Video: Darryl – Laatste Traan

Vandaag verschijnt ‘Laatste Traan’, de nieuwe videoclip van Darryl. Het nummer is afkomstig van zijn album ‘Dichtbij‘. “Ik volg mijn pad, ben er bijna. Ik zoek het licht en ik kom daar waar ik moet zijn”

Op het nummer lijkt Darryl’s leven een positieve wending te nemen. De jonge Amsterdammer vertelt openhartig hoe verslaving zijn leven heeft beheerst en de invloed daarvan op zijn dierbaren en omgeving. ‘Laatste traan’ is geproduceerd door Brownie Dutch. Het is alweer de zesde videoclip van het album, aangezien de nummers ‘Het maakt niet uit‘, ‘Met mij zijn‘, Dichtbij, Werk Hard en ‘Sinds ik klein ben‘ deze voorgingen.

Video: Robert Dreischor

17 February

18 comments

Leave a Reply

18 Comments Aan "Video: Darryl – Laatste Traan"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
gerry
Gast
gerry

aightttt masterrrrrr

Bram
Gast
Bram

Respect voor deze!

---
Gast
---

netjs man

--
Gast
--

RBDjan op 2:05

000000
Gast
000000

>nee je meent het

gg
Gast
gg

het nummer is keihard! ik vind de videoclip echter behoorlijk saai beginnen..einde is wel weer grappig…vond sinds ik klein ben en nog een paar voorgaande een stuk toffer en eruit spatten..just my 2 cents, ik haat niet 🙂

Piotr
Gast
Piotr

Respect voor deze

544
Gast
544

beter dan verwacht, duidelijk een andere en betere richting met ze rap gekozen!
netjes

jaa
Gast
jaa

Gebikkeld in de hood? Gooi jezelf weg man

pp
Gast
pp

> Ken je hem om te zeggen dat het niet zo is??
fuck off man, meningen geven over een persoon die je niet kent

zzz
Gast
zzz

goeie muziek. hetzelfde verhaal die we allemaal met elkaar delen 😉

G
Gast
G

He he, de eerste die toegeeft dat tie verslaafd is aan skunk en dat t focktop is. Dat is echt, al die mannen die verslaafd zijn zeggen dat t geen verslaving is, maar je weet dat t zo is. En voor de rest; als ik nog een keer iemand: ‘Its all good’ op ‘hood’ hoor rijmen gooi ik me computer uit het raam.

for the real
Gast
for the real

komt darryl weer met zn mietenmuziek haahhaahah ooit talentje en nu is ie zo een battie rapper, kkslechte teksten man, refreintje zo triest, hoe gaat deze nl rapper hood op good rijmen, zo vaak gedaan alles wat darryl doet is zo extreem played out he deze guy is gewoon op

Gilli
Gast
Gilli

Wow z’n pa leerde hem fietsen toen die 2 was, die m’n wa sws high

WTF man
Gast
WTF man

AHAHHAHAHAHA. 2 jaar toen je leerde fietsen. Ik spreek je man. Dope track tho.

gooise
Gast
gooise

/watch?v=8AJAwXV2cEs

download link!!

RobinAnique
Gast
RobinAnique

Wauw. Clip past perfect bij het nummer. Top.

Olaf
Gast
Olaf

wat voor soort adidas sneakers zijn dat op 0:06??

wpDiscuz