Video: Fergie – L.A. Love (Remix) ft. YG

De nieuwste single van Black Eyed Peas lid Fergie heet ‘LA Love’ en is geproduceerd door DJ Mustard. Wie kon ze dan beter uitnodigen voor de remix dan YG? Check hierboven de video.

11 November

4 comments

Leave a Reply

4 Comments Aan "Video: Fergie – L.A. Love (Remix) ft. YG"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
monk
Gast
monk

Hoe kut wil je het hebben? Die totaal misplaatste en daarmee supergenante identificatie met de ghettolifestyle, dat gemaakte stemmetje, die pisbek, dat belachelijke infantiele refreintje en die doorzichtige marketingpoging daar een viraal soort lijflied voor/van Angelitos van te maken. Had zij niet eens gigantisch in haar broek gepist op een podium?

david
Gast
david
WAUW wat een hater zeg…… First of all: Fergie werkt mega hard, ze heeft het hele design van de video bedacht en bijna volledig gemaakt (inclusief bus), ze is random en wilde dit ook laten zien hoe lekker gek ze is. Verder heeft ze alles zelf aangepakt alleen wat hulp gekregen van een paar mensen. Ze komt zelf uit L.A. en wil dit laten zien doordat ze er enorm van houdt, het simpele leventje daar en toch zo glam. Verder is Fergie een GROOT voorbeeld: Zij maakt andere muziek, het is R&B en toch niet zo als de anderen! Dit… Read more »
JSPR
Gast
JSPR

Is goed

lekkerhoorrrrr
Gast
lekkerhoorrrrr

je rookt teveel….

wpDiscuz