Video: Jan Smit – Handen Omhoog ft. Kraantje Pappie

Vorig jaar ontmoetten Kraantje Pappie en Jan Smit elkaar voor het eerst in het Glazenhuis van 3fm in Leeuwarden. Daar zong Jan Smit het refrein mee van Kraantje Pappie’s ‘Met Z’n Tweeën’. Nu een jaar later zijn Kraantje Pappie en Jan Smit niet een radio studio ingedoken, maar een opname studio met als resultaat het nummer ‘Handen Omhoog’ voor de Volendammer z’n nieuwe album ‘Jij & Ik’. Nadat je eerder al het nummer kon horen hier, verschijnt vandaag de bijbehorende videoclip.

3 October

17 comments

Leave a Reply

17 Comments Aan "Video: Jan Smit – Handen Omhoog ft. Kraantje Pappie"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
joey
Gast
joey

wie zit hier nou op te wachten? volgens mij vinden zelfs jan smit fans dit kut

santjos
Gast
santjos

dit is wel echt onzin. waarom is de vraag NIEMAND wil dit

?
Gast
?

zeg maar doag kraan. Je tekent je ondergang met deze

JD
Gast
JD

Lekker nummer hoor.

JD
Gast
JD

praat voor jezelf

John
Gast
John

Als het betekend dat Kraan door deze track genoeg geld heeft om zich geen zorgen te maken en alleen nog maar verses zoals in de week in rap en roer en op het album van keizer kan doen teken ik daarvoor. Daaro heb ik em gekocht.

keelpijn de veteraan
Gast
keelpijn de veteraan

ongelooflijk mijn generatie hiphop mensen was toch heel anders als die van tegenwoordig, kraantje zn gat staat echt ver open nu..

HipHop
Gast
HipHop

Wahaha wat de fok is dit man? neem al die ventjes van tegenwoordig kraantje, ares, fotoprothese, dit noemde je vroeger SELLOUT! waar zijn de normen en waarden van hiphop gebleven in hemelsnaam

echt
Gast
echt

een kanker lame nummer

H
Gast
H

1 woord………….. TROEP!!!!!!

Feedback
Gast
Feedback

Ik begrijp niet waarom artiesten zich meestal geroepen voelen om in dit soort gevallen zich totaal te conformeren aan wat de andere artiest doet. Vind je dan je eigen muziek echt ondergeschikt aan dat wat de ander doet?

Cross-overs van artiesten zou een van de twee eigenlijk uit zijn/haar comfort zone moeten trekken om zich eens totaal te storten in wat een ander doet. Dat zegt niet dat de muziek dus absoluut in het midden moet liggen van beide stijlen. Want laten we eerlijk zijn, op deze track komt toch niemand goed tot zijn recht op een nummer?

nie
Gast
nie

doet me denken aan het koningslied

lol
Gast
lol

De normen en waarden van hiphop zijn nog steeds hetzelfde, dit is alleen geen hiphop gap en als hiphop in je bloed zit luister je geen pokoe’s van hem.

monk
Gast
monk

Kraantje, kraantje, kraantje… met elke stap omhoog qua succes is er een stap omlaag in dopeness. Ik heb je lang nog het voordeel van de twijfel gegeven: misschien vond je uitstapjes in allerlei andere stijlen/scenes echt wel leuk. Maar die redenering loopt met deze bagger definitief spaak. Als echte Grunninger zeg ik: een echte Grunninger zou ervoor passen.

Carlos
Gast
Carlos

al die stoere rappers die dit stiekem leuk vinden maar zich schamen omdat JanSmit meedoet..haha wees anders gewoon een beetje trots op NL en op Kraantje dat die zoiets bereikt heeft met rappen en maak je niet zo druk

JC
Gast
JC

Maar weinig rappers hebben nummer 1 gehaald tho. Big ups naar Kraan

boe
Gast
boe

lol

wpDiscuz