Video: Gers Pardoel – Met Mij

Gers Pardoel presenteert vandaag de video voor Met Mij.

18 March

9 comments

Leave a Reply

9 Comments Aan "Video: Gers Pardoel – Met Mij"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
tammer
Gast
tammer

Dit is echt hele goede popmuziek. Zo catchy!

Eierstok
Gast
Eierstok

Gewoon keihard

Brahim
Gast
Brahim

echt een focking dope track. die bouncede laatst ook in de club mattie

WAARHEID
Gast
WAARHEID

Ik vind dit nummer hard zal vast wel een hitje worden maar Weetje wat grappig is aan Gers. Hij is wel leuk en aardig zijn pokoes zijn ook hard enz.. Maar als je 1 x in het half jaar een pokoe dropt gaat het gewoon nergens over man.. Ronnie, Kleine, ,Sevn, Bokoesam etc etc droppen gewoon wekelijks dingen man..

Ik vind je hard maar STEP JE GAME UP man

pokoes zoals opzoek naar de symphonie, zijn, door de wind met Ronnie fokking hard man

zielhorst
Gast
zielhorst

Wat verwacht je, hij heeft een kind en geld zat.

Kowed
Gast
Kowed
Wat je verwacht dat iemand muziek maakt die hij leuk vind. Geloof er geen shit van dat hij blij en gelukkkig word van louise, zonder jouw, nooit meer alleen hahaha. Heel leuk dat hij doekoe ermee maakt! Maar vind je het gek dat iedereen hem nu al uitspuugd, niemand heeft tijd en geduld om heledag die blije rotzooi aantehoren man… De straat niet, de radio niet, niemand niet..Duurt nie lang voordat deze man alleen aan het produceren is en stopt met rappen man. Ik begrijp die comment van WAARHEID wel.. Maak muziek die je leuk vind man, muziek die dicht… Read more »
Eierstok
Gast
Eierstok

Je moet snel hulp gaan zoeken. Daarbij maakt Gers toch juist wèl de muziek die hij zelf leuk vindt? Dit is een heel ander geluid dan hiervoor..

Kowed
Gast
Kowed
Hoezo hulp ? Geef toch me mening… Ik woon op een studentenvereniging, we zitten met 15 man op elkaar toevallig 1 passie dat is Hiphop (buiten de studie om). We discussiëren daar graag over. Meer dan de helft vind Gers Pardoel sinds zijn mainstream tunes niks meer. Ik geef gewoon aan dat hij bestwel wat aan ze tunes mag doen man.Want 1 ding is zeker de man kan rappen. Toen hij kwam dacht ik eindelijk, iemand waarmee ik mezelf kan vergelijken en die gewoon murderd. Als je Gers Pardoel op youtube typt bewijst hij je het tegendeel. Ben trouwens meer… Read more »
Kowed
Gast
Kowed

Al hoop ik sowieso dat hij met zijn oude Gers tunes terug komt, vind hem nog steeds hard ! Alleen dat blije tijdperk afsluiten en je hebt mij en nog duizenden terug!

wpDiscuz