Video: Eminem – Phenomenal

Eerder deze week verscheen de streamingdienst van Apple in de vorm van Apple music. Ze lanceerden de dienst met de nieuwe video ‘Freedom’ van Pharrell. De volgende grote video die exclusief via Apple Music uitkomt is ‘Phenomenal’ van Eminem. De track is afkomstig van de soundtrack van de film Southpaw en de film is een ware korte film. Check de clip hierboven.

3 July

10 comments

Leave a Reply

10 Comments Aan "Video: Eminem – Phenomenal"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
B.K
Gast
B.K

eminem rap god

Deze man is een levende legende,
Gelukkig leef ik in deze tijd en kan ik genieten van em.

!

Aii
Gast
Aii

Keiiiii hard !!!!

Legend
Gast
Legend

Eminem….beste rapper die er is

Goku ssgssj
Gast
Goku ssgssj

Wel lauwe clip jammer dat het niet voor een pokoe is maar juist een sneak pre view voor de film maar is nog steeds hard

Chesterfield
Gast
Chesterfield

Eminem is fucking over rated

GetSexy
Gast
GetSexy

Chesterfield is gewoon dom..

Kanye West
Gast

Dit zou 10 jaar geleden maybe nice zijn. Nu luisteren alleen reverse bounty’s nog naar deze “rap god”.

Djajajaja
Gast
@eminem rap god: Levende legende? Het is dat ie letterlijk nog leeft, anders had je dat “levende” weg kunnen laten. Zijn carriere is namelijk al lang dood. Vroeger was ie baas. Vrijwel zeker ooit zelfs best rapper alive. Maar nu? Uitgerangeerd. Vergelijkbaar met onze eigen Brainpower. Een gast die al heel lang over z’n hoogtepunt heen is en het zelf niet ziet, of het misschien wel ziet, maar nog even snel wil cashen voordat ie definitief stopt. Ontopic: deze clip zuigt pik. Alleen als de desbetreffende film is geproduceerd door Michael Bay dan snap ik hem. Ow en @Kanye West:… Read more »
Tim Dijkstra
Gast
Tim Dijkstra

Ik snap niet dat je op eminem kan haten die gozer is en blijft baas boven baas ! En ja een levende legende hoe vaak ik zijn albums over en over heb geluisterd kan een willekeurige rapper niet tegen op !!!

Chris
Gast
Chris

Daarom is zijn nieuwe shit ook meer bekeken en ong steeds evengoed/beter verkocht dan zen ouwe shit. Omdat ie “Overrated” is of niet? 🙂 Ik weet niet wat jij ziet maar ik zie iemand die al Jaar na jaar na jaar de game runt en de beste is van deze selectie.

wpDiscuz