Video: Feis – Wolverine (prod. Pim)

‘Wolverine’ is de eerste video van de Gebouwd Voor Dit EP van Feis. De tien tracks tellende EP zal vanaf 29 juli bij Feis zelf te koop zijn. Hij komt hiervoor naar Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam. De EP is de voorbode van het langverwachte solodebuut ‘Hard van buiten, Gebroken van binnen’ van de Rotterdamse rapper uit het Ecktuh Ecktuh kamp. ‘Wolverine’ is geproduceerd door Pim.

Data straatverkoop Gebouwd Voor Dit EP: 29 juli (14:00-18:00 uur) – Rotterdam, 30 juli (14:00-18:00 uur) – Utrecht, 5 augustus (14:00-18:00 uur) – Den Haag, 6 augustus (14:00-18:00 uur) – Amsterdam.

21 July

51 comments

Leave a Reply

51 Comments Aan "Video: Feis – Wolverine (prod. Pim)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
FlexinNfinessin
Gast
FlexinNfinessin

first. en wat een banger. #hvbgvb

hygjyhkj
Gast
hygjyhkj

Banger!!!!

P3RCY
Gast
P3RCY

Feis , ik zie je , Netjes .

SkinnyCranenbroek
Gast
SkinnyCranenbroek

Nice 1 !

TripleJ
Gast
TripleJ

Gruwelijk! Kan niet wachten op vrijdag!

0545
Gast
0545

Feis!!!! Hard!!!!

tranqiulo
Gast
tranqiulo

Eindelijk weer echte hiphop uit Rotterdam! Het is lang stilgeweest

h8h8
Gast
h8h8

wel ok maar beat is niet heel denderend

gebouwdvoordit
Gast
gebouwdvoordit

”Op euros als de koningin, hebben die niggers vingers dan ben ik de verlovingsring.
Het liefst move ik liters als een jerrycan, dus fuck je favoriete rapper als ik hem niet ben.
Haal een barkie cottie niks en noem het lokaas. Een nigger droppen heeft meer zin als kommas.”

Feis blijft beste (straat)rapper van Nederland

0113
Gast
0113

HEEEEEEL ZIEK!!

Neder
Gast

Voel deze shit niet, geforceerde gangstaboys.

Timo
Gast
Timo

Beste blijft feis tijdje goeie tracks pushe

sjonnie
Gast
sjonnie

mietje man feis, praat alleen maar nonsens
schuilt alleen maar achter zn niffo quizz, porfotto mannetjes weten dit

Hebnjeksvandatte
Gast
Hebnjeksvandatte

@sjonnie en dan online een comment droppen, WEBSIDE!

clip is hard track is mwah, sowieso toffer dan wat de rest van NL uitbrengt laatste tijd.

-
Gast

onzin alleen maar onzin. Jodenmuziek noem ik het. Dapper doen met wiskey op. Soms jeukt het echt om deze zogenaamde harde boys te slaan als een klein kind. Maar dan echt een pak slaag te geven. En dan denk ik laat het het zijn er te veel van. Maar die boy heeft nog niks gezien van het leven. Heeft de luxe op kattekwaad uit te halen. Maak gewoon hiphop muziek is leuk, is ghetto, doe een beetje stoer is niks mis mee. Maar te groot doen, hard doen, zogenaamd niet bang. Ik kan je diaree laten spuiten in alle kleuren.

zuidoost
Gast
zuidoost

jammer dat hij zoveel lines van paramocro zijn zonamo heeft gestolen en verdraaid

bijv, de line Op euros als de koningin,
para zegt op buit als een staatshoofd

wangster zo zijn er nog honderd

kantelz
Gast
kantelz

Je kan hem diarree laten spuiten maar je reageert anoniem op zn videos? Zoek hem een keertje op dan met je anonieme praatjes zou ik zeggen

bibala
Gast
bibala

hahahaha feis doet paramocro na? Deze track is al veel langer geleden getaped dan die zonamo van paramocro uberhaupt uitkwam. Daarnaast kijkt paramocro (op rapgebied) waarschijnlijk tegen feis op joh

P3RCY
Gast
P3RCY

Feis is echt, fuck j met hem ga je zien welke mannen je komen halen, je mag anabolen nemen maar de 9 gaat dwars door je creatine spiertjes… Afz. Moves die het daglicht niet kunnen verdragen.

KeKe
Gast
KeKe

Feis wordt “cool” gevonden, omdat Winne de poenie dat zegt. people aint shit. Al deze “nieuwe” tracks zijn btw opgewarmd in de magnetron van TN.

dgdg
Gast
dgdg

vroeger vond ik feis gaande… hij had z’n momentum… (wintersessie met winne ergens in 2008 ofzoiets*) toen had ie het moeten doen…maar zijn plaat liet lang op zich wachten sterker nog hij heeft hem zelfs nooit uitgebracht… en nu….nu vind ik hem echt waardelooss.en denk dat dat voor de meeste van ons geldt.

Djajajaja
Gast

Wat een kutmuziek.

wolf
Gast
wolf

jij bent een vriendje.. die lines zijn nog niet misschien hetzelfde. feis doet die shit al langer en beter dan paramoker, die alleen maar met kut lines komen als buit. zal ik je iets nieuws vertellen he als paramoker roept kick het net… dan hebben alle 5000 rappers dat ook gestolen van hem zeker? jeugd zoals jullie tegenwoordig zijn dom en onbekwame man wat weten jullie nou echt? al die straat mokers bij 101 en zonamo rappen en doen t zelfde. HELEMAAAL NIKS DUS. geen inhoud geen niks FUCK EM

wake up
Gast
wake up

@P3RCY serieus?? jij denkt dat anabolen en creatine je sterk maakt of een gun. Wordt wakker vriend in wat voor wereld leef jij. Ga lekker naar Palestina als je tof wilt doen. Ga daar zo praten. Misschien begrijpen ze je daar. Triest figuur. ontopic. Feis je rapt als een boze tiener. Grow up of stop gewoon met dit. Het is lachwekkend inplaats van stoer. Want je wilt alleen maar stoer doen. Hoe kinderachtig. Wolverine hahahah yeah right. In het echt ben je een lieve stille jongen die doet wat je gevraagd wordt. Dus keep it real, Allicht een beetje.

HipHop liefhebber
Gast
HipHop liefhebber

klein klein jongetje wat ga je doen als je groot bent, zei je niet dat je nog steeds in de goot bent.
Grown up gozer in plaats van henny zippen en dan dapper voelen. En winne die man snap ik niet. Gebruikt deze boys om een image te creeren , terwijl hij heel de dag creme zit te smeren.

P3RCY
Gast
P3RCY
Wake up, t is hard he ? De waarheid, De 9 gaat dwars door anabolen heen , en mijn comment waar haal jij op uit? Wat heeft mijn comment met een oorlog in palestina te maken???? De wereld en de mensen erin t is triest ja, maar zo is t nu eenmaal, En trouwen @ wake up nobody gives a fuck , Word jij maar wakker , de wereld waar ik in leef is te hard voor jouw , dat begrijp jij niet , misschien moet jij je gewoon bezig houden misplaatste comments droppen op puna, denkende dat mensen jouw… Read more »
West-Kruiskade
Gast
West-Kruiskade

Kom naar de 3014 gaan we zien of jullie haters er levend uitkomen.

Bryan
Gast
Bryan

FEEEEISSSSIE! hehe, werd tijd.

Groningen de koningen
Gast
Groningen de koningen

album gaat kapot maken! Ecktuh!!

zuidoost
Gast
zuidoost

hahah paramoker kijkt op naar feis wat een loser, paramocro is een echte ganster 5 jaar binnen gezeten omdat hij baas was over een bende overvallers die meeerdere gewapende overvallen hebben gezet en die koudbloedig schieten als ze een overval plegen…shit kwam op elke tv zender feis praat over schieten maar heeft nooit geschoten.. BITCH NIGGER!! wij in de BIJLMER steunen paramocro zeg die nigga dat ik hem zie

feis is een puna bitch paramocro is een crimesite goon,
zijn naam komt zelfs in boeken voor lees TATTOO KILLERS, als je niks van dat weet hou je BEK SWA!

dd
Gast
dd

Appa is real kijk wat hij doet. Die andere zijn net joden.

Hhdshhymbbbv
Gast
Hhdshhymbbbv

Zuidoost pannenkoek !!! #stuk van het lachen. Tattoo killers zijn aziaten geweest of indonezen Paramocro is een klein visje verdwaald nemo. Lees een keer goed. Ga geen trainingspak dragen als je nog niet uit je pampers komt hahahahahaha

yous-f
Gast

Ahaha ik ken para mocro en meerredeels wat je zegt klopt niet eens,hij krijgt niet eens respect in ze eigen stad .

ARLS
Gast
ARLS

tattoo kilers waren molukkers en brazilianen…

hahaha
Gast
hahaha
“de wereld waar ik in leef is te hard voor jouw” hahaha dit is de mooiste. Echte mannen uitten dit niet. Jezelf zo neerzetten is een joke. Verdrink in je zelfmedelijden inplaats van ergens voor te werken, vechtten en iets neer te zetten. Dat is echt ergens voor knokken. Dan kan je nog zoveel shit hebben meegemaakt maar met jou instelling ga je nergens komen. Feis moet die boys ook een boodschap meegegeven dat je ergens iets voor moet doen. Deze shit is verheerlijking van slechte dingen en slappelingen. Als je dat op die leeftijd niet inziet ben je gewoon… Read more »
dd
Gast
dd

Harde leven is een gezin stichten en goed voor ze zorgen. Het is makkelijk om slecht te zijn en hard/moeilijk om goed te zijn. Je bent een goeie ik weet feis. Salaam aleikum, een echte broeder. Niet die vijanden die je als vrienden ziet.

der
Gast
der

iemand die kneus zegt neem ik niet serieus.

Oscar
Gast
Oscar

Zitten hier echt nog mensen op te wachten?! Zonde van je tijd…

Sara
Gast
Sara

Feis is een echte man.als zijn vriend ben je ook echt zij vriend,hij gaat door het vuur voor zijn geliefde maties

Sara
Gast

Diegenen die hij geen tijd geeft zijn zielig,jullie zoeken zijn ding en hij weet niet eens van jullie bestaan,daar heeft hij geen tijd voor.je bent gewoon zielig negatief mannetje

Sara
Gast

En als je het allemaal beter weet drop iets en laat ons oordelen.maar dat heb je niet je hebt niets,kan niets,en heb niets anders te doen dan je bezig houden met mensen die beter zijn als je zelf.zielig.ik heb wel een strop voor je.ik breng het gratis en duw de krukje waar je op staat zonder je dank wel om

Sara
Gast

Feis geeft alleen tijd aan zijn fans die wel in hem geloofden.en zijn dank is groot.voor de mensen die gewacht hebben.maar troep hoeft hij niet,hij is te druk bezig.

Sara
Gast

Feis dit is voor jou.ik reed en had je muziek aan. Ik ben constant aan gesproken door andere bestuurders,dat ik gruwelijke muziek heb op staan.

Oscar
Gast
Oscar

Het zit je wel hoog of niet?! Echt lachwekkend dit soort comments….

Percykootsekaderotterdam
Gast
Percykootsekaderotterdam

Lol puna heeft gewoon een paar comments v mij verwijdert , zo zie je maar weer dat lafaards zich veillig genoeg voelen op t internet , buiten zie je ze niet op mij afstappen

Percykootsekaderotterdam
Gast
Percykootsekaderotterdam

En sara mag best de beste straatrapper v nl supporten, ik vind feis echt met dope lyrics komen elke x weer maak niet uit hoelang. Hij gooit niet zomaar wat eruit zoals die andere rappers, deze boy is straight.

Ronnie
Gast
Ronnie

Tegen wie heb jij het sara. Wees eens duidelijk.

Sara
Gast
Sara

Ronnie. Ik heb het tegen de losers die alleen negatief zijn over van alles en nog wat.(anoniem ) en zelf niets er van bakken.ik heb respect voor iedereen die lekker met zijn leven bezig is.en niet iedereen beoordeeld. Ik hoop dat iedereen zijn leven lijd.en als je ergens niet van houd?hoor het niet en zie het niet. Niemand verplicht je het.voor de rest hou ik van iedereen die zelf respect heeft.

Sara
Gast
Sara

Voel je niet aangesproken matti.ik ant woord alleen je vraag.peace

Sara
Gast
Sara

En wie de schoen past trekt hem aan

wpDiscuz