Video: Kippie & TonyTony – Spelen Dom

Vlak na hun 101Barz brachten Kippie en TonyTony hun track Spelen Dom uit en vandaag presenteren ze de bijbehorende video.

19 January

3 comments

Leave a Reply

3 Comments Aan "Video: Kippie & TonyTony – Spelen Dom"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Jules
Gast
Jules

dikste pokkoe tot nu toe voor mij

Barrrzz
Gast
Barrrzz

ja? Je vind de line: “Als je geen geld praat kan ik niks verstaan” hard?
Dit hebben 20 anderen ook al gezegd. Dat geeft toch aan dat deze rapper letterlijk niks beters daar met die line kan verzinnen?
Dan ben je niet echt goed toch?
Wat maakt het dan dat jij deze track zo hard vind?

Jules
Gast
Jules

Nagenoeg iedere rapper gebruikt filler bars, zeker binnen dit straatje. Als ik 4 dikke lines hoor ben ik al tevreden. Vond de video vermakelijk, Tony kwam niet hard, kippi voor mij wel. Ik vind de track verder niet letterlijk “hard”, maar vind het wel hun beste track samen tot nu toe. Dat bedoelde ik in ieder geval met dikste pokkoe. Als je voor de bars dit nummer luistert, had je al van te voren kunnen weten dat het een grote teleurstelling ging zijn, zuurpruim.

wpDiscuz