Video: Dope DOD – The Brutality Series (Chapter 2: Skits Vicious)

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”25707″]

In September releasen de mannen van Dope D.O.D. hun debuut album “Branded”, maar als voorproefje releasen ze op 24 juni in de Simplon (Groningen) eerst nog een EP. De E.P. zal 4 tracks bevatten waaronder het nummer “Brutality”.

22 May

25 comments

Leave a Reply

25 Comments Aan "Video: Dope DOD – The Brutality Series (Chapter 2: Skits Vicious)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Anonymous
Gast
Anonymous

ze zijn echt een gruwelijke aanwinst voor de nl scene

LBCCLAN
Gast

Anoniem: ze zijn echt een gruwelijke aanwinst voor de nl scene

true

Accent
Gast
Accent

zooo sick dit, true goede aanwinst ja!

Wortel Anders P
Gast
Wortel Anders P

een goede aanwinst, indeed

tsjah
Gast
tsjah

ja man, echt een goede aanwinst man

Ruud
Gast
Ruud

aanwinst

aanwinst
Gast
aanwinst

winst aan

bizart
Member

More plix!

BMK
Gast
BMK

waarom zegt iedereen steeds het zelfde ;p. na de eerste 3 keer wist ik het ook wel hoor ;P

Syfilis
Gast
Syfilis

Vinden mensen dit origineel? Het is niet slecht ofzo maar verreweg van geniaal..check videocopilot . net , complete concepten en audio materiaal is daar rechtstreeks van geript .. leuk geprobeerd though

Remp
Gast
Remp
Syfilis: Vinden mensen dit origineel? Het is niet slecht ofzo maar verreweg van geniaal..check videocopilot . net ,complete concepten en audio materiaal is daar rechtstreeks van geript .. leuk geprobeerd though Ja, maar de meeste niet-video kenners weten toch niet wat dat is, maar ik snap je..vaak zie je hier videos voorbij komen op puna en gaan mensen erop haten omdat ze het niet origineel of bijzonder vinden..maar omdat niemand videocopilot kent gaat niemand haten en gaan ze ervan uit dat dit geniaal is..Wilt natuurlijk overigens niet zeggen dat je het niet moet doen..het staat op copilot om te gebruiken… Read more »
Willem
Gast
Willem

Video ziet er wel leuk uit, ik heb alleen niets met die horror style

Perdo
Gast
Perdo

Het is wel duidelijk dat de eerste 7 comments van dezelfde persoon of vrienden komen..het is gewoon een leuke videootje, meer niet..uiteraard, keep up the good work!

louisv
Member

Mooi videotje, heel vet! Maar wat is hier verder zo’n aanwinst aan dan?

ashole
Gast
ashole

dope dod is keihard ze swinge de pan uit kei hard die deur dicht iederen die het hier mee eens ins moet swinge typen

XXL
Gast
XXL
Remp: Ja, maar de meeste niet-video kenners weten toch niet wat dat is, maar ik snap je..vaak zie je hier videos voorbij komen op puna en gaan mensen erop haten omdat ze het niet origineel of bijzonder vinden..maar omdat niemand videocopilot kent gaat niemand haten en gaan ze ervan uit dat dit geniaal is..Wilt natuurlijk overigens niet zeggen dat je het niet moet doen..het staat op copilot om te gebruiken natuurlijk Ja kijk weetje wat ik al aan zie komen..dat zodra een andere videoclipmaker dingen gebruikt uit de standaard videocopilot pakketten, dat men gelijk denkt dat het dan van Dope… Read more »
Anonymous
Gast
Anonymous

slaan naar het beeldscherm!!!

PW13
Gast
PW13

Waarop moet je dit stukje video nou beoordelen. Het is een aankondiging van. Voor de rest zijn deze dudes gewoon keihard alleen ben ik niet zo gechameerd van die gast met dat lange haar.

XXL
Gast
XXL

PW13: Waarop moet je dit stukje video nou beoordelen. Het is een aankondiging van.

Je mag toch gewoon je mening geven?

Brekkel
Gast
Brekkel
XXL: Ja kijk weetje wat ik al aan zie komen..dat zodra een andere videoclipmaker dingen gebruikt uit de standaard videocopilot pakketten, dat men gelijk denkt dat het dan van Dope DOD genakt is…ik bedoel, hoeveel producers zijn er die ook die standaard Timbaland drum pakketten gebruiken en daarom erop gaan haten..maar het verschil is dat je meer audio kenners dan video kenners hebt..maar het neemt niet weg natuurlijk dat de video wel lekker tof in elkaar zit hoor! Ik bedoel het allemaal niet naar ofzo Ik denk dat ik het hier wel mee eens ben..maar goed, niet alles is van… Read more »
jordilogie
Member

It’s about a COpilot, not a about the driver.

Johnny 2 Times
Gast
Johnny 2 Times

dope dod is keihard, better recognize.

Jaaa
Gast
Jaaa

Zoals in eerdere comments al is gezegd, echt een aanwinst voor de NL hiphop scene. Wat een creativiteit bij deze gasten. Sick camera werk, dikke beats, dope spits. Mijn verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen.

Jan
Gast
Jan

Wat een sombere zooi

Lemmert
Gast
Lemmert

Vind het allemaal maar meevallen..snap niet dat sommige dit een aanwinst vinden. Het is leuk gedaan, maar een aanwinst kan ik het echt niet noemen

wpDiscuz