Video: Excellent – Het Is De O

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”57339″]

Het Rotterdamse kledingmerk ‘Nultien Kleding‘ wilt laten zien dat Rotterdam samen sterk staat. Dit doen ze in eerste instantie door hun kleding, waarop ze Rotterdam representen. Ze gaan nu echter een stapje verder en brengen een mixtape uit met enkel Rotterdamse rappers. De 28 tracks tellende tape is een mix tussen de oude garde en talenten uit Rotterdam. De tape zal op 1 november uitkomen en de eerste video is ‘Het Is De O’ van oudgediende Excellent. Bekijk de video hierboven.

15 October

21 comments

Leave a Reply

21 Comments Aan "Video: Excellent – Het Is De O"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
@Qucee op twitter
Gast
@Qucee op twitter

matig dit maar ja wat verwacht je anders van mister rap al meer dan 10 jaar hetzelfde

--
Gast
--

> beter in je eentje dezelfde muziek blijven maken en je stempel zetten, dan dezelfde muziek maken als anderen zoals rasskulz, greengang, bolle, broederliefde en al die andere amateurs.

kaj
Gast
kaj

nice gewoon nice

keelpijn
Gast
keelpijn

NICE wel opvallend idd dat die geen progressie meer maakt de laatste jaren..zelfde hakkelige flow wel altijd nice lyrics en real hiphop vibes respect krijgt die daarvoor zeker.

ran collar
Gast
ran collar

Best aardig en genietbaar. Maar niet meer dan dat.
Waarom krijg ik niet meer beelden van Rotterdam in de clip? Zo’n mooie stad, en dan zit je drie minuten naar een winkel te kijken? Wie verzint dat?

Maaswaalkanaal
Gast
Maaswaalkanaal

>Die winkel sponsort de tape en wrs ook de clip dus go figure…

Lamawaajuh
Gast
Lamawaajuh

Deze man heb ik echt nog nooit op een stukje talent kunnen betrappen. Een willekeurige voorbijganger op straat heeft meer skillz. Bizar dat ie nog steeds rapt

Senzh
Gast
Senzh

> Megasessie 2012 overgeslagen?

Lamawaajuh
Gast
Lamawaajuh

> nee

--
Gast
--

>dan heb je er weinig verstand van. punchlinekoning deze man, origineel als de tering.

Venomenall
Gast
Venomenall

jonge als je swager zoekt ben je hier bij et verkeerde adres, ga lkkr anders polsi of razzskuls of keizetje luistere ofso, en die hakelige flow is zyn style al jaren dus dat accepteer je of niet dat is jou zaak, maar hij spit gwn op de beat, flows zijn nice, en deze man heeft altijd inhoudelijke lines.

Realist
Gast
Realist

Excellent is zeker niet slecht! Dope flow altijd en nice lyrics. Ik vind het alleen jammer dat zijn lyrics wel achter uit zijn gegaan. Bedoel niet qua rijmtechniek maar meer qua lines. Vroeger gebruikte hij veel wordplays en punchlines. Nu zijn het meer lines, maar ondanks dat kun je niet zeggen dat excellent slecht is. Laatste tijd komt er alleen maar troep uit met “kick het net, flex het, swag”. Dit heeft nog lines waar moeite in is gestopt!

Cheesehead
Gast
Cheesehead

Voor degene die zeggen voor swagshit en onzin rep moet je naar andere rappers gaan:

Zijn jullie vergeten dat Ex ook rapt in Swag On met Priester etc?

golfwang
Gast
golfwang

010.

WAUWZERS
Gast
WAUWZERS

Sorry Ex maar je was stukken doper op de ZJ tape en voorheen, ik vind dit niks… de flow is vaak wack, te veel woorden in een zin gepropt, delivery klinkt niet dope, reffrein is on-origineel, de track gaat over roffa maar ik zie geen roffa in de viddy, en ga zo maar door…

Tevens vind ik de mix van de track echt wack, en dan wil ik nie eens beginne over die chicks in de track, they need some ass woopin’

nuff said

bes
Gast
bes

NULTIEN

Rens
Gast
Rens

refrein is lekker hoor!!

Ritchie
Gast
Ritchie

Kk illuminati vaffanculo

ROTTTT
Gast
ROTTTT

Niet het beste wat ik van Excellent gehoord hebt maar deze is wel dope

101

Roffa's real
Gast
Roffa's real

Rotterdam mixtape idee hebben ze gekopie van 010Fitted mixtape afgelopen zomer.

Gerben
Gast
Gerben

Even gekeken op nultien.nu daar staat de tracklist van de tape. De grootste rappers van Rotterdam staan er niet op, ik mis Winne, U-niq, Eddy Ra, Feis, A&C etc.

wpDiscuz