Video: BROGENIMO – Happelaar

Victoire en Festus van Turtleville brengen vandaag onder de naam BROGENIMO de videoclip van de track ‘Happelaar’ uit. De track is een ode aan café ‘De Happelaar’, in Helmond, waar de mannen blijkbaar regelmatig te vinden zijn. De mannen hebben zich muzikaal laten inspireren door de track ‘Wassenaar‘. De videoclip kun je vanaf vandaag hierboven bekijken.

24 February

16 comments

Leave a Reply

16 Comments Aan "Video: BROGENIMO – Happelaar"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Bruhh
Gast
Bruhh

Te lachwekkend dit

Bk
Gast
Bk

Deze Guys hebben verlof uit het gesticht

Rens Ottema
Gast
Rens Ottema

hahahahahah kk vet

kom aan me schatje ik schiet je. Ook al is ze nog niet van mij.
Gast
kom aan me schatje ik schiet je. Ook al is ze nog niet van mij.

Hahahaha. meer man. Meer.

Je moeder
Gast
Je moeder

MEEEEEER VAN DIT JOH!!

112
Gast
112

hahahah kkchill

Zlatan
Gast
Zlatan

Brooooooo…. Een soortvan psychedelische mix van Jay Z met BummyBoys viese dinge man !

julesjassen
Gast

WAeOW KK HARDOE

Allie
Gast
Allie

ik dacht dat puna hip hop was.. puna is ook niet meer serieus te nemen..

hapklaarrr
Gast
hapklaarrr

hahaha dit is overduidelijk fatoe shit, maar ik ga er best lekker op haha shit zit al in mn hoofd die guy is kk komisch man gekke clip

hapklaarrr
Gast
hapklaarrr

sowieso 10 x doper dan wat hier gemiddeld dagelijks van Nederlandse bodem voorbij komt

Fjord
Gast
Fjord

eindelijk brengen we de nederhop eens terug, want met “het ratjetoe van snare rolls en allemaal dezelfde synthetische klote bas en hetzelfde melodie gjengel” is dit toch weer een leuk begin van meer, zet hem op guys!

Reinout Oerlemans
Gast
Reinout Oerlemans

ik weet niet wat het is maar ik vind dit gewoon KK DOPE

Berry van Aerle
Gast

HELMOND – MIERLOSEWEG

tyfus
Gast

bergen hard

Je Padre
Gast
Je Padre

catchy als ash ketchum

wpDiscuz