Video: FATA – Als ik Val

Eerder dit jaar brachten de mannen van FATA hun EP ‘Liedjes over Meisjes‘. Na de video’s van ‘Onderweg‘ en ‘Doutzen Kroes‘ zijn ze vandaag terug met de derde video van de plaat. Check hierboven de clip van ‘Als Ik Val’.

18 September

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Video: FATA – Als ik Val"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
sjawel
Gast
sjawel

deze gasten hebben zo gvd veel meer in hun mars. Droppen veel te weinig, maar te veel rommel. Die track Serieus draai ik nog wekelijks.

Monk
Gast
Monk

Goed hoor, Jezus, dit is qua productie, skills en de hele mikmak zoveel beter dan 99 van de 100 spelers. Het lijkt erop dat de mannen zoekende zijn naar hitjes, zonder al te veel in te boeten aan gaafheid, hoewel het ook kan dat ze gewoon zin hebbe in een andere stylo. Hoe dan ook: als er toch een hotje moet vallen, dan bounce ik met een track als deze voor de veranderng vrolijk mee met de meute. Wat een clip ook.

Keepmovin'
Gast

Wat een klote comments… Tuurlijk is fata niet meer wat het was.. En tuurlijk kampen ze waarschijnlijk met een identiteitscrisis.. Toch kan ik niet wachten tot het volgende album.. Hiphop rules

luigi
Gast
luigi

wat een prachtige clip!
het nummer doet me echter niet zoveel.
Ben allang overtuigd van de kwaliteit van FATA, louis bordeaux topstem. En wantigga wat een beats maakt die man. Echter de beste houdt hij voor zichzelf (bijv. zijn rihanna – pour it up remix). Die hebben internationaal potentieel.
Beter gebruikt hij die beats voor Fata, iets diepzinniger tekst van K1 kerbusch erbij (grijze gans in de club, dat soort onzin moeten we overlaten aan de minder begaafden van top notch). En een lekker refreintje van louis der op. Dan nog zo’n clip erbij en je hebt een topproduct!!!

rood
Gast
rood

waarom hebben ze een identiteitscrisis

Jeweet
Gast
Jeweet

Neergaande spiraal dat fata. Dit wordt nooit meer wat. Meelopertjes zijn het.

wpDiscuz