Video: FATA – Doutzen Kroes

Fata presenteert vandaag hun nieuwe video ‘Doutzen Kroes’ afkomstig van de EP ‘Liedjes over meisjes’, die we binnenkort kunnen verwachten.

27 November

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Video: FATA – Doutzen Kroes"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
neukdiehoinderreetofzo
Gast
neukdiehoinderreetofzo

nummer oke, hun gaan het alleen nooit helemaal maken in de scene gewoon doorsnee shit naar mijn mening maargoed..en nu nog ff wat te haten, pleur die doutzen kroes dan ook in je fucking clip ofzo en niet zo een afgekeurde slet waar er zoveel van zijn!

trey
Gast
trey

zo’n afgekeurde slet die ken je zelf nog niet eens batsen.. #alleenjenaamalgrotejongen

mr.eon
Gast
mr.eon

gewoon dope gewoon dope ga zo door klinkt lekkker salut

monk
Gast
monk

Gisteren dacht ik ‘jammer’, vandaag denk ik ‘mwaah’. Die lyrics zijn wel weer meesterlijk en het zangintermezzo is ronduit heerlijk. Maar rest, met name refrein, blijft erg plat. The kind of thing you make when you’re stoned

Carlos
Gast
Carlos

heerlijke track hoor!! ik denk dat FATA de echte single nog even achter de hand houdt voor 2015 en dat ze dan pas laten zien wat ze echt kunnen! desalniettemin ga ik naar de tour toe en sws los op deze! en monk wat is mis met stoned? 😉

JerrG
Gast
JerrG

Luister al een paar jaartjes fata. Heerlijke beats, doordachte raps, lekkere flow, maar wat ik niet snap is dat ze die gozer elke keer weer laten zingen(wat een kattengejank). Geen haat maar wees eerlijk die gozer zou bij elke gemiddelde talentenjacht op tv de auditie niet doorkomen. Btw track is nice, zou nicer zijn geweest zonder zang.

wpDiscuz