Video: Eclips – Vandaag ft. Sho

Gisteren konden jullie de track al horen, maar vandaag voegen Eclips en Sho de video van ‘Vandaag’ daaraan toe. Momenteel werkt Eclips aan zijn EP die later dit jaar moet uitkomen. De video komt op naam van Ivan Hidayat en is hierboven te bekijken.

25 July

8 comments

Leave a Reply

8 Comments Aan "Video: Eclips – Vandaag ft. Sho"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
tf#ck
Gast
tf#ck

zou een leuk nummertje geweest zijn voor hiphopking of raptalent maar niet voor deze site ..

ludwig
Gast
ludwig

nice!! eindelijk weer eens gewoon een goed nummer

Jwz
Gast
Jwz

Sho is een baas! Nice clip man!

leroy
Gast
leroy

Beat is nogal teleurstellend en saai. De mc verstaat z’n vak en weet de coupletten lekker luchtig te houden. Niet erg bijzonder wel goed gedaan. Het tofste aan de track is wel zonder meer de hook erg catchy fijne stem. Begrijp alleen niet waarom deze videoclip is gemaakt voegt niks toe aan het nummer. Jammer gemiste kans .Verder props

monk
Gast
monk

Ja, ok, beetje simpel ofzo, maar vooral een verademing tussen alle negatieve domme jongens gangstershit. Tekstueel heel sterk, heel solide. Een dikkere beat, iets meer power en dan had het aan alle kanten gerockt. Niettemin: supernice, supernice!

SkinnyCranenbroek
Gast
SkinnyCranenbroek

toch wel dope ..

tomos
Gast
tomos

Knap staaltje werk ! Eclips wat ben je gegroeid en heel creatief bedacht deze clip. Ga zo door potentie genoeg!!

Streetwisevisuals
Gast

track zit nice in elkaar inderdaad een keer weer wat muziek met ook daadwerkelijk wat inhoud. persoonlijk vind ik de clip erg leuk bedacht maar vind ik het camera en edit werk erg slordig. vind het als videodirector erg storend om te zien dat er niet is gekeken naar lichtinval perspectief en qua post productie grading etc er ook nauwelijks iets gebeurd is. maar buiten mijn zogenoemde geklaag vind ik het idee heel tof en de track klinkt ook erg lekker. iets om trots op te zijn.

wpDiscuz