Video: EZG – Weekend Overtreder

Eerder dit jaar bracht EZG zijn album Weekend Overtreder uit en vandaag verschijnt de video van de titeltrack. Het nummer is geproduceerd door Benjur en de clip is hier te bekijken.

8 November

4 comments

Leave a Reply

4 Comments Aan "Video: EZG – Weekend Overtreder"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Zolderkamersuperster
Gast
Zolderkamersuperster

Haha, EZG moest vroeger z’n hemd in z’n onderbroek doen van z’n moeder…

Osmo
Gast
Osmo

Wist na drie zinnen genoeg, dat accent… aangevuld met het hoofd… we hebben hier te maken met een goed opgevoede jongen uit een prima milieu. Why the fuck doe je je voor als een ‘vuurwerk in een vak met kinderen gooiende’-hooligan? Het is al triest dat echte mongolen trots zijn op hun mongolengedrag. Het laatste waar we behoefte aan hebben zijn prima kerels zoals jij die zich voordoen als mongolen. Schaam je en daarna terug naar je studieboeken.

Mrmr
Gast
Mrmr

Het begin stukje is vo mij gerelateerd aan de wedstrijd tegen Twente waarin er vanuit het vak van Twente vuurwerk rii een familie tribune werd gegooid waarop een reactie van Utrecht kant kwam. Correct me when Im wrong

Qwaai
Gast
Qwaai

Haha, hij weet volgens mij niet wie deze artiest is. Dit soort puna reacties zijn heerlijk en kan ik echt van genieten. Heerlijk dat er zulke onnozele mensen nog bestaan!

wpDiscuz