Video: D Lipps – Meest Onderschatte (prod. DonD)

Het nummer ‘Meest onderschatte’ is afkomstig van D. Lipps zijn laatste EP ‘Sic Parvis Magna‘, die nog steeds verkrijgbaar is via iTunes.

6 November

12 comments

Leave a Reply

12 Comments Aan "Video: D Lipps – Meest Onderschatte (prod. DonD)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
040
Gast
040

Meest onder schate??? Je bent nog steeds op de zelfde level als een paar jaar geleden en mij heb je niet weten te over treven er zijn die. Jou voorbij zijn gegroeit dus overtuig me maar

DoeNormaalMan
Gast
DoeNormaalMan

Meest onderschatte TopKok!

S D E
Gast
S D E

track is nice, video is ook flex

d lips
Gast
d lips

ik weet ik ben wack ik ga echt stoppen met rappen

haha
Gast
haha

de meest onderschatte overschatting

die chips
Gast
die chips

Deze gast roept al een paar jaar hetzelfde. Hij is de meest niet ontplofte rapper..

power
Gast
power

Ik vind dat D lipps vroeger beter was en dat is jammer.
maar op een of andere manier kan ik hem niet te veel afkraken want als ik zijn clips zie zie ik dat die boi echt passie heeft voor muziek dus gun hem het wel,maar je zal je game toch moeten upsteppen,hoop dat het lukt.Ik heb net Yes R geluisterd op deze site dus ben misch nog wel iets te positief want daar kreeg ik spontaan tranen van in de oogjes….

asdfas
Gast
asdfas

Deze gast zegt gewoon totaal niks in zijn tracks.
Soort van random mix met woorden om interessant te klinken.

YOL2
Gast
YOL2

eens met @asdfas. Als hij een concept vantevoren bedenkt zou een track als dit al een stuk beter klinken

sjaakb
Gast
sjaakb

“wat ik probeer te zeggen…. ik weet niet wat ik probeer te zeggen” hahaha dit is de meest geniale zin ever haha! De track heet de meest onderschatte maar de track gaat daar helemaal niet over! de eerste 40 seconden praat ie over hoe stoer ie is en dat ie wiet grind.. hij heeft echt een laag IQ, niet dat het wat uitmaakt iedereen is speciaal op zijn manier.

skunk
Gast
skunk

ik heb z’n manier voor rappen altijd al wack gevonden..

mokumstrijder
Gast
mokumstrijder

d lips is real, dit merk je doordat hij nu precies hetzelfde doet als 5 jaar terug.. hij laat zich niet beïnvloeden!!!! haha rook er nog eentje jongen

wpDiscuz