Video: Cal – Resultaten (Prod. by J’Dicious)

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”51763″]

De rapper Cal zal binnenkort deelnemen aan kwart finales van de Grote Prijs van Nederland en daarom brengt hij vandaag de video ‘Resultaten’ uit. De track is afkomstig van zijn aankomende EP ‘Voor Altijd’. De video is geproduceerd door ‘OPJENETVLIES’ Films & Atlynn Vrolijk, member of LFMC.

11 May

37 comments

Leave a Reply

37 Comments Aan "Video: Cal – Resultaten (Prod. by J’Dicious)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
HenkHiphop
Gast
HenkHiphop

Deze shit is dope! Succes in de Kwart Finale!

010Swag
Gast
010Swag

Keihard!

kaya ink
Gast
kaya ink

bon swa klinkt goed

HipHop
Gast
HipHop

Dope had nog wel n verse bij aan gemogen

onrust
Gast
onrust

dope shit!

erm
Gast
erm
owkee, de eerste 5 comments zijn dus van dezelfde persoon. Kijk, deze man moet ergens beginnen maar dit is echt kaka man..weer zo’n 13 in een dozijn ding..pfff wordt echt moe van dit soort dingen…worden die gasten niet moe van zichzelf? maar goed, nu geef ik deze man 1 comment erbij (alsof hij ervan kan eten haha). En natuurlijk komt er door deze comment een invasie aan comments van dezelfde persoon. blijf vooral oefenen van dit klinkt echt nergens naar. De beat/vocal is ook belabberd afgemixt. De snare staat veeelste hard, en je hoort overduidelijk dat die sounds uit de… Read more »
Niet dezelfde persoon @ erm
Gast
Niet dezelfde persoon @ erm

Jij bent wel erg gefrustreerd zeg poeh poeh… met al die kennis die je hebt zou je in principe al een grote naam kunnen zijn in de nerderlandse hiphop of grote namen kunnen supporten… Wat een kennnis! ben er jaloers op 😛

Good Guy Greg @erm
Gast
Good Guy Greg @erm

Geweldig dat je zo kritisch kan kijken en luisteren naar deze! Misschien moet je ambtenaar worden! Dan mag je een hoop zeuren, piepen, klagen maar vooral beter weten terwijl je zelf niks hoeft te doen. Als je depressief bent zoek hulp, maar kraak geen mensen af die het wel proberen.
Als je ballen hebt laat je wat van je eigen werk horen of zien, ik verwacht natuurlijk dat het 110% in orde is.

leon
Gast
leon

erm is een blije

thee zonder jonko
Gast
thee zonder jonko

kennelijk weet men niet meer wat echte spitters zijn , zo weinig comments en ik plaatste die andere 4 niet.. deze gast kan rapper , dope !

bas
Gast
bas

afmix is idd matig, beat vind ik niet bijzonder en de clip is niet professioneel. Wat ik tof vind is zijn stemgeluid, z’n flow is wel aardig, al rijmt ‘ie op verassende momenten opeens NIET. Verder 13 in een dozijn idd…

groggo
Gast
groggo

allereerst..het geheel is wel tof..maar een andere beat zou toffer zijn, of de mix van de beat moet gewoon beter want het gaat ten koste van je track..de video is wel nice, nie innovatief ofzo..maar er zijn wel veel mindere video’s voorbij gekomen op puna..qua dat moete we nie zeiken..de inhoud van de lyrics? ach jah..we moeten er maares aan gaan wennen dat we nog geen top mc’s huisvesten, een uitzondering daar gelaten.

ps: de grote prijs’s dead

spike
Gast
spike

sgrijven is al jaren overschat… dat is wel aan m te horen ja

erm
Gast
erm
haha grappig om te zien dat na mijn comment het iets bij diezelfde persoon losmaakt die ook al die andere ‘positieve’ comments heeft geplaats. hoezo ben ik gefrustreerd? jij bent toch diegene die erop ingaat? ik geef gewoon mijn mening, maar jij moet er perse meerdere comments op losgooien onder verschillende namen. wellicht moet je nog aan jezelf werken en leren omgaan met kritiek, want als je zo emotioneel doet om mijn reactie moet je het ook niet gek vinden dat ik bijna denk dat je die beatmaker, artiest of clipmaker bent. Dit is gewoon behoorlijk onderontwikkeld en er moet… Read more »
TenMinus
Gast
TenMinus

@erm dat jij serieus gelooft dat al die positieve comments van 1 persoon zijn maakt jou wel een behoorlijke debiel moet ik zeggen. mr “know it all”. jij denkt dat alle nieuwe namen hier gelijk op het sticks en fresku niveau moeten zitten, ook zij begonnen ooit ergens. dus niet zo bitchen, voor zijn eerste clip is dit fuckin nice.

erm
Gast
erm

> ja, ik geloof dat echt..het is overduidelijk..je hoeft niet elke keer steeds je eigen werk te verdedigen..je moet eens leren om met kritiek om te gaan. Dit ding is wack en er is weinig wat je daaraan kunt doen. Sure, je kunt niet ineens op het level van fresku of sticks zitten, maar zorg er wel op zijn minst voor dat je werk goed in elkaar zit.
you need a lot of practice son.

Perdeaux
Gast
Perdeaux

Volgens mij is dit ook de eerste keer dat hij rapt. M’n broertje van 7 doet het nog beter. Kansloos dit.

TenMinus
Gast
TenMinus

Bij nader inzien moet ik toch toegeven dat deze shit echt waardeloze crap is en dat ik al mijn gemaakte comments terugneem. Deze artiest moet echt nog superveel oefenen met zijn eentonige stem.

Ella...
Gast
Ella...

Wauw wat een belachelijke comments.
Jullie horen thuis op geen stijl ofso…

Deze jongen gaat t verder schoppen en dan dezelfde hatersrs
worden billenlikkers. ik ken jullie soort.

Show your selfs beetje lopen schuilen achter je haat comment

Ella...
Gast
Ella...

Ps erm
wie the f ben jij haha

zielig mannetje, of je bent veel gepest of je bent weer zo een puber
van 16 die denkt t weer allemaal te weten.

Zo denk ik over jou.
Is mijn mening. voel je vooral niet aangevallen sletje

Ewrt
Gast
Ewrt

Dordrecht zit vol met falers. De wannabe rappers en de mensen die hier posten.. *zucht*

rrtr
Gast
rrtr

> ella is een hoertje die geneukt wil worden

erm
Gast
erm

hahaha wowww wat kun jij slecht tegen kritiek en de waarheid. met zo’n houding ga je het niet ver schoppen in het leven. dat constante verdedigen is niet nodig, tenzij je natuurlijk een hele kleine pikkie hebt en daar nu op getrapt is.

Werder
Gast
Werder

dees man zn stem is konyo eentonig man hahaha drooog

Perplex
Gast
Perplex

gooi jezelf weg wannabe lowlife rappertje 010 represent

Ella...
Gast
Ella...

Jullie moeders 🙂

Erm hahaha

nog steeds ben je der

levenloos hoertje met je hoerevriendjes 🙂

erm
Gast
erm

> gekke ella, maar jij bent toch mijn hoertje?

JSs
Gast
JSs

HARD zowiezo maar als je de clip niet ziet denk je beetje aan migiboss.

Gergious
Gast
Gergious

Hahahaha al die comments dan. ja ik vin het niet zo raar dat mensen zeggen dit is wack enzo. dit is ook wack. ik snap niet dat zoiets op puna staat ja dan krijg je wel van die negatieve comments. erg eentonig idd en voel dees totaal niet

illcity
Gast
illcity

gaar

zwl
Gast
zwl

ewaa dit is echt de slechte ding die ik in tijde gezien gehoord heb op puna man. komop puna wat is dit komen jullie videos tekort ofzo

toedels
Gast
toedels

weer de zoveelste die denkt dat ie kan rappen..video isook echt telame voor woorden vaak zie je zn hoofd niet eens

tenminus
Gast
tenminus

Cal is ill, degene die onder mijn naam zegt van niet is een fuckin idiot.

erm
Gast
erm

Kijk laten we doen net als erm
Als een hoertje?

rrtr
Gast
rrtr

erm is een flikker

SJAWELL
Gast
SJAWELL

Deze man verdient die grote prijs! Anders evt. Flow&co. Maar ben bang dat de jury weer voor een populaire act als Ronnie Flex gaat…

Vloed
Gast
Vloed

Ik vind het eigenlijk niet eens heel slecht.

wpDiscuz