Video: I am Aisha – Fokkin Normaal (prod. Reverse)

Na ‘5 Stappen Voor‘ en ‘Ex‘ is ‘Fokkin Normaal’ de derde video afkomstig van Aisha haar EP IAmAisha. Bekijk de video hierboven.

29 April

46 comments

Leave a Reply

46 Comments Aan "Video: I am Aisha – Fokkin Normaal (prod. Reverse)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
bubbel
Gast
bubbel

Dope video!

Bleach
Gast
Bleach

A bangerrrrrrrrrrrrrrrrrr dope track Aish…nice I gotchu

Steef
Gast

skeer

KinBrios
Gast
KinBrios

Goos, ze heeft wel the dopest shirt aan. N.W.A.!!!!

Jan
Gast
Jan

GV: Probeer een beetje te erg Rihanna na te doen met die maniertjes. En ze heeft ook nog eens de namaak Amber Rose ingehuurd ofzooo??

Mwa..ik moet zeggen dat ik me niet erg stoor omdat iemand Rihanna nadoet..Iedereen moet ergens z’n invloed of inspiratie vandaan halen..Ook Rihanna (en de team waarin ze werkt) kopieert dingen..In de hiphop gebeurd dat wel vaker hehe..
Ik vind die blonde chick in die clip alleen een beetje jammer.
Clip zelf vind ik keihard! Dit soort video’s kom ik al lang niet meer tegen..
Er zit niet echt een verhaal in, maar heeeele mooie shots, dope!

Kwiebus
Gast
Kwiebus

Stylish video hoor!

pimp11
Gast
pimp11

true… altijd maar dinge zoeke om te hate :S klik dan gewoon niet dit is gewoon dope respect! bless

BOSSnierr
Gast
BOSSnierr

Lekker wijf man……. Lkker nummer;)

Antonio
Gast
Antonio

Mooie dames, Chill nummer ( hoe kan het ook anders he, reversseee!!) en de video vind ik ook erg hard!!

Tugrel
Gast
Tugrel

REVERSE KILLT DIE SHIT!!!!!!!!!
weer uns een gruwelijke productie van reverse!

Willem
Gast
Willem

Ik vind dat die clipmaker een lastige naam heeft..hoe zou je dat uitspreken?

Roffa
Gast
Roffa

leuke video
maar hoe oud is deze meid nou?
is nergens te vinden en heb gehoord dat ze al aardig op leeftijd is
if so, this shizzle’s kinda childish Aisha 😉

Maurits
Gast
Maurits

die stem van haar vind ik echt dope.. beats zijn ook altijd wel lekker! keep it rolling aishaa!!!! gaat lekkerrr!!

Blut
Gast
Blut

Willem: Ik vind dat die clipmaker een lastige naam heeft..hoe zou je dat uitspreken?

Dat zal vast een rus zijn

Anonymous
Gast
Anonymous

ik vond dit toffer om te kijken dan veel rappers die ik zie.

Ekte
Gast
Ekte

Ik denk dat dit meer een vrouwending is dan een mannending.
De videoclip vind ik wel erg stoer!

flexbeats
Gast
flexbeats

geen idee hoe je die naam uitspreekt, ook een beetje rare naam, had wel makkelijker gekunt. clip is dope al heb ik wel een leukere van hem gezien, duidelijk meer een vrouwe ding, maar ff serieus, die chick is echt niet lelijk man, en het hele nummer met die clip erbij zit echt wel goed in elkaar, niks om op te haten, ik zie en hoor graag meer

Fix
Gast
Fix

Zijn naam spreek je uit als ‘Koshnaf’ . Hij is trouwens geen Rus maar een Koerd

Lilo
Gast
Lilo

Niet slecht. Vind het alleen een beetje kinderlijk voor een vrouw van 32.

smokin
Gast
smokin

muziek heeft geen leeftijd…..pff keep on hatin..hoe meer haters hoe beter!!

bless up!!

jaapie
Gast
jaapie

Wel jammer dat ze niet op mannen valt, ze ziet er wel spang uit voor een 32-jarige vrouw.

Gave
Gast
Gave

@Smokin (te zien aan je reactie hoor je bij die “posse” van haar)
Hush! rook jij maar lekker door terwijl je naar K3 luisterd.

Anonymous
Gast
Anonymous

ik vind het te inhoudloos voor een 32-jarige vrouw, als je 15 bent en je komt net kyke kan ik zon lyrics en attitude wel begrijpen. Maar je muziek moet samen met je leeftijd en ervaring mee evolueren en ik heb het gevoel dat ze muziek blijft maken als een 15-jarig meisje #mijnmening

po
Gast
po

Reverse is de ergste op de track.

brrep
Gast
brrep

wtf is dit man, wat een junk wijf, wat heeft zei in dr hoofd zitten man….
en dan jezelf nog stoer vinden hahahahaha wieeeee ben jyyyyyyyyy?????
parraaa

wop
Gast
wop

da wijf is echt dom, kij wat ze doet in die clip en dan zegge dat wij normaal moete doen
funnert!

Mee
Gast
Mee

Ik vind de video vooral erg hard!!

Sassefras
Gast
Sassefras

wop: da wijf is echt dom, kij wat ze doet in die clip en dan zegge dat wij normaal moete doen
funnert!

Hahahahaha

HVXmedia
Gast
HVXmedia

Hard hoor. haha wop nice reactie haha maar toch, het nummer klinkt hard.

Anonymous
Gast
Anonymous

me nummer krijg je sowieso niet
maar okay ze is wel sweet

rapper
Gast
rapper

ehh hoe kom ik in contact met die clipmaker?

wiegel
Gast
wiegel

rapper: ehh hoe kom ik in contact met die clipmaker?

Geen idee..maar ik hou die clipmaker al een tijdje in de gaten en zie dat hij met elke clip met zware sprongen vooruit gaat..deze man gaat echt gevaarlijk komen..daar hoef je geen scientist voor te zijn om dat te weten

wiegel
Gast
wiegel

trouwens..ik vind dat reverse ook weer een heerlijke beat heeft gemaakt!!

master
Gast
master

Gave: @Smokin (te zien aan je reactie hoor je bij die “posse” van haar)
Hush! rook jij maar lekker door terwijl je naar K3 luisterd.

haha dus dat

AFCAbOaZ
Gast
AFCAbOaZ

nederlandse shit is zo wack kk dat mensen dit luisteren.

Sloddergang
Gast
Sloddergang

Roffa: leuke video
maar hoe oud is deze meid nou?
is nergens te vinden en heb gehoord dat ze al aardig op leeftijd is
if so, this shizzle’s kinda childish Aisha

Dat klopt maar ze is 33 zag ik via Idols. Ik zie vaak in haar interviews dat ze zegt dat haar teksten slaan op haar eigen leven zijn wel echt grappige dingen om nog mee te maken voor een vrouw van die leeftijd ik zie op pp2g dat ze zegt dat ze 26 is het lijkt net alsof ze zich een beetje verschuilt achter haar leeftijd mijn mening

Sotrue
Gast
Sotrue

Realtalk

Anoniem: ik vind het te inhoudloos voor een 32-jarige vrouw, als je 15 bent en je komt net kyke kan ik zon lyrics en attitude wel begrijpen. Maar je muziek moet samen met je leeftijd en ervaring mee evolueren en ik heb het gevoel dat ze muziek blijft maken als een 15-jarig meisje #mijnmening

Pepje
Gast
Pepje

Ach..je moet natuurlijk ook kijken wie haar doelgroep is he!
Het money valt nou eenmaal bij 12 jarige te halen en niet naar wat oudere mensen van haar leeftijd 😉

ws013
Member

tantu nice, ik digg deze sma

shemm
Gast
shemm

ik zou dr zeker doen,en die met die sox atti ook

Bryan
Gast
Bryan

ik wil haar wiepe swa

Oranjebom
Gast
Oranjebom

Ze heeft geen tijd voor jou..luister goed

Anonymous
Gast
Anonymous

draag je gewoon een nwa shirtje …ben je blank….
dat is net zo stupid als een witte blackberry

waaa
Gast
waaa

Anoniem: draag je gewoon een nwa shirtje …ben je blank….dat is net zo stupid als een witte blackberry

deze reactie slaat nergens op.

Oranjebom
Gast
Oranjebom

Doe ef normaal ofzo..
Wat een stel aandacht vragende vieze meisjes..
Die make up artiesten zijn van down met johnny!!!
hahahah

Monique
Gast
Monique
De muziek is niet zo slecht, maar hoe ze er uit zien in d’r video vind ik zo onrealistisch. Zulke vrouwen kom je in het echt nooit of een heel enkele keer misschien tegen. Ook vind ik het jammer dat ze Nederlands zingt, maar dat is een persoonlijke voorkeur. Ik zag haar vanavond toevallig bij DWDD, omdat ze uitgenodigd was door ‘t management van Anouk die vannacht een concert geeft om haar nw. cd te promoten, waar die Aisha blijkbaar groot fan van is en misschien visa versa, maar dat weet ik niet, alleen dat Anouk een link hierheen had… Read more »
wpDiscuz