Video: Kraantje Pappie – Bofkont ft. Roelie Vuitton, Aziz, Jiggy Djé, Wudstik en Jan Smit Live bij Giel3FM

Kraantje Pappie bracht vorige week uit het niets 3 albums uit onder de naam ‘Guardian van de real shit‘. Vandaag was hij te gast in de ochtendschow van Giel Beelen op 3fm en nam hij een hele horde aan artiesten mee namelijk Roelie Vuitton, Aziz, Jiggy Dje, Jan Smit en Wudstik. Bekijk de beelden hierboven.

13 May

12 comments

Leave a Reply

12 Comments Aan "Video: Kraantje Pappie – Bofkont ft. Roelie Vuitton, Aziz, Jiggy Djé, Wudstik en Jan Smit Live bij Giel3FM"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Jijbenttoy
Gast
Jijbenttoy

Verschrikkelijk

SVVVGX
Gast
SVVVGX

ik vind het echt super kut dat jiggy dje opeens zo super kut is. vind ik echt kut. ik voel me er ook echt kut over. kan het nog niet echt plaatsen ofzo ook. echt kut. kuttt kutttttttttt. kk jammer.

Slecht
Gast
Slecht

Wat een verschrikkelijke vent die Roelie

Brian van Weijen
Gast
Brian van Weijen

Ik weet nog hoe onder de indruk ik was toen ik Noah’s Ark, die voor mij qua NLstalige rap nog steeds aan de top staat, voor het eerst hoorde. Ik had daarna zulke hoge verwachtingen van ‘t Jiggy en z’n label. Maar wat volgde was een reeks matige releases van matige rappers. En dan hoor/zie ik dit, de mannen met wie hij tegenwoordig rolt en de fucking kut ArkAlarm stukjes die hij schrijft. Zo teleurstellend en doodzonde van Jiggy zijn talent als rapper.

T
Gast
T

Aziz talentje

tammer
Gast
tammer

168.000 kliks in 2 dagen voor: StukTV – De Hele Nacht Door ft. Kraantje Pappie & Cazz Major . Dat is na Kenny B , momenteel de hardst beluisterde Nederlandse joetoep release.

JA ja ja ja ja ja
Gast
JA ja ja ja ja ja

jullie kunnen hier wel allemaal huilen van jiggy dit jiggy dat maar de man probeert gewoon een beetje geld te verdienen.
Laat die boys lekker hipster doen. Dit is ook niet helemaal mijn ding maar vind genoeg andere rappers die wel maken wat ik wil luisteren.
Als je die oude jiggy mist moet je oude jiggy gaan luisteren.

de wereld draait door dames

Cenzow
Gast
Cenzow

alles voor t album noah’s ark was dope van jiggy… dat album was al kak joh.. sindsdien bergafwaarts… geen gehuil.. gewoon mijn mening/smaak delend…

Harra
Gast
Harra

jiggy komt alsnog gewoon het allerhardst

M[]kuM
Gast
M[]kuM

voor wat knaken jezelf voorschut zetten. sell out noemen we dat. dit geldt voor al jullie clowns die eerst zogenaamd mc’s waren en ook iedereen die het steunt.

Aahahahahha
Gast
Aahahahahha

die blacka chik wil graag witte piemeltjes voele ahahahahaahahahahahahaah

Flexxin
Gast
Flexxin

De track is te wack voor worden. Maar ik zou het ook doen als ik Jiggy was waarom niet? Hij wordt toch ervoor betaald. Gezien Jan Smit erop zingt zal het toch gedraaid. Maar wack blijft het toch wel

wpDiscuz