Video: Great Minds – Run It Back/De Flexte

Nog net voor de zomer dropten de mannen Sticks, Winne, Jiggy Dje en Dr.Moon het album Great Minds. De track Run It Back/De Flexte is, na ‘DOAG‘, de tweede en gelijk ook de derde single van het album. Het album is te koop via Bol.com en te downloaden via iTunes.

28 November

58 comments

Leave a Reply

58 Comments Aan "Video: Great Minds – Run It Back/De Flexte"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Frissee
Gast
Frissee

next level…keihard!

CaspeR
Gast
CaspeR

Great Minds Altijd Hard!

Chef
Gast
Chef

HET IS DE COMEBACK VAN DE CONNAISSEUR

giigi
Gast
giigi

teemong = god
great minds = zijn engelen

tuigeersteklas
Gast
tuigeersteklas

als ik religieus geweest was zou ik je gelijk geven>

Rob Bierdop
Gast
Rob Bierdop

Wauw, master.

pappie
Gast
pappie

jesus christus wat saai

keelpijn de veteraan
Gast
keelpijn de veteraan

DOPE shit had die gasten nog niet gechecked maar klinkt goed, echte mc n >> hiphop !! big up !

Aight
Gast
Aight

Bombaclat,H.A.M.Nice

Amersfoort
Gast
Amersfoort

Hele vernieuwende videoclip! Hard man!

koen
Gast
koen

HARD

monk
Gast
monk

Ten eerste: “TEEMONG IS GOD!!!” “VERNIEUWENDE CLIP!!!” Sorry, maar dan ben je dus het tegenovergestelde van een connaisseur. Die zielige aftereffects, dat totale gebrek aan creatieve visie; Teemong komt hier juist hartstikke zwak. En dat geldt ook voor de rappers: het is technisch allemaal subliem en her en der wordt er wat wijsheid gedropt, maar het is vooral een navelstaarderige herhaling van al duizendmaal gezette zetten. Great Minds? Leuk dat je ze leest, maar plak die titel niet op je eigen heufd.

Whatt's Good
Gast
Whatt's Good

Harde clip eerlijk waar!

Niet echt flex voor de flexte..
Gast
Niet echt flex voor de flexte..

Het idee is leuk maar echt slecht uitgevoerd.. Ik vind dit de slechtste Teemong viddy ever…

Kreeg n beetje dat Holy Grail gevoel… te geforceerd iets ‘vernieuwends’ proberen.. en daardoor de track verneuken.. in dit geval tracks..
Run it back vind ik de sterkste track van het album maar wordt er door deze clip niet beter van..
Niet echt flex voor de flexte..

awout
Gast
awout

> ofniet joh in 1 minuut wordt die hele track hier verneukt. Die track verdient een volle clip. Dit project heeft Topnotch zoveel opgeleverd, dan kunnen ze toch wel meer dan 2 clips supporten??

Magnum 2.2
Gast
Magnum 2.2

Nice !!!!!

RC
Gast
RC

NAMEK!!

Flexte
Gast
Flexte

keiharde clip, sticks en winne een minuut lang lopend op een brug, dit is echt tof.

Pieter
Gast
Pieter

hahahaha. Die comments. Het is duidelijk dat ze niet meer hongerig overkomen. De rapfredbouma’s en vanbommels van de game. De gretigheid en snelheid is verdwenen. Dat is niet erg dat is logisch. Hoop voor henzelf dat ze dat ook gaan inzien.

Psyl
Gast
Psyl

> Helemaal gelijk in, alhoewel ik Jiggy wel harder dan normaal vond komen op het album, Winne is sowieso niet de grote rapper die hier tussen hoort, iemand als Rico is velen malen beter dan Winne. Blijf het nog steeds zonde vinden van Sticks ze nieuwe stijl, vond hem ten tijde van Fakkelbrigade en Opgezwolle ook veel beter. Heel af en toe komt hij nog zo hard als vroeger, zoals op Fitte Ridders of Opties van DMT. Op het Great Minds album stelde hij jammer genoeg teleur.

Psyl
Gast
Psyl

Ik had overigens veel liever het nieuwe Sticks’n’Duuv album gehad dan Great Minds. Ik luisterde vorig jaar die heruitgave met nooit verschenen tracks, en daar klonk Sticks is weer zoals we gewend zijn en paar weken later kwam die Sticks/Moon EP wat toch een stap terug voor mij was.

DAMNSONN!
Gast
DAMNSONN!

> onverschenen tracks? deel iets dan

Psyl
Gast
Psyl

> Staat op die Opgeduveld heruitgave van vorig jaar. Er staan 2 nummers op van het nooit uitgebrachte Opgeduveld 2 album. Ze staan sowieso wel op Spotify en op YouTube denk ik ook wel. Op één van de nummers, de intro van Opgeduveld 2, staat zelfs Jawat.

BB
Gast
BB

Wat willen jullie dan ziennn..
Bitches bottles & waggiesss? Zoals al die clips uit de USA

Soskia Versnijders
Gast
Soskia Versnijders

Epic !

Carl Gustav Jung
Gast
Carl Gustav Jung

Waarom vindt iedereen great minds zo hard? Ik vind ze echt helemaal niks, zwaar overschat. Zwakke lyrics, saaie flow etc.

hopsin>eminem
Gast
hopsin>eminem

hou toch op man, zwakke lyrics en saaie flow zegtie, noem jij eens minstens 5 betere rappers (wss kom je er niet eens op 2)>

Rule ja
Gast
Rule ja

> wat jij zegt!

Johnny
Gast
Johnny

Ik was in de 1e instantie erg lovend over het album, heb hem ook erg vaak geluisterd.
Maar de laatste tijd begin ik mezelf te ergeren op het moment dat het op komt, hoe het komt mag Joost weten.
En ik wacht godverdomme op Jiggy z’n solo album

systeem
Gast
systeem

teemong clip is wel heeeeeeeeeeel erg wack zeg omg

Jeevz
Gast
Jeevz

Jiggy aan t einde, godver

gekkigheid
Gast
gekkigheid

damn son, jiggens murdert die hele track man, weet niet waar jullie over praten als jullie zeggen dat dit teleurstelt, ik vind de clip nice gefixt, al helemaal die ‘de flexte’ overgang van s’avond/overdag waar ze in hetzelfde shot stappen gaat nice en jiggens op het einde.. is klaar man.. is klaar.

Brian van Weijen
Gast
Brian van Weijen
Ik keek heel erg uit naar Great Minds, maar achteraf vind ik het album niet erg great. Ik heb Jiggy erg hoog zitten (Ark van Noah vind ik de beste Nederlandstalige hip-hop album) en zet nog weleens een oude Opgezwolle CD op. Maar Great Minds mist de gedrevenheid en passie; het klinkt futloos en soms geforceerd. Er is ook niet echt sprake van chemie tussen de heren, iets wat bijv wel duidelijk te horen is op een Opgeduveld (en mist ook de lol en spontaniteit van een “kort project” als Opgeduveld). Misschien is dit wel de grootste reden dat Great… Read more »
Brian van Weijen
Gast
Brian van Weijen

> Ik heb de tracks ook gehoord. Kan me herinneren dat er destijds gebakkelei was over Opgeduveld 2; dan weer wel, dan weer niet, af en toe verscheen er een persoonlijke tidbit van op een forum. Adhv Jawat’s verse vraag ik me af of zijn toevoeging ook een punt van discussie was; hoort hij bij Opgeduveld 2 of niet?

Psyl
Gast
Psyl

> Een aantal jaar terug toen Rottz in opkomst was, was er een Sticks en Duvel album de op de planning. Jammer genoeg is die cd gecanceld. Opgeduveld 2 was een aantal jaar daarvoor gecanceld, maar veel van die teksten zijn in andere nummers gebruikt.

Vind het wel een beetje jammer. Beide artiesten weten dat er fans zijn die er op wachten, en het uiteindelijk niet uitbrengen is een beetje lullig. Ga dan boven die meningsverschillen oid staan. Sowieso Duvel >>>>Winne als het om Rotterdamse rappers gaat.

C.
Gast
C.

Man! Jiggens kom voor meer!

M[]kuM
Gast
M[]kuM

video is niet bepaald next level..voor run it back hadden ze wel wat meer uit de kast mogen trekken..heel het project is inhoudelijk niet bepaald memorabel. de samenstelling van de groep zou het niet aan mogen liggen. het is hun ‘werk’ maar erg innovatief wordt er niet geknutseld op de tape, lyrics zowel als de beats..om er de naam great minds aan te hangen voelt toch meer als grootheidswaan als je het niet waar maakt 😉

yhjuguyg
Gast
yhjuguyg

wel toffe tracks en mooie stukjes in de clip zeker, maar die mixup klinkt gewoon niet vet of goed uitgedacht en sowieso het stukje van run it back was best saai en hadde ze wel wat uitgebreider mogen aanpakken, beetje tegenvaller maarja ik ben maar iemand die comment op puna dus wat weet ik eh

Bob
Gast
Bob

Ik ben het met veel van deze comments eens en moet zeggen dat ik Delic toch ook wel erg mis! Shows zijn live keihard van de great minds, maar het zijn de klassiekers van alle drie de heren die heel de show maakt, want zeg nou eerlijk, eigenlijk gaat iedereen naar die show om nog 1 keer het Hoedenplank gevoel te krijgen.

030
Gast
030

Iedereen die hier negatief op reageert heeft of geen smaak, of er totaal geen verstand van!!

ja
Gast
ja

delic we need you!

Whisper
Gast
Whisper

Nog steeds is m’n held Jiggens!

Donderstraal
Gast
Donderstraal

De comments verbazen me. Steun dit, dit is het eerste vette dat er uitkomt sinds maanden op puna. Het begin heeft zieke flow en beat, word je een beetje wakker van. Daarna sfeervolle beat en toffe omgeving, vette line van sticks ook “Ik ga niet rondvissen met mn werphengel, of in discussie met mn beschermengel”. Joo waardeer dit, straks denken ze nog eey niemand waardeert dit nog dan stoppen we maar. Zitten we straks opgescheept met, oh wacht. Hip Hop is dood. Een paar schreeuwende opstandige brugklassers.

Boris
Gast
Boris

Doe mij maar sammie! Trill pack 2!!!

ProFeira
Gast
ProFeira

Weer kippenvel! Waanzinnig!!!!!

rg
Gast
rg

Keihard

023noord
Gast
023noord

jiggens kopieert ook voor een kwartje, die line kan de prullenbak in..

“ze zeggen rap is veranderd, en ze vragen wat ik ervan vindt”

Dr. dre – still dre

monk
Gast
monk

Alles is top, behalve – en dat is geen kleinigheid – de thematiek. Heb het eens gvd over iets anders dan A: de scene B: hoe je de dingen doet

label
Gast
label

Mannen rap

R.E.S.P.E.C.T
Gast
R.E.S.P.E.C.T

Hun mogen niet ontbreken

Fred H
Gast
Fred H

Halve kracht, voorwaarts!

pfff
Gast
pfff

Ik denk dat mensen onderhand eens moeten ophouden met dat gezever over Opgezwolle. Ze komen toch niet meer terug, bovendien is het verheerlijking van het verleden, want objectief gezien zijn Sticks en Rico qua lyrics veel beter dan destijds. Zelfde verhaal met Jiggy. Natuurlijk is er een kwestie van smaak, en niet iedereen houdt van dezelfde sound, maar niemand kan ontkennen dat Great Minds wat betreft teksten absoluut top van de Nederhop is.

Steffkief
Gast
Steffkief

Triesteg

mike
Gast
mike

@pfff….amen

Sens
Gast
Sens

Die videostukjes van run it back, zijn nice! Maar op het einde sloopt Jiggens die hele *@#&*&@ track gewoon! Damn, beste lines die ik de laatste tijd heb gehoord.

V$VP
Gast
V$VP

> precies dat!!

dope...
Gast
dope...

jiggy heeft de teveel naar jay – z geluistert voor de rest wel dope track

Een geeltje
Gast
Een geeltje

Als je me oude muziek wilt luisteren, luister dan mijn oude muziek. Blijf het niveau hier soms wat karig vinden dat sommige mensen denken dat een artiest jaren in dezelfde flow blijft hangen. Hoe dom ben je..

wpDiscuz