Video: Crooks – Sorry (prod. SoundSeduction)

[jwplayer config=”compare” mediaid=”31966″]

Crooks komt alweer met de derde video van zijn solo debuut ‘Absentie’. Na de video’s ‘Voel me vies‘ en ‘C.R.O.O.K.S.‘ komt de rapper uit Hoogvliet nu met een video van Sorry. Download hier Crooks zijn debuutalbum ‘Absentie’ en bekijk zijn nieuwe video op de vervolgpagina…

Video: Gaturo Films

4 October

25 comments

Leave a Reply

25 Comments Aan "Video: Crooks – Sorry (prod. SoundSeduction)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
luca
Gast
luca

1e

vrpogidsswag
Gast
vrpogidsswag

keep it comin hard

KEMPERHARD
Gast

3e

jonko
Gast
jonko

wel dope lines, maar hij komt zo monotoon is gwoon hinderlijk man zonde!

hmmm
Gast

5e

Echtt
Gast
Echtt

deze clip is precies het zelfde als de vorige, alleen andere locatie en wat lease auto’s

hit
Gast

5e

davor
Gast
davor

honda civic stylo

Kale Henkie
Gast
Kale Henkie

Kunnen ze iedereen die 1e, 2e, 3e etc. Niet gewoon bannen? Zwaar kansloos..

Djadjadjajdja
Gast
Djadjadjajdja

10e

Flexx
Gast
Flexx
Ik ben geen hater begrijp me niet verkeerd.. Maar de teksten van crooks zitten vol tegenstrijdigheden.. Hoe kan ik deze man dan nog serieus nemen? De ene track rapt ie weer dat ie geen tijd heeft om te chillen, maar als ik ze clips bekijk zie ik em alleen maar suf op de bank jointjes roken? Hij rapt dat het leven een hel is en dat ie uit de goot komt maar wat wil je als je leeft als een junk? Ik heb het beste met crooks voor en ik weet dat ie harde tracks kan maken (zie boyz in… Read more »
r0yboy
Gast
r0yboy

Jammer van de clip, niet alles loopt synchroon.
ik blijf erbij, Crooks moet met eigen shit komen. Hij doet teveel zn broer na

ewa safi
Gast
ewa safi

93e

$t@ck €uro$$$
Gast
$t@ck €uro$$$

Harde beat maar Crooks zijn woorden maken op mij geen indruk,hij rapt over wijven en money maar hij overtuigd mij gewoon niet…
Wel respect voor Hef dat hij niet wil geilen voor de camera’s omdat zijn broertje een clip dropt.
Maar nogmaals sorry Crooks,je heb het of niet maar je komt bij mij niet geloofwaardig over(mijn mening)…

lazy
Gast
lazy

Het lijkt alsof elke track die ik hoor van hem hetzelfde is.. Steeds zelfde soort beat, zelfde soort clip, zelfde soort refrein, zelfde soort tekst. Beats zijn dan nog wel goed gedaan maar van die teksten blijft echt helemaal niks hangen. Hij heeft echt werkelijk helemaal niks te vertellen.

haha
Gast
haha

precies.. hij heeft niks te vertellen. hij kan hetzelfde als zn broertjes, alleen heeft hij niets te brengen.

crooks is hierbij gewoon afgeschreven

Vinnidi
Gast
Vinnidi

Verses zijn dan ook zwak, inderdaad weinig tot geen inhoud. Maar daar rapt ie ook niet voor, dat hoor je toch in het refrein.. Zelfspot met die foute spelling. Hij is misschien niet de meest snuggere, wilt gewoon een refrein die bij mensen blijft hangen. Die K-R-Sorry-C-R-O-O-K-S, pak me freddie klinkt lekker..

jantje beton
Gast
jantje beton

Freddy Crooks is hard

OL
Gast
OL

Ai Swa Jullie Lopen Te Kloten Met Die Man, Crooks Dit Crooks Dat .. Je Moet Dit Voelen Man! SowieSo Hoogvliet – OL – 100 Bitch !!!!!!

groglife
Gast
groglife

de jonko houdt je wakker? jongen wat gooi jij in je jonko?..zoek een nieuwe manager want et komt nie goed zo..we weten dat je talent heb, wat ga je er mee doen?

Ewa Samir
Gast

Hij klinkt wel doop vooral het refrein, maar die beat is haast het zelfde als ‘ik voel me vies’ ..

Koen
Gast
Koen

wat een nerd. echt een wacke gast

Harm
Gast
Harm

Stop 3 tracks bij elkaar, je wil te snel op dit moment! Stop C.R.O.O.K.S, Sorry en Ik voel me vies bij elkaar en schiet een clip! niet van 100 euro maar van 500 euro.. dan heb je meer kijkers met 1 clip als wat je nu met 3 of 4 clips hebt! je wil te snel op dit moment.. Sneller als wat kan! je hebt Talent dat weten we met zen allen maar ik denk dat je het te snel dropt! meer nadenken over HOE en WAT je dropt! zowieso liefde.

O'Really
Gast
O'Really

Al ben ik verloren je gaat toch niet van me winnen “winne” nah

Hmmm waarom heb ik steeds het gevoel dat deze rapper op winne uit is op die gele trui uit is!

Fok met me !

Harmen
Gast
Harmen

Dit vind ik een zware kopie van Hef, hij komt niet als zichzelf.. Check 101 barz sessie samen met z’n broers Hef en Adonis, daar vond ik m hard komen, en gewoon puur en real, half werk dit! Be yourself!!

wpDiscuz