Video: Gers Pardoel – De Schemer ft. Marco Borsato (Prod. Soulsearchin’)

Na ‘Stem‘ heeft Gers Pardoel weer de handen ineen geslagen met Marco Borsato voor zijn nieuwe video ‘De Schemer’. De clip is na ‘Dans Met Mij‘, ‘Louise‘, ‘Dankbaarheid‘ en ‘#VFD‘ de vijfde clip van zijn album ‘De Toekomst Is Van Ons‘. Check de video hierboven.

18 February

11 comments

Leave a Reply

11 Comments Aan "Video: Gers Pardoel – De Schemer ft. Marco Borsato (Prod. Soulsearchin’)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
donkykong
Gast

shiiiit man ik luister teveel scheme015. Ik lees ‘de schemer’ zelfs al als de schemer.. Ik dacht eindelijk stapt gers paddel van zn bitch ass muziek af. Maar toen zag ik Marco Borsato en wist ik dat gers nog volop in die bitch mode is.

P
Gast
P

Puna geen gers neer op de site aub!!

eeeyo
Gast
eeeyo

Vind t een prima artiest maar niks voor puna dus doe maar niet puna

Sjaak van de overhaak
Gast
Sjaak van de overhaak

Ali of Gers ft Marco?

Eierstok
Gast
Eierstok

Puna, we willen minder Gert Pardoel, want hij is niet echt True. Liever roffe Street rap liedjes

Streetwise Visuals (clips vanaf €375,-)
Gast

Wie de fuck heeft die video gemaakt….? Diegene moet echt ze instellingen van ze camera checken cause he fucked up big time. Shots zien er verder prima uit alleen heel slecht (of helemaal niet) uitgelicht. Dit doet gewoon pijn in een video makers ogen. Schandalig dat topnotch zulke mensen een videoclip laten schieten. Verder prima track overigens, niks op aan te merken.

niet eens zo slecht
Gast
niet eens zo slecht

als ik de reacties lees moet dit niet op puna. Nee al die neppe rappers die praten over geld maken wat ze niet hebben. geen normale zin kunnen formuleren en zware neppe kleding dragen. Nee daar worden we vrolijk van haha. Jullie zijn jaloers daarom die reactie want slecht is dit natuurlijk niet.

Eierstok
Gast
Eierstok

Wij hebben liever gewoon streetrappers die true zijn en het echte hip-hop roff houden snapje? Dit liedje is niet #eckte-eckte-urban

Hmmm
Gast
Hmmm

Marco laat even zien dat hij beter is dan de meeste “Gangster zangers”..

Cenzow
Gast
Cenzow

@niet eens zo slecht, als jij zegt dat dit natuurlijk niet slecht is, heb je behoorlijk gebrek aan kennis op het gebied van tekstuele vaardigheden

verzocht
Gast
verzocht

Deze website verdient zware doekoe om dit te promoten

wpDiscuz