Video: Des – Ik Ben Er

Een aantal jaar geleden zag je Des zo nu en dan voorbijkomen bij onder andere 101Barz sessies van GreenGang. Daarna bleef het een tijdlang stil rondom haar, maar vandaag is zij terug met de videoclip van haar nieuwe track ‘Ik Ben Er’. De track is afkomstig van het gelijknamige project waar zij momenteel mee bezig is. In afwachting daarvan kun je vanaf vandaag kijken naar de bovenstaande video.

3 May

23 comments

Leave a Reply

23 Comments Aan "Video: Des – Ik Ben Er"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
ramos04
Gast
ramos04

uhh oke.. je bent er, wanneer ga je weer weg ?

emalio oost gang
Gast
emalio oost gang

Hmmm vraag me ook af ? Lelijke stem en accent

Dre
Gast
Dre

Wel nice hoor…simpele clip, maar ik voel em! Ben benieuwd naar meer…

Zeg die bitches ze is er
Gast
Zeg die bitches ze is er

Desssss.. Goede stem goede looks en goede clip.. Fuck een hater keep going strong.. Dope accent ook trouwens!

Sander
Gast
Sander

Hahaha nee ga weg.

Jeweethet
Gast
Jeweethet

Geen complotdenker ofzo maar ik vind dit inderdaad steeds dommer worden. Iemand die zich gangsterchick genoemd en praat over ‘goons’ achter haar. Muzikaal is het sowieso zo slecht, dat die goons iedereen neer moeten schieten die het muziek vindt. En dit is geen voorbeeld voor iemand uit de Bims. De dame op de Zuidas bij een bank of in een advocatenkantoortje of in een ziekenhuis die haar baan bikkelend doet met zelfrespect en kwaliteiten voor het beroep, die is een voorbeeld.

ramos04
Gast
ramos04

Eerste wat er in me opkwam, Ma Nigga ma nigga. Doe je mee aan presidentsverkiezingen ? mijn stem heb je …

rotterdam
Gast
rotterdam

Ze worden steeds dommer in amsterdam. Dom doen betekent niet dat je real bent. Maar dat begrijpt deze generatie niet.

Ais
Gast
Ais

Ik lees altijd eerst de comments voordat ik iets luister… Soort voorbereiding van wat ik kan verwachten.. Na al die negatieve reacties verwacht ik er dus nie veel van.. Dus dit verrastte me nog wel een beetje.. Vind der flow en accent wel lekker klinken… Ze is al een tijdje bezig dus vind wel dat je ze beetje simpele tekst heb.. Zowiezo geen liefhebber van domme teksten.. Ik zou der wel willen horen op tracks met een boodschap.. Denk dat ze dan wel dope is.. Keep up the music

Drew
Gast

Jammer van de beat want die is vies!

JM
Gast
JM

Wat een mongool. Ik kom je graag een paar tikken geven. Vrouwen moeten niet rappen man. Als je echte goon ben blijf je stil.

Ais
Gast

wollah dit heeft geen toegevoegde waarde

tammer
Gast
tammer

Ik ben grotendeels positief.Ik vind dat wel leuk, een beetje die gangstastijl-slet uithangen. Het rapwerk van DES is gewoon solide. Alleen de videoclip is onder niveau. Dat had toch boeiender, sexier en provocerender gekund?

ArieInJeAnus
Gast
ArieInJeAnus

Misschien als ze een videoclip maakt waar ze aan piemels zuigt en zaad vangt dat ze meer fans krijgt. Dit liedje zuigt op de verkeerde manier.

The Judge
Gast
The Judge

he bah @Arie

Ddlyk
Gast
Ddlyk

‘ ik ga never nooit meer loesoe ‘

SjeminJeBakkus
Gast
SjeminJeBakkus

Ze ziet er wel geil uit maar zodra ze haar bek opentrekt is dat meteen weer over. Rare sma.

Fckdpp
Gast
Fckdpp

Kei hard neu… En andere simkaart nemen brotherss

Ja
Gast
Ja

Ze kan wel, maar dit is opgenomen met een laptop microfoon ofzo

GINO
Gast
GINO

ze lijkt precies op der broer inchomar balentien blabla bla

wel nice
Gast
wel nice

wel nice. she flows decent. looks great. got some swagger.. hm.. ok.. nice

monk
Gast
monk

Prima skills, maar de hele attitude is depressief. Die gangsterverheerlijking is al depri als het door mannen wordt gedropt, maar van en dame verwacht je nog eens extra wijsheid. Mijn God… de domheid van deze scene

worm+
Gast
worm+

2006 rap foh

wpDiscuz