Video: Gers Pardoel – Morgen Ben Ik Rijk

De kersverse Top Notch signee Gers Pardoel dropt een video van het nummer ‘Morgen Ben Ik Rijk’. De video is geschoten door fotograaf en regisseur Aaron van Valen. Het nummer is geproduceerd door Snelle Jelle. Gers’ debuutalbum zal na de zomer verschijnen.

8 April

37 comments

Leave a Reply

37 Comments Aan "Video: Gers Pardoel – Morgen Ben Ik Rijk"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
@CNOW040
Gast

Vond de track sowieso al vet, De clip maakt het nog beter!

Brahim
Gast
Brahim

Heerlijk!

oja jo
Gast
oja jo

originele clip, pokoe is wel leuk !

Benieuwd naar meer van Gers

Basti
Gast
Basti

Als je goeien zou spellen als goede zou er plaats zijn.
Gers is #1 rapper op deze planeet G

M.A.
Gast
M.A.

Ik vond de track goed maar de videoclip valt me tegen, ik had wat anders verwacht bijvoorbeeld: splitscreen shots van Gers ene kant rijk en de ander kant hard werkende man, die droomt over geld en auto’s. En dat hij opeens zich zelf in de spiegel ziet en dat hij er achter komt dat alles maar een droom was. Dat had ik er van verwacht. Just saying and a TIP!!!!!

k.
Gast
k.

Dat is het nou pannekoek, think outside the godemn box foolll

M.A.: Ik vond de track goed maar de videoclip valt me tegen, ik had wat anders verwacht bijvoorbeeld: splitscreen shots van Gers ene kant rijk en de ander kant hard werkende man, die droomt over geld en auto’s. En dat hij opeens zich zelf in de spiegel ziet en dat hij er achter komt dat alles maar een droom was. Dat had ik er van verwacht. Just saying and a TIP!!!!!

Kim
Gast
Kim

Dope/

erwin
Gast
erwin

Gruwelijk vet!!

Ewa
Gast
Ewa

Lekkere track, zomerhitje!

gres padoel
Gast
gres padoel

was een verschrikkelijk nummer zeg (negatiev)

abn
Gast
abn

Dat jij negatief met een v schrijft zegt genoeg over jou..

Gulio
Gast
Gulio

Vette clip, maakt het nummer beter!

Jan
Gast
Jan

Hij bedoelde negativ denk ik 🙂

abn: Dat jij negatief met een v schrijft zegt genoeg over jou..

dennis
Gast
dennis

>

-_-
Gast
-_-

Hard nummer!
Waar kan ik m downloade?

Anonymous
Gast
Anonymous

lekker nummertje

P
Gast
P

Te ergggggg!!

wiegel
Gast
wiegel

ik vind de track heerlijk! eindelijk hoor ik weer eens iets nieuws van Gers..ik vind de video echter minder..die voel ik gewoon niet (maja, das maar mijn mening)

Anonymous
Gast
Anonymous

Oeffff krijg echt een partysquad vibe van deze song.

J'nno
Member

vind dit wel ‘n akoestische plaat waardig.

jan
Gast
jan

Video mwa..gers is weer super!

knolselderij
Member

sinds wanneer is dat positief. partysquad is top 40 muziek en blije house

Anoniem: Oeffff krijg echt een partysquad vibe van deze song.

Aaron
Gast
Aaron

dat kan toch positief zijn, als die persoon dat leuk vind..

Jack
Gast
Jack

gers kan wel een aardig potje rappen, dat sowieso maar het refreintje doet me echt denken aan een carnavals kraker ofzo haha. maar voel het zeker wel!

kilsie
Member

grappig nummer… grappig mannetje die gers

Denxx
Gast
Denxx

HAHAHA mijn schatje hoor @ 1.42, grr..
Leuke trackje Gersieee

xxxxx uit 020 D

GERS IS WAKE
Gast

gers is nep topnotch heeft weer een waardeloose rapper getekend waneer luistert kees eens naar de echte doggs die echte hiphop brengen
vatje me? de muziek industrie in NL is gewoon fake
mijn mening !!!!

Lilian
Gast
Lilian

annemarie – Merci encore pour ces bons mnomets passes avec toi!! Tu m a permis d etre cool en ces instants un peu stressant et tu nous auras permis d avoir pour toute notre vie des photos magnifiques qui nous rappellerons cette superbe journee!!!De gros bisous de Bali ou nous terminons notre honey moon ( on t enverra des photos, mais ca vaut le coup comme pays!!!)

melvin
Gast

GERS IS WAKE: gers is nep topnotch heeft weer een waardeloose rapper getekend waneer luistert kees eens naar de echte doggs die echte hiphop brengenvatje me? de muziek industrie in NL is gewoon fakemijn mening !!!!

weet je wat t is, puna is een site, waar zowel nederlands als buitenlands muziek wordt gedropt. als jij NL fake vindt, waarom luister je t ten eerste, en ten tweede, waarom kijken je uberhaupt op deze site…?

voel je niet aangevallen

NorthSide
Gast

Gare shit mc martin is nog beter dan dit.

Vinnidi
Gast
Vinnidi

Dope.. Refreintje is wel ff inkomen.. Maar vette clip bij deze goede track.. Ik wil niet zeggen master, maar Gers is goed bezig, al is het niet de NL hiphop die ik het liefste hoor. Trouwens, die shotje van Gers en dan die turn naar die crew waar die ook tussenstaat, standaard z’n tweelingbroeder gebruikt.. Keep on the goodwork! en wat betreft de signing van Gers @ topnotch. Wel terecht, hij is al tijdje bezig, oke, hijs wat commercieel, maar daar valt het meeste te halen, grootste doelgroep in Nederland..

Steven
Gast
Steven

drama shit. Past in hetzelfde categorie als Tijdmachine.

mical1
Member

dus als een clip niet naar jou verwachting is? valt die altijd tegen?
ik vind hem goed…mooi geschoten en geedit..

M.A.: Ik vond de track goed maar de videoclip valt me tegen, ik had wat anders verwacht bijvoorbeeld: splitscreen shots van Gers ene kant rijk en de ander kant hard werkende man, die droomt over geld en auto’s. En dat hij opeens zich zelf in de spiegel ziet en dat hij er achter komt dat alles maar een droom was. Dat had ik er van verwacht. Just saying and a TIP!!!!!

ILoveGersPardoel
Gast
ILoveGersPardoel

Gersjeee is mijn schatjeee ♥♥♥

luke
Gast
luke

Vet nummer maar die clip kan beter
Respect voor gers!!!!!!!!!!

Armin
Gast
Armin

deze is voor jou deze is voor jou hahahahaha echt leuk deze is voor jou (L)(L)

hack email russia
Gast
hack email russia

I’ve been surfing online greater than three hours as of late, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty value enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made just right content as you probably did, the web can be much more useful than ever before.

wpDiscuz