Video: Gers Pardoel – Dans Met Mij & M’n Moeder Zei @ RTL Late Night


Gisteravond was Gers Pardoel te gast bij RTL Late Night en deed daar live zijn nieuwe single ‘Dans Met Mij’ samen met Willem van The Opposites. Ook deed het nummer ‘M’n Moeder Zei’, maar wat hij zelf nog niet wist, is dat hij ook een platina plaat in ontvangst mocht nemen voor zijn single ‘Louise’. De clip van ‘Dans Met Mij’ verschijnt overigens vrijdag online dus houd Puna.nl in de gaten. Voor nu kan je de beelden van RTL Late Night hier alvast bekijken.

M’n Moeder Zei:

Platina Plaat:

22 October

1 comment

Leave a Reply

1 Comment Aan "Video: Gers Pardoel – Dans Met Mij & M’n Moeder Zei @ RTL Late Night"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
jort basement
Gast
jort basement

ik luister dit normaal niet maar dacht fok het ik zet het gewoon aan het is nieuw en ik ga niet lullen ik voel dit wel haha vind dit doper dan spring maar achterop me fiets ofzo

wpDiscuz