Video: Kees de Koning over Buma Rotterdam Beats

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”33904″]

Het is bijna zover, op 17, 18 en 19 november vindt de tweede editie van Buma Rotterdam Beats festival plaats in Rotterdam. Op diverse plekken in de stad zullen talentvolle muziekacts optreden, ook is Buma Rotterdam Beats de netwerkplek bij uitstek waar boekers, managers en DJ’s elkaar ontmoeten om nieuw talent op te sporen voor hun podia, labels en studio’s.

Wij spraken met Kees de Koning over het festival dat aanstaande donderdag van start gaat. Kees de Koning richtte in 1995 het platenlabel Top-Notch op en is tegenwoordig onder meer werkzaam als ‘Director Artist Development’ bij Universal Music Nederland en als manager van zangeres Anouk. Aanstaande zaterdag spreekt Kees tijdens de conferentie van ‘Next Beats’ over het verhaal achter Top Notch. Kees de Koning vertelt in het item onder meer wat je kunt verwachten van het festival. Bekijk de video op de vervolgpagina.

15 November

9 comments

Leave a Reply

9 Comments Aan "Video: Kees de Koning over Buma Rotterdam Beats"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Jesse w.
Gast
Jesse w.

Euhhhh ehhhhh euuhhh euuhhhhhhhm..

blieb
Gast
blieb

oke

pim
Gast
pim

kees is altijd stoned

agfaethaerg
Gast
agfaethaerg

damn man die vent zegt vaak euh

veenus
Gast
veenus

+1

Tigri
Gast
Tigri

Euhhh om daarop in te haken. Wat heeft een woord dat bedachtzaamheid in formulering van iemands visie weergeeft te maken met iemand als persoon? En wat hebben waterige ogen en een ge-engacheerde houding te maken met stoned zijn? Zie de rommel op je ruit er zit stof op je oog, gozers.

gg
Gast
gg

U mad

Ewa
Gast
Ewa

Jargon.

jigguh
Gast
jigguh

waarom posten jullie die breekbrood afleveringen met jiggy en sticks niet zijn tenminste om te lachen

wpDiscuz