply

18 Comments Aan "Bokoesam tekent bij Top Notch en laat nieuwe muziek horen"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Shotgunn
Gast
Shotgunn

Ik vind zijn ‘muziek’ echt troep, maar blijkbaar wordt hij gewaardeerd anders zou TopNotch hem niet tekenen. Maar zijn er hier mensen die hem hard vinden? Zo ja wat vinden jullie hard aan hem, want ik zie/hoor het echt niet. Zonder grap ik benieuwd wat mensen hard aan hem vinden daarom vraag ik het.

Trouwens wel respect voor hem. Hij maakt iets waardevols (geld) door troep (zijn ‘muziek’) te maken.

Mr. Reply
Gast
Mr. Reply

Als je niet geboren bent na 1995 ga je niet begrijpen waarom hij zo populair is bij de fans! @shotgunn

schietjezelf
Gast
schietjezelf

Hahahahahhaha niet eens topnotch kun je nog serieus nemen……

BokoeBokoe
Gast
BokoeBokoe

Ik snap volkomen waarom jullie hem niet hard vinden maar als je dit luistert gewoon voor de LOL is het wel grappig niet iedereen hoeft serieus en hard te komen en met moeilijke woordkeuzes te rappen. Hij komt simpel en grappig dat het niet hard is oke voor sommige weer wel. Ik heb respect voor bokoesam hij is en blijft zichzelf en zoals je ziet wordt dat geaccepteerd en wordt je getekend door topnotch. Blijf zo doorgaan BOKOEEE!!

FOKGREATMINDS
Gast
FOKGREATMINDS

alle oude mensen die nog naar Illmatic luisteren moeten hun bek houden en gewoon accepteren dat er nieuwe generatie hip hop gaande is. Sam maakt daar onderdeel uit en hij doet het op zijn manier.

Glock44
Gast
Glock44

Ik ben allang overgestapt van de oude garde, luister nu meer naar meek mill, french montana, lil durk, Tyga deze mannen maken gewoon goede muziek. artiesten als cassidy, young jeezy en Bustarhymes blijven altijd hard, in de categorie soulhiphop blijft Nipsey altijd op 1.

backtotopic: Bokoesam is fokkin gaar dat dit soort mannetjes een samenwerkingscontract met topnotch krijgen zegt genoeg over de manier waarop hollanders hiphop beleven. Als jij zegt dat hij zichzelf blijft zegt al genoeg, ik hoef niet te luisteren naar mongolen die dom doen.

That Nigga
Gast
That Nigga

Domme nigga’s overal… Nieuwe generatie betekent niet dat je moet klinken als Lil B (onzin ”rappen” en swag roepen om als controversieel gezien te worden) of Migos (meest gejatte flow).
Kendrick Lamar is bijvoorbeeld ook van de nieuwe generatie, maar hij is origineel en je merkt dat hij tijd besteedt aan zijn muziek.
Besef: Simpele muziek word beluisterd door simpele mensen.
En doordat er meer simpele mensen op de wereld zijn, zal het lijken alsof deze ‘artiesten’ goed zijn (veel fans/views). Get your facts straight.

ehv
Gast

Hahahahahhaha niet eens topnotch kun je nog serieus nemen

helle
Gast
helle

Kan heel veel muziek die hierop gepost wordt überhaupt niet in de categorie hiphop plaatsen.

Henk
Gast

lmfao oude garde

Troll
Gast
Troll

Bokoesam is het ultieme voorbeeld van een surinaams inteelt kindje,

SKUNK
Gast
SKUNK

nou top notch, dat was het dan.. niet langer het grootste meest succesvolle label, vanaf nu het grootste label met de slechtste artiesten en bagger muziek.

Chivv
Gast
Chivv

bokoesam is gewoon kk grappig, dat s hard aan hem.

joep
Gast
joep

true

pala
Gast
pala

ik hoor geen uitleg over van nindo naar top notch gaat en hoe dat werkt, ben wel benieuwd

SwagTastic
Gast
SwagTastic

Bokoesam is harder dan 2pac

devlin
Gast
devlin

mensen zeiken enshit man muziek is gewoon vermaak luister het of tyf op

HIA
Gast
HIA

hoe kan je nou weer zeggen dat een afrikaan een ‘surinaams inteelt kindje’ is k geloof dat jou brein inteelt is idioot @Troll

wpDiscuz