Video: Gers Pardoel – Denk @3fm

Gers was gisteren te gast bij 3voor12/3FM en deed daar live de nummers ‘Denk’ en ‘Morgen ben ik rijk’ afkomstig van zijn debuut plaat. De live performance van ‘Morgen Ben ik rijk’ staat op de vervolgpagina.

13 April

17 comments

Leave a Reply

17 Comments Aan "Video: Gers Pardoel – Denk @3fm"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Kim
Gast
Kim

Cool.

kassoman
Member

benieuwd naar het album, wordt hard!

Daan.
Gast
Daan.

twee harde tracks.

Nasir
Gast
Nasir

Live komt hij ook hard G
Nu wil ik nog meer!

Ditiseenbangertje
Gast
Ditiseenbangertje

Zeker, Ik kan ook niet wachten!

kassoman: benieuwd naar het album, wordt hard!

Stino
Gast
Stino

wanneer komt dat album

bawlin
Gast
bawlin

eej sorry maar deze kill kan ik echt niet serieus nemen

Nasir
Gast
Nasir

Hij neemt jou waarschijnlijk ook niet serieus je naam is bawlin maar zit op puna te posten

Leon
Gast
Leon

+1

OT: Dope tracks, vind Gers wel dope, maar of ik het album koop.. hmm nee waarschijnlijk niet.

Anonymous
Gast
Anonymous

nee dit is niets voor mij, vind deze twee tracks niet echt geweldig. ik vind zijn stemgeluid vervelend, flow is slaapverwekkend. beetje een 13indozijn rappertje voegt eigenlijk weinig toe aan de scene. ik wil meer tracks als op zoek naar de symfonie.

-.
Gast
-.

die bb valt echt niet op!

Gers
Gast
Gers

oke, thnx

@RalfLee
Member

mooi hoe hij zichzelf aankondigt;
eerst met broodje bakpau, daarna opzoek naar de simphonie. vervolgens is het een half jaar stil en nu komt hij ineens meet een goed, radiovriendelijk album. hij gaat misschien nog wel rijk worden ook! zoals hij dat aankondigd.

Nicky
Gast
Nicky

Ik heb dezelfde polo als die dj

Ik vind 't maar
Gast
Ik vind 't maar

pretentieus & makkelijk

Atzh
Gast
Atzh

Hard G? Nee, hij heeft een zachte g..

OT: Wat Ik vind ‘t maar zegt..

Nasir: Live komt hij ook hard G
Nu wil ik nog meer!

Kortingen Nijmegen
Gast

Peace up, goede shizzle man.

wpDiscuz