Video: Interview met Appa (De Zaak)

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”38027″]

Zoals wij gisteren berichtten was Appa betrokken bij een handgemeen met de politie. Tijdens een verkeerscontrole werd de rapper gesommeerd achter een agent aan te rijden, waarna het uit de hand liep. Appa vertelt in een interview met De Zaak zijn kant van het verhaal.

30 September

56 comments

Leave a Reply

56 Comments Aan "Video: Interview met Appa (De Zaak)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
dope shit
Gast
dope shit

schrijf een kenteke op van 1 van die auto’s 😉

rik
Gast
rik

duidelijk en goed geformuleerd verhaal van Appa.

schande voor de politie, hoop dat er een staartje aan komt.

meer tv aandacht vragen appa!

cranepeppah
Member

Keur ‘t niet goed wat die agenten hebben gedaan, maar dat krijg je als je Schijt aan de Overheid nummers gaat maken..

Jiggens
Gast
Jiggens

cranepeppah: Keur ‘t niet goed wat die agenten hebben gedaan, maar dat krijg je als je Schijt aan de Overheid nummers gaat maken..

Inderdaad

Gekke mannetje?
Gast
Gekke mannetje?

ik geloof er eigenlijk niks van.

sjaak
Gast
sjaak

kifesh hij gaat over zitte huile maak een album ofzo a mattie

ddddddddd
Gast

huilebalk, je lokt het zelf uit

Ahmed
Gast
Ahmed

haha ik wil schijten op je face kameraat

asdg
Gast
asdg

dope shit: schrijf een kenteke op van 1 van die auto’s

dat heeft hij gedaan.

asdg
Gast
asdg
ddddddddd: huilebalk, je lokt het zelf uit wtf wrm lokt die het zelf uit= als een pvv stemmer dit zou gebeuren dan zegt iedereen dat het niet kan en dat de vrijheid van meningsuiting in gevaar is… en voor de duidelijk heid dit is niet de 1e keer voor appa, ik had een interview gehoord waar in die zei dat hij was mishandelt door de politie, en hoe kun je he tniet geloven… hij heeft tog die opnames, hij is zelfs naar de politie gegaan en daar deden ze erg scheinheilig en wouden ze appa niet helpen toen ze hoorden… Read more »
henkie
Gast
henkie

hij is niet de enige bij wie dit gebeurd, ik denk dat dit bij de nieuwere generatie agenten steeds meer voorkomt dit soort van machtsmisbruik

waarheid
Gast

woord! wie dit voelt reageer met woord!

NDK
Gast
NDK

Zielig verhaaltje hoor..

Maar dit gebeurt dagelijks door Marokkanen.. bij burgers, snackbars, juweliers, busschauffers, conducteurs.. noem het maar op. Kijk eens een keer naar Ter Plaatse (TVNH) of Opsporing Verzocht en je ziet 9 van de 10x personen van Marokkaanse afkomst.

Ten tweede, je maakt tracks over dat je een hosselaar bent, dat je een supermarkt heb overvallen, dat je schijt heb aan de overheid. Maar wel nu scheinheilig lopen doen over het feit dat de politie jou eens een keer terugpakt.

WB
Gast
WB
Mijn critische noot over dit artikel: Dat ze over deze persoon en dit onderwerp een mini-docu maken sta ik erg van te kijken. Dhr. Appa weet zich altijd wel goed in een slachtofferrol te positioneren terwijl hij in het verleden met regelmaat negatief in de publiciteit is geweest. Daarnaast vind ik het initiatief van dhr. Appa om eendezelfde conflicten op te nemen/recorden en publiceren op de daarbij horende site tegenstrijdig met de gewenste openbare orde. Hoemeer je dergelijke zaken noemt in de media hoe meer jongeren je op verkeerde ideĂ«en brengt om politiemachten te intimideren. Buiten dat wil ik nog… Read more »
RotOp!!
Gast
RotOp!!

Haha Dhr. Appa.. Lees eens wat je typt. Vind je het niet raar klinken?

$tack €uro$$$
Gast
$tack €uro$$$

he appa niet piepen man ik ben zelf anti.maar wij(marrokanen/anti’s)hebben schijn tegen want die jonge straat mannetjes van nu maken het ons niet makkelijk.
Als het een nederlander was ok maar als je bij 2 van de meest gehate bevolkingsgroepen van NL hoort kan je het wel vergeten.
Ik ben gewoon objectief en i’m just callin the facts man…

$t@ck €uro$$$,Nothing else!!!!

waarheid
Gast

en alsjeblieft gaa nou neit zeggen dat omstanders niks deden omdat er een marokaan in zit. ze zouden ook niks doen als er een nederlander, pakistaan of wat dan ook inzit. wij zijn mensen ja niks minder. als je alleen maar negativiteit uitstraalt krijg je ook alleen maar negatieve energie terug.
weees eens positief appa, gewoon positief. huilen is voorbij toch.

gra
Gast
gra

van wie is de beat vanaf 07:28 weet iemand de titel ervan?

Rob
Gast
Rob

Je kan tegen dit interview zijn. Maar waarom mag hij niet boos zijn om wat er gebeurt? Wees eens realistisch. Het is toch ernstig dat agenten hun macht misbruiken, daar is aandacht voor nodig. Ik heb een hekel aan mensen die maar kontje blijven likken van agenten. Ze horen de orde te bewaren, niet hun macht te gebruiken om mensen bang voor ze te laten maken.

Dat mensen doorlopen terwijl ze zulk politiegeweld zien snap ik wel. Je weet als voorbijganger nooit wat er voorafging aan dat geweld. Die mensen kun je denk ik weinig kwalijk nemen.

mc
Gast
mc

dits natuurlijk wel piepe ineens hoor ik mooie woorden en goed opgebouwde zinnen, ik had wel wat meer straat van appa verwacht ik dacht die appa wil wraak die gaat agente smacke op bureau’s beetje poessie style dit

Boyki
Gast
Boyki

En dat soort zaken

vers
Gast
vers

dit is taktiek kameraad! jullie weten niet waar appa mee bezig is.
die boy is slimmm.

GebeurtVaker
Gast
GebeurtVaker

Heb zovaak zulke verhalen gehoord van politie agenten die onnodig geweld gebruikten.. ken minstens 3 personen waarbij dit is gebeurd. EN wat betreft ”appa lokt het uit met liedjes als Ik heb schijt aan de overheid” is totale bullshit want dat is juist weer een reactie op zulke ervaringen, Het verliezen van vertrouwen door zulke dingen in de overheid. Politie zou de laatste moeten zijn om onnodig geweld te gebruiken..

aap
Gast
aap

Volgens mij is dit een vrij land waar je alles kunt zeggen toch?

En dat nummer geeft geen enkele politie agent het recht om zoiets te doen.
Denk na voordat je iets zegt man

cranepeppah: Keur ‘t niet goed wat die agenten hebben gedaan, maar dat krijg je als je Schijt aan de Overheid nummers gaat maken..

Lss
Gast
Lss

weetje wat het is, die nieuwe generatie agenten die zo doen, die zijn vroeger gepest dt zijn die dunne puistekoppe met een bril die kapot hard werde gepest en geslage en geen vrienden hadden en daardoor keurig optijd altijd huiswerk afhadden en nu ze politieman zijn geworden hebben ze beetje ballen gekregen om geweld te gebruiken, maar daar kijk ik door heen k zie jullie zwaktes nogsteeds die univorm die je aan hebt is en blijft een univorm;)

Lss
Gast
Lss
je ziet 5 agenten bij 1 verd8e staan ze zuijn in meerderheid z ekunnen maklijk met een greep inrekenen maar nee wat deot meneer de agent hij geeft bijv, een hoek, omdat ie nu met ze collegas is mr vroeger op et schoolplein durfte hij nooit 1 op 1 hoek te geven en dan doe je niks terug omdat ze in meerderheid zijn dan gaan ze denken dat ze wat vorstellen, niet dat ik groot sterk en stoer ben ofzo maar 9 van de 10 agenten sloop ik op een 1 op 1 zonder wapens en ze weten et zelf… Read more »
HAHA
Gast
NDK: Zielig verhaaltje hoor..Maar dit gebeurt dagelijks door Marokkanen.. bij burgers, snackbars, juweliers, busschauffers, conducteurs.. noem het maar op. Kijk eens een keer naar Ter Plaatse (TVNH) of Opsporing Verzocht en je ziet 9 van de 10x personen van Marokkaanse afkomst. Ten tweede, je maakt tracks over dat je een hosselaar bent, dat je een supermarkt heb overvallen, dat je schijt heb aan de overheid. Maar wel nu scheinheilig lopen doen over het feit dat de politie jou eens een keer terugpakt. wat het verschil is is dat al die marokanen wel worden opgepakt en worden gestraft maar dat de… Read more »
morro
Gast
morro
wat een haat hier allemaal..hoe bedoel je ik had meer straat van je verwacht? ze lokken hem juist uit de tent om straat toe te passen..maar hij is slimmer dan dat..hij pakt ze terug op hun eigen systeem..die agenten voelen zich nu zwaar genaaid..alleen een straatrat kan zoiets flikken..goed gedaan appa..en ik zie dat je het goed hebt..audi a3 mi mattie..en wat betreft hij lokt het uit met ik heb schijt aan de overheid..dan heeft 2pac het zelf over zichzelf heen geroepen met al zijn anti amerika lyrics toch? wat een gezeik hierzo..als het winne of hef hier was overkomen… Read more »
Raider DZ
Gast
Raider DZ

Vind het bullshit dat mensen zeggen dat hij het verdient heeft na nummers zoals ‘Schijt aan de overheid’ enzovoorts. Ik ben by no means een fan van appa, evenmin als van zijn “gangster” gedrag, maar het feit dat hij agressieve lyrics heeft maakt het niet okĂ© voor de politie om hem te mishandelen. Dat is gewoon onprofessioneel, en misschien wel laag gedrag van de desbetreffende agenten vind ik.

asdg
Gast
asdg
morro: wat een haat hier allemaal..hoe bedoel je ik had meer straat van je verwacht? ze lokken hem juist uit de tent om straat toe te passen..maar hij is slimmer dan dat..hij pakt ze terug op hun eigen systeem..die agenten voelen zich nu zwaar genaaid..alleen een straatrat kan zoiets flikken..goed gedaan appa..en ik zie dat je het goed hebt..audi a3 mi mattie..en wat betreft hij lokt het uit met ik heb schijt aan de overheid..dan heeft 2pac het zelf over zichzelf heen geroepen met al zijn anti amerika lyrics toch? wat een gezeik hierzo..als het winne of hef hier was… Read more »
asdg
Gast
asdg

HAHA: wat het verschil is is dat al die marokanen wel worden opgepakt en worden gestraft maar dat de politie gewoon zijn gang kan gaan zonder enige vervolging

huh wrm terug pakt? appa heeft fysiek tog niets tegen de politie gedaan, appa is zelfs eerder mishandelt door de politie

asdg
Gast
asdg
waarheid: en alsjeblieft gaa nou neit zeggen dat omstanders niks deden omdat er een marokaan in zit. ze zouden ook niks doen als er een nederlander, pakistaan of wat dan ook inzit. wij zijn mensen ja niks minder. als je alleen maar negativiteit uitstraalt krijg je ook alleen maar negatieve energie terug.weees eens positief appa, gewoon positief. huilen is voorbij toch. hij heeft genoeg positiefe nummers hoor, luister maar naar topklasse luister maar naar: van straatrat naar zakenman, het is tog iets goeds juist dat die al zn frustraties in muziek verwerkt inplaats van domme dingen doet? hij heeft zelfs… Read more »
asdg
Gast
asdg
WB: Mijn critische noot over dit artikel: Dat ze over deze persoon en dit onderwerp een mini-docu maken sta ik erg van te kijken. Dhr. Appa weet zich altijd wel goed in een slachtofferrol te positioneren terwijl hij in het verleden met regelmaat negatief in de publiciteit is geweest. Daarnaast vind ik het initiatief van dhr. Appa om eendezelfde conflicten op te nemen/recorden en publiceren op de daarbij horende site tegenstrijdig met de gewenste openbare orde. Hoemeer je dergelijke zaken noemt in de media hoe meer jongeren je op verkeerde ideĂ«en brengt om politiemachten te intimideren. Buiten dat wil ik… Read more »
Jiggens
Gast
Jiggens

Worden schijnbaar wekelijks Marokkanen door de politie mishandeld. Maar als Appa keer bedreigt wordt moet hij ineens sites en al oprichten. Knap hoor.

Karel
Gast
Karel

Waarom zoveel haat? Wst zou jij doen als het jou overkomt?

HAHA
Gast

asdg:
huh wrm terug pakt? appa heeft fysiek tog niets tegen de politie gedaan, appa is zelfs eerder mishandelt door de politie

waar heb jij het over

haha
Gast
haha

agenten krijgen altijd lossen handen als je bijdehande/conforterende dingen zeg. thats life in marokko zouden ze je in je been schieten en je op grond laten rotten

haha
Gast
haha

ps wel goed dat hij dit aan de kaart brengt

p'shizzle
Gast
p'shizzle

ik vind juist dat Appa zich niet aanstelt. hij zegt ook: ‘wat er met mij is gebeurt is nog niet eens zo erg’. hij wilt alleen dat bekend word gemaakt wat politiemannetjes doen zonder dat er consequenties aan verbonden zijn. daarom haalt hij ook de TV erbij.

Respect Appa.

Opinion
Gast
Opinion
Jiggens: Worden schijnbaar wekelijks Marokkanen door de politie mishandeld. Maar als Appa keer bedreigt wordt moet hij ineens sites en al oprichten. Knap hoor. Appa KAN de aandacht krijgen en die andere niet! Hij is een artiest (dus behoorlijke voorsprong in de media-aandacht). Het is goed om daar gebruik van te maken. Daarnaast verbaas ik me over de domme berichtjes hier! ‘Het is zn eigen schuld, door nummers te maken als schijt aan de overheid’ lees ik! Als Wilders zegt dat Mohammed een pedofiel is en hij word vervolgens in elkaar geramt, staat heel Nederland op zn kop. Vrijheid van… Read more »
Scorpy
Gast
Scorpy
Opinion: Appa KAN de aandacht krijgen en die andere niet! Hij is een artiest (dus behoorlijke voorsprong in de media-aandacht). Het is goed om daar gebruik van te maken.Daarnaast verbaas ik me over de domme berichtjes hier! ‘Het is zn eigen schuld, door nummers te maken als schijt aan de overheid’ lees ik!Als Wilders zegt dat Mohammed een pedofiel is en hij word vervolgens in elkaar geramt, staat heel Nederland op zn kop. Vrijheid van meningsuiting DIT DAT Bla Bla Bla
.Zegt Appa schijt te hebben aan de overheid (wat ook vrijheids van meningsuiting is), en hij word door politiemannen in… Read more »
Anonymous
Gast
Anonymous

amen 2!

Lss
Gast
Lss

dus dat!!! goed gezecht

OIOZuiD
Member

Big up naar Scorpy!

H
Gast
H
WB: Mijn critische noot over dit artikel: Dat ze over deze persoon en dit onderwerp een mini-docu maken sta ik erg van te kijken. Dhr. Appa weet zich altijd wel goed in een slachtofferrol te positioneren terwijl hij in het verleden met regelmaat negatief in de publiciteit is geweest. Daarnaast vind ik het initiatief van dhr. Appa om eendezelfde conflicten op te nemen/recorden en publiceren op de daarbij horende site tegenstrijdig met de gewenste openbare orde. Hoemeer je dergelijke zaken noemt in de media hoe meer jongeren je op verkeerde ideĂ«en brengt om politiemachten te intimideren. Buiten dat wil ik… Read more »
ob4cl
Gast
ob4cl

echt waar die appa wat een grap, geloof me nou maar als je niet zo agresseif opstelt is er nisk aan de hand maar appa en de rest van sommige mocro’s die weten geen normen en waarden , altijd meteen agressief en grootte mond wat dan wat heb ik gedaan blah blah ja dan lok je dat uit appaatje als je gewoon netjes mee rijd en doet wat ze zeggen is er niks aan de hand maar die mocrootjes moeten altijd opstandig doen . dan krijg je dat ,

ob4cl
Gast
ob4cl

haha: agenten krijgen altijd lossen handen als je bijdehande/conforterende dingen zeg. thats life in marokko zouden ze je in je been schieten en je op grond laten rotten

dat dus. ze denken dat ze hier alles kunnen maar helaas meneer de marokkaan dat is niet zo in dit geval is die even op zn plek gzet en dan dan nog zachtjes in marokko hadden ze je al lang harder aan gepakt met die opstelling maar hier denken ze er mee weg te komen.

Anonymous
Gast
Anonymous

ja hoor vreselijk dat het geweld van politie normaal word
en dan niet praten over het geweld van marokkanen
heel slim appa maar wel heel slecht

agga070
Gast
agga070

zag laatst een filmpje op regio15.nl waar een rapper van t wildewesten werd besprongen door 5 agenten tijdens wk volgens mij was het mohcain die kleine guy iig 5 agenten brada over de grond getrokken enzo meegenomen alles maar volgens mij had hij er wel 1 geklapt hahaha dat is baas gewoon terug vechten je gram halen

morro
Gast
morro
ob4cl: echt waar die appa wat een grap, geloof me nou maar als je niet zo agresseif opstelt is er nisk aan de hand maar appa en de rest van sommige mocro’s die weten geen normen en waarden , altijd meteen agressief en grootte mond wat dan wat heb ik gedaan blah blah ja dan lok je dat uit appaatje als je gewoon netjes mee rijd en doet wat ze zeggen is er niks aan de hand maar die mocrootjes moeten altijd opstandig doen . dan krijg je dat , heb jij wel de moeite genomen om naar zijn verhaal… Read more »
Mido
Gast

tijd voor wraaaaak,
revolutie of je doet mee of je blijft slapen (Y)
187 politie

Lss
Gast
Lss

Mido: tijd voor wraaaaak,revolutie of je doet mee of je blijft slapen (Y)187 politie

187 is tog een politie code?
”187 op een blanke agent”

Warius
Gast
Warius

Janken over de politie. Niet dapper.

wpDiscuz