Video: BolleBof – Bunda

Na het succes van zijn nummer ‘Alina‘ besloot Bollebof om nog een nummer in zijn moedertaal uit te brengen. Dit keer gaat het om de clubtrack ‘Bunda’ en hij heeft er gelijk een video bij geschoten. Bij een ode aan de billen van een vrouw hoort natuurlijk een video met veel vrouwelijk schoon en daar hebben de mannen van Paperclips voor gezorgd. Check de video hierboven.

24 April

25 comments

Leave a Reply

25 Comments Aan "Video: BolleBof – Bunda"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Ruud
Gast
Ruud

hij moest eens meer nederlandse muziek uitbrengen!!!
of nog eens een ft met Memphis depay!!!

Fckdup
Gast
Fckdup

Kk verot bunda bolle je vieze moedaa moedaa moeddaaa

The Judge
Gast
The Judge

flashy man

-
Gast
-

gestoord huis

Yeyow
Gast
Yeyow

Dik man, hij komt tenminste apart.

Mike L
Gast
Mike L

Serieus?
Wtf is dit? ……crap!

tammer
Gast
tammer

Niet echt sterk. Zitten aardige plaatjes in de monotone clip, maar dat is het dan ook wel. Zn vorige cabo track heeft 250.000 kliks in een half jaar. Dat is geen echt succes hoor. Dat weet Bolle ook wel. Waar is de tijd van : Bollebof – Als Je Van Mij Was ?

Ebolatelli
Gast
Ebolatelli

Jo puna hoeveel cash krijgen jullie voor het posten van wannabes die niks met hiphop te maken hebben? Jullie zijn als swagrappers en gaan zwaar in de billen..

rechts
Gast
rechts

hou op man met deze bullshit. bollebof had bij aiky moeten blijven. heb gehoord dat aiky hem uit zj heeft gezet wegens zijn geaardheid..

DryD
Gast
DryD

Het is niet de nieuwe labanta ofzo

Pris
Gast
Pris

Wauw moeilijke tekst, vind dit echt helemaal niks. Oudere tracks van Bollebof waren veel beter..

BK
Gast
BK

battieboy

Talkog
Gast
Talkog

goddam
nigga gaat los met het leensysteem.

EpicFail!
Gast
EpicFail!

hoppa heeft tie dave roelvink verder niks te doen?? tuurlijk zet er maar weer zo glamour bn’er bij

JSPR
Gast
JSPR

Lekker met je blonde baard en paraplu buiten staan als het niet regent

Geen neppe Takkie
Gast
Geen neppe Takkie

Je kan zeggen wat je wilt maar iedereen die hier reageert is gewoon jaloers. Bollebof is zelf uit Zj gegaan omdat hij niet die neppe ganstershit op wil. Wat hij voor kleding draagt is in iedergeval geen neppe shit zoals al die andere neppe rappers zoals Keizer etc noem maar op. deze man werkt loei hard aan de weg heb er een beetje respect voor dat hij niet zo nep is als al die andere neppe rappers.

Monica van Leeuwen
Gast

Nederlandse hip hop zal het nooit maar dan ook NOOIT halen bij Gangster rap in USA.

Maar dit nummer, afgezonderd van de clip want die is belabberd is op zich echt wel een nummer wat zich internationaal zou kunnen meten.
Het is zeker niet slecht geproduceerd.
Het haalt het niet bij het werk van mike will made it wat mijn favo producer is als het om hip hop gaat.
Maar het is wel degelijk goed werk voor een nederlandse hiphopartiest en producer.

Shera hef bundy bundy bundy
Gast
Shera hef bundy bundy bundy

Mense zijn misschien niet jaloers maar dit is gwn slecht hele tijd shera bunda ofzo hele track door haha en dan hopen dat het een (club) hitje word

Gila1103
Gast
Gila1103

monk
Gast
monk

Er zijn twee soorten ladiesmannen: de macho dominators en de vrolijke players. Het eerste type heeft eigenlijk alleen succes bij zwakke vrouwen, vrouwen die zich makkelijk laten intimideren. De relatie is meestal ook ongelijk, fysiek, weinig emotioneel en diepgaand. De vrolijke players zijn ook heel succesvol, omdat ze echt contact maken. Er is veel meer hart in het spel en vooral sterke, zelfverzekerde vrouwen slaan erop aan. De relatie is tof, vrij, maar gelijkwaardig.

Raquel
Gast
Raquel

Hahaha stil man jij Monk. Koulo dokter Phil

a
Gast
a

Hele mooie track. Echt super gevoelig ook maar de inhoud doet het um!! Hahahahah broerr bunda dit schiete is boenda soenda kaka punda

Sjer
Gast

Hij komt hard man

Kd
Gast
Kd

Dit is een voorbeeld van Nederlandse rappers die even vergeten dat ze niet het leven van Amerikaanse rappers leven, en het dus eventjes vergeten waardoor ze alles gaan lenen. Van huis tot auto. Dit ziet er wel heel zielig en onrealistisch uit. Wat wil je bereiken met al dit in je clip? nederlandse rappertjes leiden een heel normaal leven en hoeven niet te doen alsof ze geld maken. Ze leven uit een normaal salaris in een normale huis.

Swaggertje
Gast

Jullie weten ni eens wat hij zingt

wpDiscuz