Video: Brainpower – All The Same ft. Orange Grove

Enkele maanden geleden bracht Brainpower in samenwerking met Orange Grove de single All The Same uit en vandaag presenteert hij de video. Check de video hierboven.

28 October

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Video: Brainpower – All The Same ft. Orange Grove"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Youssef
Gast
Youssef

Waarom moet brainpower stoppen? Omdat hij niet rapt over twerkende laagopgeleide bitches met dikke konten waar een piemel met gouden cockring in moet? Omdat hij niet rapt over hoe hij als een mongool rijd in een Audi RS of Bugatti? Omdat hij niet 100x tot vervelens toe het woord kanker in de mond neemt? Omdat hij geen pauper/gangster imago heeft ??? Vertel het mij ajb!!!!

wauw
Gast
wauw

Hiphop himself is in the building

bla
Gast
bla

kende deze man nog niet, thnx.. dope!!

tammer
Gast
tammer

Hollander in het “Engels”. Is dit serieus? Wie zit hier op te wachten?

Brainpower VDB
Gast
Brainpower VDB

Ik ben niet eens van het reageren,
maar voel me dit keer verplicht.
Elke keer trap ik er weer in, sterker nog, ik trap er niet alleen in ik word er zelfs geirriteerd van. Ik geef je telkens weer een kans, maar de laatste “dingen” wat je allemaal uitbrengt ik weeeeeeenie waar jij allemaal mee bezig bent of nog van plan denkt te zijn. Maar laten we samen afspreken dat je gewoon niet meer je stem combineerd met een microfoon? Misschien kan je nog wat rappers helpen. Maar aub stop met rappen!

Brainpower VDB
Gast
Brainpower VDB

Overigens,
Orange Grove, je klinkt goed man. Gelukkig zijn we niet all the same, en niet iedereen houd van het zelfde. Maar wat ik wel wel is dat brainpower moet stoppen ?

wpDiscuz