Video: Harra – ‘t Straatleven

Na de video van Bradas Tot ‘t Eind is Harra terug met een nieuwe clip. Dit keer gaat het om het nummer ‘t Straatleven, geproduceerd door ANGGBEATS. Check de video hier.

26 March

9 comments

Leave a Reply

9 Comments Aan "Video: Harra – ‘t Straatleven"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Fakkelbrigadier
Gast
Fakkelbrigadier

Man man man, alles is low budget aan deze dude.

Awo
Gast
Awo

Low budget
Maar wel real dit is hiphop ik voel m

P
Gast
P

THC reketek!!

QQ
Gast
QQ

Beter low budget ipv van die troep als lil’kleine etc..

QQ
Gast
QQ

Hij laat zich niet langs achter nemen door platenbaasjes

john
Gast
john

Harra is hard man real shit!!!!!

Reyvin038AFCA
Gast
Reyvin038AFCA

hiphop

1-reactie-guy-op-Puna
Gast
1-reactie-guy-op-Puna
Oké, Normaal geef ik nederlandse hiphop nooit een kans, gaat mijn voorkeur uit naar Amerikaanse muziek, maar ik dacht: “Hey, ik investeer twee minuten om wellicht wel een toffe artiest te ontdekken waarvan ik dan tijden plezier zal hebben”. Terwijl de clip startte, de daadwerkelijke beat nog niet begonnen was, scrollde ik even snel naar beneden om de reacties te checken, zoals ik altijd doe. Aangezien zoals altijd de reacties onder posts op Puna verwarrend en tegendraads zijn, dacht ik bij deze ook weer van: “Wat zal Puna mij brengen?”. Vervolgens begint het nummer met een dramatisch refrein, waarbij ik… Read more »
joey
Gast
joey

iets minder blowen volgende keer kerel

wpDiscuz