Video: Kleine Viezerik – Meisje Luister @ Giel3fm

In de vroege ochtend was KV te gast bij Giel op 3fm, zie hierboven wat beelden…

26 October

33 comments

Leave a Reply

33 Comments Aan "Video: Kleine Viezerik – Meisje Luister @ Giel3fm"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Nicky Boy
Gast
Nicky Boy

Wat praat ie eigenlijk netjes..

Track is hard.. zoals we weten.

ST|Steve
Gast

/kv is facking netjes, stekelig van ver af, aaibaar van dichtbij. Mooikwaaiboystylo

sowiesoleerdam
Gast
sowiesoleerdam

hahah heel netjes gekke shit
EEEEEEEEEUH haha fa2

kras
Gast
kras

en daar komt ie: EEEEEEEEEEEEEEEH
eerste 20 sec. zijn zwaar entertainment.

sopimang
Member

ijsman vieze !!

PW13
Gast
PW13

Intro duurt me echt te lang..er gebeurd simpel gezegd gewoon te weinig waardoor ik al snel mijn aandacht verlies.
Flowendewijze weet hij wel leuke dingen te doen maar ik heb niet zo heel veel met zijn stijl.. ik mis een beetje de echtheid achter deze straatpappie.
Er mag wat mij betreft wel wat meer show bij komen kijken.

Peace

Monkey
Gast
Monkey

ik zal wel weer gedelete worden door het Puna-totale-bullshit-censuur-squad, maar dit kan vibetechnisch zo op één hoop met 2Unlimited en Britney Spears. En het is niet dat ik het de man niet gun, vind ‘m best sympathiek en ook niet ongetalenteerd, maar god oh god, wat is dit zwak.

Anonymous
Gast
Anonymous

2 unlimited heeft hits
britney spears heeft hits
Kleine Viezerik heeft hits
hoe echt moet je zijn?

RotOp!!
Gast
RotOp!!

Ik ben net ook al inééns weg-gecensureerd om het feit dat ik dit een heel erg zwak optreden vind. Dat is nog licht uit gedrukt.
Die gast werkt hard, maar wat is dit erg zeg… Dat nog wel bij 3fm…
Plaatsvervangende schaamte dit hoor…

SLD
Gast

jullie haten op KV ? hoe moet hij een refrein doen wat hy niet zingt.. luister KV moved gewoon jullie kunnen hem niks kwalijk nemen

SLD
Gast

en ik heb KV bij het bangbro’s optreden gezien en geloof me hy zet een show neer niet normaal ! als je hemt niet zo kennen en zien optreden zou je gelijk fan zijn !

RotOp!!
Gast
RotOp!!

Ik kan je moeilijk volgen want je grammatica is niet helemaal correct.
Maar ik vind dit optreden gewoon ontzettend zwak van hem. Dat is licht uitgedrukt. Opzich vind ik het nog best grappig dat hij het zo ‘ver’ trapt met wat hij doet. Dat kan ik niet tegenspreken. Maar ik versta ook 75% niet van wat hij allemaal brabbelt.
Hij valt gewoon op doordat hij allemaal rare tattoos op zijn gezicht heeft… wtf? Het zal je vader maar zijn…
Gelukkig mag ik dit vinden in mijn land.

mr. advies
Gast
mr. advies

mf juice of hoe die heet past niet op de achtergrond
lijkt net of hij bang is om dat lied na te zingen
kan niet swingen, en z´n piepstem doet niet!!

KV
Gast
KV

ik weet niet hoor maar kv kan niet zingen maar daar is hij ook niet bekend om geworden daarom mag dat refrein misschien een beetje saai maar hoe kan je het hem dat kwalijk nemen wat had ie dan moeten doen ?

EN oja @RotOp!!
als je 75% niet verstaat van wat hij zegt raad ik je aan dit keer je inburgeringscursus opnieuw te doen want het is gewoon normaal nederlands alleen op een rare manier achter elkaar en als je dat niet verstaat ben je of doof of je wilt het niet verstaan ofzo denk ik

jord
Member

Word

Monkey: ik zal wel weer gedelete worden door het Puna-totale-bullshit-censuur-squad, maar dit kan vibetechnisch zo op één hoop met 2Unlimited en Britney Spears. En het is niet dat ik het de man niet gun, vind ‘m best sympathiek en ook niet ongetalenteerd, maar god oh god, wat is dit zwak.

Anonymous
Gast
Anonymous

ja gewoon vrolijk en gezelig mag dat ook een x..

doe je dieng viezeeeeeeeeee..

oldskool
Member
Haha, wat een zwakke reactie. Ik kan die gozer ook totaal niet verstaan en ik denk dat er echt wel meer zijn. Waar is de echte ondergrondse Nederhop gebleven. We krijgen de laatste tijd bijna alleen maar populaire, zogenaamde swagger, baggershit voorgeschoteld. KV zit ongeveer op hetzelfde niveau als de Bangbros en dat is zwaar onder de maat. Vergeleken met hun zijn Ali b en Yes-r hiphoplegende’s. KV: ik weet niet hoor maar kv kan niet zingen maar daar is hij ook niet bekend om geworden daarom mag dat refrein misschien een beetje saai maar hoe kan je het hem… Read more »
Vriendje
Gast
oldskool: Haha, wat een zwakke reactie. Ik kan die gozer ook totaal niet verstaan en ik denk dat er echt wel meer zijn. Waar is de echte ondergrondse Nederhop gebleven. We krijgen de laatste tijd bijna alleen maar populaire, zogenaamde swagger, baggershit voorgeschoteld. KV zit ongeveer op hetzelfde niveau als de Bangbros en dat is zwaar onder de maat. Vergeleken met hun zijn Ali b en Yes-r hiphoplegende’s. oldskool: Haha, wat een zwakke reactie. Ik kan die gozer ook totaal niet verstaan en ik denk dat er echt wel meer zijn. Waar is de echte ondergrondse Nederhop gebleven. We krijgen… Read more »
RotOp!!
Gast
RotOp!!

Met jou valt er gelukkig te praten.

RotOp!!
Gast
RotOp!!

Met Oldskool dan he. “Vriendje” heet niet voor niks Vriendje…

UndergroundxD
Gast
UndergroundxD

Vind het niks >.<

Vitaal
Gast

VInd het nummer zo verrot sorry hoor, wel grappig om te zien dat hij er plezier in heeft, EEey maar dat word bij mij snel een Euuh

ronny
Gast
ronny

Jouw grammatica ook niet vriend:

Opzich –> Op zich

RotOp!!: Ik kan je moeilijk volgen want je grammatica is niet helemaal correct.
Maar ik vind dit optreden gewoon ontzettend zwak van hem. Dat is licht uitgedrukt. Opzich vind ik het nog best grappig dat hij het zo ‘ver’ trapt met wat hij doet. Dat kan ik niet tegenspreken. Maar ik versta ook 75% niet van wat hij allemaal brabbelt.
Hij valt gewoon op doordat hij allemaal rare tattoos op zijn gezicht heeft… wtf? Het zal je vader maar zijn…
Gelukkig mag ik dit vinden in mijn land.

fanniestefanie
Member

geweldig ! kleine viezerikk.

Boombap
Gast
Boombap

Er is maar 1 Mf en die treed zondag op @ Definitie van dopeheid yeah hahaha

Anonymous
Gast
Anonymous

euuuuiiiihhhh is zwaaaaar irritant!

Backup
Gast
Backup

Kv is wel entertainer man funny boy aha

Tristan van Keeken
Member

hoe heet ook alweer het merk van de trui die KV aanheeft?
gooi ff berichtje als je het weet,
thanks

RotOp!!
Gast
RotOp!!

Pimpalicious. Ook wel Pimpalicious Living.

benno baby
Gast
benno baby

ee RotOp!! je zit wel advies te geven met je hoofd maar je heb al 5 x commentaar gegeven terwijl je ze muziek niet diggt … ga veder met je leven maat … ik vind dit eindelijk weer is een lekkere nederlands hitje!!

Sdede
Gast
Sdede

Goedemorgeee

john
Member

viezeeeee dezee man iss vrolijk. keep the good times rollin.

biggup naar mooikwaaiboyy.

jooooopiee.

chronic
Member

Heb genoten tijdens het kijken, alleen is dit wel het enige nummer dat ik skip op de cd 😉

grootste plannen, charisma, talent en ballen
2 stappen naar de money
zie zien ons als domme criminelen maar homie
we kunnen veel meer dan crack deals en OV
ben een boy van de block in me buurt maar ik weet
stiekem zijn ze toch trots, want die nigga doet de thang

Met de nadruk op; “Stiekem zijn ze toch trots”

wpDiscuz