Video: FreshCotton presenteert ‘Voor de straat’ + prijsvraag

[media id=”379″ height=”310″ width=”500″ stretching=uniform]

FreshCotton kreeg de WK kriebels en besloot wat vrienden op te trommelen voor een ouderwets potje voetbal. Omdat we dat leuk vinden. En omdat we wilden laten zien waar alle spelletjes uiteindelijk allemaal beginnen: op straat. Wat ontstond als een vrijdagmiddagidee groeide uit tot een mega productie, onder de bezielende leiding van Brian Herenveen. Deze unieke track werd opgenomen in de studio van Snelle Jelle, op een beat van SirOj.

Winne, Hef, Jiggy Djé, Kempi, Willem, Mitchell ‘Priester’ Burgzorg, Diego Biseswar. Aan het project werkten ook voetballers Edgar Davids en Roxanne “Rocky” Hehakaija mee. Verder zie je in de video ook Spacekees, Ruben van The Partysquad en Big 2.

Prijsvraag:

Om nog beter in de WK sfeer te komen brengt mag Puna.nl van FreshCotton drie exclusieve ballen weggeven, gesigneerd door alle bovenstaande rappers en voetballers die betrokken waren bij dit project. Wil je hier kans op maken? Maak een opstelling van de rappers / voetballers uit de videoclip. Vertel ons in een korte, beknopte comment wie je op welke positie zet en waarom.

Deze prijsvraag is exclusief voor leden van het Puna.nl forum. Ben je nog geen lid, maak nu een gratis account aan!

23 June

76 comments

Leave a Reply

76 Comments Aan "Video: FreshCotton presenteert ‘Voor de straat’ + prijsvraag"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
jawad
Member

(Winne Rechshalf) (Hef linkshalf) (JiggyDje Rechtsback) (Kempi Mid Mid)
(Willem Linksback) (Mitchell Priester Laatste man) (Diego Biseswar Linksbuiten)

paperchaser
Member
Big 2 op het doel , met z’n lengte houdt hij de meeste ballen tegen Winne links back want die man is beton , Kempi laatste man want hij bezorgt die mannen zoveel stress , Priester rechts back , z’n echte positie Edgar Davids rechts midden was z’n positie in zn voetbalcarriére , Hef mid mid omdat hij de spelverdeler is in de rapscene , Spacekees links mid Biseswar links buiten , hij speelde zowel links als rechts buiten bij Feyenoord Roxanne aka Rocky in de spits want ze gaat die mannen vieze panna’s geven en Jiggy Djé rechts buiten… Read more »
Sam Remmers
Member

Spacekees, Keeper
Winne, Linksback
Mitchell ‘Priester’ Burgzorg, Rechtsback
Hef, Rechts mid
Jiggy Djé, Nummer 10, schaduwspits
Kempi, Linksbuiten
Willem, mid mid
Diego Biseswar, Rechtsbuiten
Edgar Davids, Links mid
Roxanne “Rocky” Hehakaija, Wissel
Ruben van The Partysquad, Voorstopper
Big 2, Laatste man

davey
Member
op De Goal: Spacekees , Zodra hij begint te spacen durven spitsen de goal niet onder vuur te nemen, en als ze dat wel doen spaced hij ze er 1 voor 1 uit Centrum Verdediger: Hef, is vies en dat hebben we nu eindelijk wel is nodig hij zal ze mannetjes uitschakelen zonder dat de scheidsrechter dit merkt. Centrum Verdediger: Jiggy Dje: pakt de spits aan en zegt: ik heb je ! JEEJ Rechtsback: Mitchell Burgzorg Priester: Als hij het bij nec kan , kan hij het ook hier Linksback: Big2: ik ben dom lomp en linksback Verdedigende Middenvelder: Willy:… Read more »
shane072
Member
spacekeees burgzorg hef jiggy djee ruben roxanne(rocky) davids big 2 kempi winne biseswar spacekees: maakt niet uit wie op doel gaat met z’n blok voor je. burgzorg: baas boven baas en laat zien waarom. hef : de heftigste , noahs ark blok met jiggens. jiggy dje: de keyser punchline laat zien wat ie kan , noahs ark blok met bundy. ruben: houd ervan om altijd naar voren te spelen! rocky: gaat laten zien als rocky een vrouw was , dat het dan helemaal een chaos was !! davids : baas boven baas lijkt ook een beetje op pries baby! big… Read more »
Sjoerd
Member
Big 2 keeper, hij kan niet voetballen dus meschien is hij zo nog nutig Willem links achter, klein maar niet te onderschatten winne laatste man, die man is zo breed daar komt niemand langs spacekees voorstopper, die man kan goed in de weg lopen Priester rechts back, speelt hij ook in het echt Edgar Davids rechts half, speelt hij al bijna zijn hele leven Jiggy Dje midmid, de nummer 10 van de scene ruben links half,daar begint hij zijn nieuwe carrière Biseswar links buiten , daar speeld hij ook bij feyenoord Roxanne spits, die speeld al die mannen zoek kempi… Read more »
wiz
Gast
wiz

Hef – centraal achter (die n*gga is een vieze geen aanvaller wil bij hem in de buurt zijn)
Priester – Keeper (engeltje op de lat)
Jiggy Dje & winne – MIddeveld (altijd betrouwbaar)
Kempi, Willem, Diego Biseswar, Edgar Davids, Spacekees, Ruben, Big 2 – Aanval (maakt niet uit waar, zooitje ongerelgd kan geen verdedeging tegen op)

Ezra
Member

Ruben: Keeper (Grote, brede man jwt)
Winne, Hef (Hef let niet vaak op en vind die bal maar vies dus hij rechtsback, en Winne dient als muur van beton)
Kempi (Mid-Mid de allesdoener)
Willem (Rechts mid de connector)
Priester (Spits)
Jiggy Djé (Links mid, hij laat die mensen moevuh)
Diego Biseswar (Spits).
Edgar Davids (Spits) en Roxanne “Rocky” Hehakaija (aanvallende mid)
Spacekees (linksback tja moet toch wat)
Big 2 (Op de bank, zonder Nikes kan je niet voetballen)

035
Gast
035

Goal: Roxanne “Rocky” Hehakaija (Kan de tegenstanders als enige chick gek maken)

laatste man : Winne ( Gewoon een beest )

Mitchell ‘Priester’ Burgzorg, Rechtsback ( NEC )

Kempi, Linksback ( Hij smoked regelmatig dus dan heeft hij backup van Winne;) )

aanvallende middenvelder: EDGAR ( gewoon een tank hij blijft standaart vechten voor die bal )

rechtmidden: Willy

linksmidden: Diego Biseswar

Verdedigende midden: Hef, na puur heeft hij alles op slot!

Spits: Ruben: Kan goed koppen met zijn jaapie stam hoofd!

spits: Jiggy Djé Zegt jeeej als hij scoort!

Spits: Spacekees, Spacest die ballen gewoon in de kruizing!

sowiesozeker
Gast
sowiesozeker

meer van dit verwacht
tegenvaller

haha viezerik!
Gast
haha viezerik!

hahaha! indod! Hef centraal achterin want hij is een vieze! en big2 dom lomp en linksback. praai. leuk verzonnen man.

040
Gast

Waar zijn die spits voor kempi ? :O
kzie kempi er tussen staan maar hij rapt niet eens..

cem
Member
Big2: Keeper , omdat hij lang is. Priester: Rechts back, Jwz. Ruben: Central back, Want hij is weer back met Jerry Kempi: Links back, Hij doet alles voor zijn zoontjes Winne: Mid Mid, Hij doet die maradona, en dan die handstand Ik bedoel: hij schrijft en scoort met de hand van W.I.N.N.E. Hef: Mid Mid, voordat je het weet is hij gone. Edgar Davids: Rechts Mid, Jwz. Spacekees: Links Mid, Hij spacetem op de ball. Diego Bisewar: Aanvaller, Jwz Rocky: Aanvaller, ze rockt ‘m Willem: wissel, want hij zit op de bank en slaapt en doet zijn ogen toe Want… Read more »
kahraman
Member
in het doel: big2 is de langste en lijkt me te lomp om mee te kunnen voetballen. rechtsback: priester want daar speelt hij ook nij NEC Centrum: jiggy en hef, jiggy als de opbouwende verdediger en hef als de vieze rouwdouwer en ze kennen elkaar al goed dat is handiger. linksback: willem is klein en snel en kan vaak mee opkomen Winne en Davids als de twee coontroleurs op het middeveld ze zijn alle twee ervaren en beest davids als pitbull en winne als een type van bommel want hij zet de lijnen uit en is aanvoerder. rechtbuiten: kempi, hij… Read more »
icnohope
Member
Keeper = Kempi (Hoeft ie neit veel te doen, kan die met zn hossel bezig zijn) Linksback = Priester (hij is baas dus dan sta je linksback) Centraal achterin = Winne en Big2 (Winne stuurt de verdediging aan zoals alleen hij dat kan en Big2 kopt met zn grote hoofd alle ballen weg) rechtsback = Willem (praat veel, kan je hem beter achterin een hoekje zetten) Links half = Biseswar (ondersteunt de aanval met individuele klasse) Mid Mid = Jiggy Dje (Als je de ark kan runnen, dan ook een voetbalteam) Recht half = Davids (de pitbull, hij hoort daar… Read more »
MAXI
Member
Kempi “Rocky” Hehakaija Jiggy Djé Diego Biseswar Edgar Davids Winne (captain) Hef Spacekees Mitchel Burgzorg Willem Big2 Hef, Willem, Mitchell ‘Priester’ Burgzorg, Kempi linker spits, Kempi gaat vol op in de aanval wanneer een tegenstander weerstand bied, door zijn mooie acties (du zoon, zoveel stress, wakker in du cel) etc. Wordt hij gezien als de smaakmaker van de hiphopscene. “Rocky” Hehakaija, rechter spits: Een geweldige straatvoetbalster, ze heeft het in zich om te scoren. Om de verdedigers naar de verkeerde kant te sturen en samen met Kempi is ze het perfecte spitsen duo. Jiggy Dje, als nummer 10: Met een… Read more »
PatrickG
Gast
PatrickG
Formatie 4-3-3 keeper: Big2, want hij is een lange jonge met grote klauwen Linksback: Mitchel Burgzorg, want hij is daar gewent om te spelen Links Centraal: Ruben, want hij is sterk en houd het achterin dicht Rechts centraal: Space kees, want hij is moeilijk te passeren :p Rechts back: Rocky, want dan staat ze dicht bij de reservebank Links half: Hef, Hij brengt techniek aan de linker kant en Edgar op rechts Centraal Winne, Hij is sterk dus die kom je niet zomaar voorbij Rechts half: Edgar Davids, Hij speelde daar al heel ze leven Links centraal: Diego biseswar, Hij… Read more »
Biggie smalls
Gast
Biggie smalls

Keeper-> Jiggy Dje omdat die man koning is
Verdedigers-> Jiggy dje omdat die man koning is
middenvelders-> Jiggy dje omdat die man koning is
aanvallers-> Jiggy dje omdat die man koning is

Jiggy dje runt het team gewoon alleen

mikeharris
Gast
mikeharris

die Indod heeft echt dingen die nergens op slaan
Spaced em eruit?
Ik heb je, Jeej?
Ik ben dom lomp en linksback?

Hahah echt slecht

knolselderij
Member
Jiggy: in het doel want hij is en blijft nummer 1 Bisewar: links achter waarom weet ik niet maar hij heeft gewoon een links achter gezicht Biggie 2: rechts achter, kan ie tijdens de corners alle ballen wegkoppen Winne:centrum verdediger, zo’n kerel kom je niet om heen (overigens is hij ook de team kapitein) Davids:rechts midden uitleg is niet nodig Priester: verdedigende mid, hij blijft tog een verdediger Kempi: links mid, die kerel wil midden in de game blijven Kees: achter de spits, als iemand voor verwarring kan zorgen is kees het wel Willy: linker vleugel speler want hij is… Read more »
rhaa
Member

HEF: KEEPER HYS VIES/LUI
JIGGY DJE: MIDDENVERLDER
SPACEKEES:VERDEDIGER
WINNE: MIDDEN VELDER
KEMPI:SPITS HY SPEELT WEL SNEL
WILLEM: SPIT KLEIN SNEL
BIG2:VERDEDIGER LKKR LANG
PRIESTER:SPITS HY SPEELT OOK SNEL
BURGZORG:LINKSBACK KEN EM NIE
DIEGO BISESWAR:MID MID KEN EM NIE
RUBEN:RECHTBACK

Bigboss
Gast
Bigboss
big2 (keeper) hij is lange jan, dus get alle goals Priester (Rechtsback) Tsja, dat is zn normale positie ook Ruben (laatste man) is de baas in de club, dus ook maybe de baas in de verdediging Biseswar (linksback) aangezien een verdediging belangrijk is, biseswar links back Davids (Rechtsmidden) Zn oude positietjee Rocky (midden) Ik heb gehoord dat ze veel talent heeft, en dat heb je nodig op het middenveld Willy (midden) Bij mijn weten is willem ook wel een goeie voetballer en anders heeft die altijd steun van Rocky Jiggy Djé (Linksmidden) Noahs Ark Stuurt de linker kant, jiggy dje… Read more »
Nelson
Member

ik maak die kaulo opstelling druk ik op Submit , staat die ding er niet meer tussen:O altijd zo met puna, maar waddup pass mij die bal alsnog:D

Robo
Gast
Robo
DM: Big 2 is lang ligt snel op de grond en gaat geen duels aan kijk maar naar de schijtlijst.. LB: Willem is klein en snel een prima opkomende back RB: Priester speeelt hier prima CV: Winne is 2 bij 2 en van beton perfecte laste man CV: spacekees(voorstopper)brengt de spitsen in verwarring met de kush LM: Hef is viez op deze positie hij laat willem de heletijd opkomen want hij is lui lui. RM: Kempi is hetzelfde verhaal als hef hij laat priester de heletijd opkomen want hij is zelf te druk bezig met draaien. Mid-Mid: Ruben(partysquad) blijft mensen… Read more »
arkboynr1
Gast
arkboynr1

Spacekees op goal: hij laat de spits spacen.

Hef laatste man: want hij maakt DE VIESTE overtredingen en feunt als luie man.

Rechtsback: Ruben, te dik voor voorin;p Linksback: Priester og possition.

Davids mid mid: og possition.

Rechts mid: Jiggy dje want hij maakt blauw bloed van je en is redelijk snel.

Links mid: Willy, snel en is een x niet dom,lomp en famous.

Biseswar linker flank: voor mooie doelpunten en ”baas boven baas” acties.

Kempi Rechter flank: zet panna’s van eindje gremma tot de k3 kinder raps van ali-b .

centraal spits rocky: voor harde acties en hopelijk doelpunten maar ik ken haar niet goed..

Stylo
Member

Geen zin om hele opstelling te maken maar ik weet 1 ding:

Hef maakt goals overal

arkboynr1
Member

Spacekees op goal: hij laat de spits spacen.

Hef laatste man: want hij maakt DE VIESTE overtredingen en feunt als luie man.

Rechtsback: Ruben, te dik voor voorin;p Linksback: Priester og possition.

Davids mid mid: og possition.

Rechts mid: Jiggy dje want hij maakt blauw bloed van je en is redelijk snel.

Links mid: Willy, snel en is een x niet dom,lomp en famous.

Biseswar linker flank: voor mooie doelpunten en ”baas boven baas” acties.

Kempi Rechter flank: zet panna’s van eindje gremma tot de k3 kinder raps van ali-b .

centraal spits rocky: voor harde acties en hopelijk doelpunten maar ik ken haar niet goed..

maasboy043
Gast
maasboy043
4-4-2 Goal: HEF, te lui om iets te doen en ze komen er toch niet doorheen dus hij zal niks te doen hebben. Verdediging: Winne: zegeviert op het achterveld Kempi: hijs du baas achterin Biseswar: in de war achterin Big2: telt voor 2 Middenveld:Jiggy Dje: `hy heeft je Davids: vertrouwd op middencveld met bril Priester: er stond geschreven dat het zo moest zijn Ruben: maakt um stuk op het middenveld Voorhoede: Willem: dom lomp& snel over links Spacekees: kan goed koppen omdat hij zo high is
dave
Gast
dave

zwakke track niemand gaat of kan voluit, ronduiit teleurstellend

Jonners
Gast
Jonners

Ten eerste waarom spit keperveen niet man DAIM hij zou erg komen op dit… de rest komt erg behalve bisseswarrr opeens denken al die voetballers te kunnen rappen niet DOEN Gewoon Alleen priester want hij is erg de rest hou t bij voetballen man eerlijk?

0416ww
Gast
0416ww

Keeper: big2 & willy. Doen alles samen en keepen samen in hun 1e clip.

Verdediging:
Priest baby rechtsback. Hij kent z’n plaats en is een baas aan het werk.
Winne laatste man (aanvoerder). Winne zonder strijd achterin & voert de boventoon.
Ruben linksback. Maakt em stuk

Middenveld:
Davids. shined toch wel. met of zonder bril
Kempi. Nummer 10 de rugnummer
Biseswar. Diegene die je hele team stuurt

Aanval:
Hef. Feunt em door de verdediging heen.
Jiggy. Samen met Hef op de Ark richting doel
Rocky. Zelfs op hakken geeft ze de laatste man nog een panna

Spacekees op de bank. Draait jays voor in de rust

Bob Verheij
Member

Jezus, zelfde probleem als nelson.
wilde ook nog even vragen, wie is die gast voor biseswar?

Bob Verheij
Member

Ok , ik ga het nog een keer doen.

nounou
Gast
nounou

FEYENOORD ROTTERDAM

a.r.t
Gast

hef waarom maar 10 seconden ofzo?

Bob Verheij
Member

433

Doel, Hef ( is zo sloom, kon niets anders bedenken dan dat, )
tegenstander komt toch niet bij de goal door
Verdediging:
Links Winne, hij is zo breed, niemand komt daar langs,
Rechts Burgzorg, sja das logisch ( cruijff )
Midden Big2, is lang komt mee naar voren en scoort met corners
Midden Willy, tja tis toch een team.

Middenveld
Links Rocky, geeft crosspasses op hakken natuurlijk,
Midden Davids, Logisch
Rechts Jiggens, goede plek voor een oude rot.

Aanval:
Links: Kempi, hard schot denk ik wel.
Hangende spits, Biseswar, no comment
Rechts, Snelle Jelle, hij rent iedereen voorbij

Spacekees, verzorger ofzo
PartySquad zijn de coaches.

Jeroen van den Elsen
Gast
Jeroen van den Elsen
Formatie: 4-3-3 Big 2: Keeper: Hij is zeer lang waardoor hij uitermate geschikt is als doelman, natuurlijk kan hij ook met zijn lengte ook onmogelijke ballen uit het doel halen. Mitchell ‘Priester’ Burgzorg: Rechtsback: Dit is zijn positie waar hij ook altijd bij NEC staat, hij is zeer snel en ook nog is behendig. Winne: Voorstopper: Hij is een beer van een vent en daarom geschikt voor in de verdediging, met z’n uitstraling zullen veel tegenstanders schrik van hem hebben. Kempi: Laatste man: Nadat ze Winne toch voorbij zijn gekomen staat Kempi nog altijd z’n mannetje. Tegenstanders schijten in hun… Read more »
Christiaan
Gast
Christiaan
Spits: Jiggy Djé – Heeft altijd een OOG OP HET DOEL. Linksbuiten: Diego Biseswar – Met zijn snelheid moet dat lukken Rechtsbuiten: Rocky – Kan leuke actie aan de zijkant maken en deelt die Panna’s daar uit! Midmid: Spacekees – Is gewoon altijd LEKKER BEZIG en hij gaat vlammen! Rechtsmid: EDGAR DAVIDS! – met vooral een verdedigende taak! Linksmid: Hef – Kan denk ik gewoon goede passes geven op z’n slippers! Linksback: Priester – Heeft daar al ervaring omdat ie bij NEC daar ook speelt. Linkercentrumverdediger: Winne – Winne heeft body dus die zet al die spitsen/rappers opzij. Rechtercentrumverdediger: Kempi… Read more »
eindbaas
Member

Dubbele reactie? Ik zie niks..

chrismtje
Member
Spits: Jiggy Djé – Heeft altijd een OOG OP HET DOEL. Linksbuiten: Diego Biseswar – Met zijn snelheid moet dat lukken Rechtsbuiten: Rocky – Kan leuke actie aan de zijkant maken en deelt die Panna’s daar uit! Midmid: Spacekees – Is gewoon altijd LEKKER BEZIG en hij gaat vlammen! Rechtsmid: EDGAR DAVIDS! – met vooral een verdedigende taak! Linksmid: Hef – Kan denk ik gewoon goede passes geven op z’n slippers! Linksback: Priester – Heeft daar al ervaring omdat ie bij NEC daar ook speelt. Linkercentrumverdediger: Winne – Winne heeft body dus die zet al die spitsen/rappers opzij. Rechtercentrumverdediger: Kempi… Read more »
jonan
Gast
jonan
keeper: big2, hij is zo lang dusjaa rechtsback: priester, bij nec is hij ook een priester op die positie rechts centraal: ruben(captain), jerry kon op hem vertrouwen dus dit hele team ook links centraal: winne, hij is onoverwinnelijk linksback: jiggy djé, hij schopt iedereen waardoor ze zeggen: JEEJ rechtshalf: davids, hij is een pitbull en eet de tegenstander op mid mid: hef, hij heeft heel veel LOOPvermogen linkshalf: willem, die kleine man is degene die de passes naar diego geven kan rechtsbuiten: spacekees, hij spacet hem net als arjen robben. spits: rocky, zij kan altijd aangespeeld worden ze is zo… Read more »
Remco
Member
Doel: Ruben partyqsaud. Muziek hard genoeg en de bal trilt weg. Linksachter: Kempi. Hij geeft spelers zoveel pijn dat ze gaan stressen. Rechtsachter: Willy. Zijn nikes zijn nike skeelers, alles loopt op rolletjes dus hij komt vanuit achter mee op naar voren. centraalachter: Hef. Hij blaast zijn jonko in je gezicht en dan draai je wel om. Voorstopper: Spacekees: RUN NU HET NOG KAN. Linkshalf: Priester. Hij geeft een steekpass want z’n lines zijn veelste diep. rechtshalf: Davids. Opscheppen over z’n eigen merk. mid-mid: Diego Biseswar. je kan hem vinden op je plein en in je buurt. Hij is wel… Read more »
Sketchiie
Gast
Sketchiie
– Winne linksachter (houdt iedereen tegen). – Hef rechtsvoor (als hij de bal heeft, en iemand draait even weg is hij gone). – Jiggy Djé rechtsachter (houdt iedereen tegen met z’n ark). – Kempi reserve (je weet nooit wanneer hij vastkomt). – Willem linksbuiten (samen met Big 2 de grote 2). – Mitchell ‘Priester’ Burgzorg middenachter (zijn normale plek). – Diego Biseswar mid mid (helpt de grote 2 als ze het een biesje swar hebben). – Edgar Davids spits (kan met zijn zonnebril goed in de zon kijken en scoren dus). – Roxanne “Rocky” Hehakaija reserve (nee, niet omdat het… Read more »
dodehiphop
Member
– Linksachter: Jiggy Dje, om langs hem te kunnen moet je eerst even Arks up hebben gedaan. – Rechtsachter: Spacekees, vlak bij rocky want hij ”wilt een meisje’. – Laatste man: Priester, de laatste man heeft natuurlijk altijd zijn swagg on. – Linksmidden: Winne, met hem daar kan je ”zegevieren”. – Rechtsmidden: Ruben, maakt je stukkk. – Mid-Mid: Kempi heeft deze plek nodig om naar du top tegaan BABY. – Linksvoor: Bisewar, met hem in een duel is als een verloren ”war”. – Rechtsvoor: Hef: Als hij de bal heeft is die gone. – Voorstopper: Big2, handig tijdens de kopduellen.… Read more »
generaal95
Member
4-3-3 KEEPER: Kempi, als er tegenslagen komen kan hij daar goed mee omgaan en de aanval weer opzetten VERDEDIGING: Rechts: Priester, als er een baas op hem afkomt gaat hij er bovenop! bij NEC gaat het goed dus hier ook Midden: Hef, aan luie mannen heb je niks maar geef hem de bal en hij moved direct Midden: Edgar Davids, deze man is zo fel als de zon, daar komt niemand langs. Links: Spacekees, hij pakt de bal af en spaced ‘m naar voren. MIDDENVELD: Links: Jiggy Djé, hij kan veel tegelijk zoals; label opzetten en runnen, eigen ding doen… Read more »
RB
Member
Hef: Voorstopper. Deze man is zo vies dat niemand in de buurt komt. Winne: Voorste Midmid. Geef 8 aan Winne en we zullen onoverwinnelijk zijn. Jiggy djé: Linkerspits. Zijn ark beukt door heel die verdediging heen. Niemand die djé nog kan stoppen. Kempi: Achterste Midmid. Zowel de verdeler binnen als buiten het veld. Willem: Op de tribune, er moet nou eenmaal iemand supporter zijn, dan spelen ze maar ff met 10. Mitchell Burgzorg: Linkshalf. Als ik de rest hier moet geloven speelt hij bij NEC linksback, rechtsback, laatsteman en voorstopper tegelijk. Denk dat hij op linkshalf voorlopig drukgenoeg heeft. Diego… Read more »
dodehiphop
Member

Tsow, ik zie teveel na-apers, zwak hoor dat je zelf geen inspiratie heb. Hoop dat de organisatie hiervan dat even nakijkt.

DOE DIT VOOR JEZELF!

panna
Gast
panna

Doel: Hef, hij draait jonkos in t doel omdat ze team toch wint.
Verdediging:
Priester, baas boven baas dus heeft ie die spits in z’n zak
SpaceKees: waar moet je hem anders zetten?
Winne: Ter compensatie van Spackees, want alsnog kan je dan winnen zonder strijd.
Middenveld:
Biseswar: Alle aanvallers in dit team zijn beter dan hem
Aanval:
Jiggy Djézus: scoort met de hand van god
The Opposites: goed spitsenkoppel dat uitstekend op elkaar is ingespeeld

Rick
Member
Keeper: spacekees die is skaffa en goed geconcentreerd Centrale verdedigings duo: Hef en Winne 2 beesten durven ze niet langs rechts achter: jiggy dje moet hem toch ergens neer zetten he;) Links achter: Ruben heeft een tikkeltje weg van van der wiel Midmid: Davids de bulldog word een spelverder voor deze rappers Links mid: Biseswar ja omdat die daar zwaar dolt Rechts mid: Priester zie hem liever meer naar voren hangen dan naar achter Flankspelers: willem en roxanne willem kan wel wat conditie gebruiken en roxanne kan naar binnen trekken Spitsenduo big2 en kempi lengte voorin is altijd handig en… Read more »
Rick
Member

Keeper: spacekees die is skaffa en goed geconcentreerd
Centrale verdedigings duo: Hef en Winne 2 beesten durven ze niet langs
rechts achter: jiggy dje moet hem toch ergens neer zetten he;)
Links achter: Ruben heeft een tikkeltje weg van van der wiel
Midmid: Davids de bulldog word een spelverder voor deze rappers
Links mid: Biseswar ja omdat die daar zwaar dolt
Rechts mid: Priester zie hem liever meer naar voren hangen dan naar achter
kempi en willem achter spits big2 die geven de bal hoog voor en dan een snoekduik altijd vet

lobi

wpDiscuz