Video: Jack Parow – Tussen Stasies

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”42266″]

De man met de snor, Jack Parow, heeft een nieuwe videoclip gedropt van zijn album ‘Jack Parow’. Het nummer, ‘Tussen Stasies’ , is een crossover samenwerking met de Zuid- Afrikaanse rockband Die Heuwels Fantasties. Jack Parow is momenteel in Nederland aan het touren, zie hier de data en locaties.

18 November

12 comments

Leave a Reply

12 Comments Aan "Video: Jack Parow – Tussen Stasies"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
HVXmedia
Gast
HVXmedia

Heel erg vet!

Pieter
Gast
Pieter

wat verschrikkelijk slecht

pietje
Gast
pietje

wllh ik heb geen scooter

Karim
Gast
Karim

pffff wat een druiloor. dit soort gasten vernaggelen hip hop dus
leg m op de brandstapel

SH
Gast
SH

kom op jack parrow, ik heb vettere shit van je gehoord!!!

some dude
Gast
some dude

Ik haat deze vent!

jord
Member

word

Karim: pffff wat een druiloor. dit soort gasten vernaggelen hip hop dus
leg m op de brandstapel

etter
Member

bekrompen mensen, verrekte hokjes denkers 😀

Jupsss
Gast

Eerst komen jullie praten dat die andere tracks zo blij zijn dit dat, en nu komt die eens met echte shit en dan gaan jullie het ook weer afzeiken…

Ik vraag me af hoe leuk jullie leven wel niet is, alles in negatieve vorm te zien!!

Ik luister ook niet naar zijn tracks, omdat het niet mijn smaak is, en ik het persoonlijk niet mooi vind, Maar dat wat hij doet doet die wel goed op ze eigen manier! En ik denk dat het wel es tijd is daar commentaar over te geven en niet alleen gaan haten bitches!

JOHNNYBLAZE
Gast

k kan hier niet naar luisteren sorry hoor ieder zn ding maar dit vind ik alsof iemand n rockliedje opzet en een of andere stonede vent dr op gaat rappen

CLN
Gast
CLN

Ik vind het hard hoor.
Serious.

Oldy
Gast
Oldy

Hip, hop. Keep doing.

wpDiscuz