Video: Dret & Krulle – Ik doe wat ik wil ft. Maikal X @ Giel3fm

Dret & Krulle waren afgelopen nacht te gast bij Giel Beelen op 3fm, waar Giel momenteel bezig met zijn wereldrecord radio maken. De Amsterdammers deden daar een live versie van het nummer ‘Ik doe wat ik wil’, afkomstig van het album ‘Showtime’ dat vanaf aanstaande vrijdag (23 mei) in de winkels ligt. Op de track is ook reggae zanger Maikal X te horen, alleen was hij niet aanwezig bij Giel. Aanstaande dinsdag is de releaseparty van Dret & Krulle’s debuutalbum in de Paradiso te Amsterdam.

17 May

4 comments

Leave a Reply

4 Comments Aan "Video: Dret & Krulle – Ik doe wat ik wil ft. Maikal X @ Giel3fm"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Siroc Hasjblok
Gast
Siroc Hasjblok

wat slecht boys

henkie
Gast
henkie

slecht

Sjovel
Gast
Sjovel

wauw heel slecht

TEAM HOOG TEMPO
Gast
TEAM HOOG TEMPO

HARDDDD

wpDiscuz