Video: Insayno – Geweldsmonopolie

Vandaag brengt Insayno zijn nieuwe video van de single ‘Geweldsmonopolie’ uit, afkomstig van zijn aankomende debuutalbum ‘Dwaalspoor’ die op 20 november 2015 zal uitkomen.  Het is de derde single na de al vrijgegeven tracks ‘Slavenmentaliteit’ en ‘Vaderdag’.

Insayno spreekt zich in dit nummer uit tegen het buitensporige politiegeweld van de afgelopen tijden zoals in het geval van Mitch Henriquez. De beat van de track is geproduceerd door Tantu en de video is geschoten door Berry Oost.

1 September

27 comments

Leave a Reply

27 Comments Aan "Video: Insayno – Geweldsmonopolie"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
lil lily
Gast
lil lily

fag

TheHater1964
Gast
TheHater1964

Onderwerp/Concept is super dope, uitvoering erg matig

Jaja
Gast
Jaja

Veel harder dan najih politiegeweld, ontzettend goed verwoord 1 word hard!!

Harra
Gast
Harra

goeie teksten en lyricist enzo. maar wordt een beetje moe van dit soort onderwerpen van insayno

Bruhh
Gast
Bruhh

Kansloos

Mezzoq
Gast
Mezzoq

Waarschijnlijk heeft hij Rucanor schoenen of Fila

Randy
Gast
Randy

Je ziet toch echt overduidelijk dat hij nike draagt.

minst geliefde rapper oeps bedoel mic eigenaar
Gast
minst geliefde rapper oeps bedoel mic eigenaar

insayno niemand mag jou ga mensen blokkeren op facebook ofzo gay

een hater van insayno
Gast
een hater van insayno

insayno is een dikke sannie

Kip
Gast
Kip

track is gwn dope hoor, zulke flows mis ik nou. insayno brengt wel hiphop al mag ik hem niet zo

tenggara94
Gast
tenggara94

POWER

M'R
Gast
M'R

idee is leuk, maar de uitvoering niet,

Monk
Gast
Monk

Wat een leipe reacties. Iedereen flipt over politiegeweld van laatste jaren. Je zou zeggen dat het een verademing is wanneer er tussen alle egocentrische kutrappers eens iemand is die wel zo’n heet hangijzer aanpakt – in een behoorlijk harde en strak gebrachte track ook. Maar nee hoor: de bakken kots gaan los. Sommige lui verdienen ook gewoon een fucking wurggreep. Kansloze lui hiero, dommer dan dom.

OhHellNo
Gast
OhHellNo

“Insayno vind me nep ik vind het prima! Waarschijnlijk heeft hij rucanor schoenen of fila!”
– Ronnie Flex in zijn track ‘In een Jet’. hahah met die ene bar maakt hij deze wannabe ‘voice of the people’ al koud. Dat ik als 80’s kid een swagger rapper (ronnie flex) boven iemand stel die real hiphop probeert te maken, zegt al genoeg. Kappen insayno met je penetrante ongewente aanwezigheid. je bent vervelend.

J
Gast
J

volgens mij leven we nu in een tijd waar de crimineel net zo veel recht heeft als het slachtoffer en de politie bang is om in te grijpen omdat ze bang zijn voor een rechtzaak aan hun broek.

De blanke Mandela is opgestaan
Gast
De blanke Mandela is opgestaan

Hey wat grappig, ik zag deze jongen laatst nog fietsen door de kinkerstraat met een gebalde vuist in de lucht en een boze blik op zijn gezicht. Met aan zijn stuur een tas boodschappen. Wel goed dat blanke rappers ook eens opkomen tegen institutioneel racisme!

ja
Gast
ja

stelletje huilers man ben blij dat er eens een artiest weer wat fatsoenlijks dropt i.p.v die ronnie flex met zijn gaymuziek

De blanke Mandela is opgestaan
Gast
De blanke Mandela is opgestaan

Ik was bij de demonstratie Justice for Mitch, Insayno ging daar alleen maar heen zodat hij materiaal kon schieten voor deze videoclip. Hij eiste daar de hele middag op een geforceerde manier de aandacht. Ging op een betaalautomaat staan schreeuwen door een megafoon. De nabestaanden van Mitch waren daar ook niet zo blij mee. Ironisch dat hij uiteindelijk zelf een maand de cel in moest voor zijn stupide gedrag

Justice4Mitch
Gast
Justice4Mitch

Klopt helemaal wat hierboven staat. Insayno moet ophouden met demonstraties en maatschappelijke discussies kapen zodat hij de aandacht op zichzelf kan vestigen. Daarmee beschadigt hij het doel van deze manifestaties, want hij is helemaal niet uit op een oplossing. Bovendien ziet hij er zelf uit als een kaulo kaaskop dus zal nooit weten hoe het voelt om in onze schoenen te staan.

Dr. Oetker
Gast
Dr. Oetker

Heb niks met ronnie flex maar insayno blijft een huilebalk.
Waarschijnlijk door straight outta compton “geinspireerd” en besloot dit misbaksel van een nummer te maken.
Echt heel wack.

Riemiks
Gast
Riemiks

Erg Dope track man.. Slaat de spijker op zijn kop!

shahier
Gast
shahier

Dope videoclip. Dope lyrics De meesten die hier reageren zijn niet ingegroeid in zero tolerance wijken in de randstad. Dus informeer jezelf of blijf je hele leven een hater. Real HipHop!

Sanela Hasanbegovic
Gast

Zouden meer jongens moeten zijn …die durven voor zichzelf te denken.maar tja in deze maatschappij ben je al snel veroordeeld als je dat wel doet ..je moet je maar aan massa aanpassen of het goed is of niet anders spoor je niet.Daar door gaat hoe het gaat ! Maar gelukkig maar er zijn elke dag meer en meer mensen die dat inzien en niet bang zijn van niemand en vechten voor wat het goed is en niet voor wat het voor andere zou normaal zijn..Insayno …petje eraf , volg je hart 🙂

Controle
Gast
Controle

Dope keep on going!

Mbb
Gast
Mbb

Wauw, aangenaam verast

SGB
Gast
SGB

Neppe gast deze man, zelf nog blanker dan de gemiddelde blanke puber.

J
Gast
J

Dope track. Blank? Zo ziet hij er niet uit iig. Hij is wel licht van kleur, maar je ziet wel dat het geen volbloed Nederlander is. Hij is toch gemixt of zo? zn vader is van Curaçao volgens mij.

wpDiscuz