Video: Hakim – Jong Connaisseur

De uit Gent afkomstige Hakim werkt momenteel aan zijn EP en ‘Jong Connaisseur’ is de eerste video van de plaat. De track is geproduceerd door NAG (Eigen Makelij) en de video komt van de hand van Tim Dalle. Check de clip hierboven.

8 December

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Video: Hakim – Jong Connaisseur"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
hoi
Gast
hoi

fukkin nice

013 tillie
Gast
013 tillie

heel vet deze

monk
Gast
monk

Muzikaal dik in orde, bijzonder lekker zelfs. Inhoudelijk, zowel qua lyrics als viddy, is het dan weer jammer genoeg totale leegheid. Kan mee geen slechtere titel dan jong connaisseur bedenken. Hoe stoned moet je zijn om dat van jezelf te zeggen terwijl je geen reet te melden hebt. Er zitten vast duizend verhalen in deze man. Bring it on en er gebeurt echt wat. Dit is een gemiste kans.

Brraap
Gast
Brraap

vlaanderen sta op in dit ; lekker bezig ; brraap

worm+
Gast
worm+

Normaal neem ik niet eens de tijd om opbouwend te spreken over dingen die op Puna staan, aangezien bijna niemand nog moeite doet om niveau te bregen…. door de naam dacht ik eigenlijk de ex gedetineerde mattie van Bokoesam te gaan zien, gelukkig zat ik mis.

Hakim jongen ga door, blijf dit soort beats rippen en ga over een track of 5 aan je inhoud werken. Zorg maar dat ze je een fucking baas gaan vinden g, je kunt t. Goed om te zien dat Belgie z’n game up stept, zie dit 10 x liever dan Safi en Spreej

wpDiscuz