Video: Lil’ Kleine en Ronnie Flex – Zeg Dat Niet (prod. Jack Chiraq)

Gisteren verscheen het New Wave album en tegelijkertijd verscheen ook de laatste aflevering van New Wave. Eerder verschenen al meerdere korte videoclips zoals ‘Dikke Gun‘, ‘Veranderd‘, ‘Liegen Voor De Rechter‘, ‘Nigga Als Ik‘ en ‘Voor Een Ander‘. Vandaag verschijnt de eerste officiële videoclip afkomstig van het album. Je kan de videoclip van ‘Zeg Dat Niet’ hierboven bekijken.

Wil je aanwezig zijn bij de releaseparty van het #NewWave album? Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is hier een kaartje te kopen (alle leeftijden).

8 April

14 comments

Leave a Reply

14 Comments Aan "Video: Lil’ Kleine en Ronnie Flex – Zeg Dat Niet (prod. Jack Chiraq)"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
RT
Gast
RT

Ronnie ik check je nu al sins jupiternegers. en bij je eerste 101 zij ik al deze boy gaat het maken en ik zeg het nu weer man. je hebt me op een andere manier naar hiphop laten kijken ik weet niet of je het egt hiphop moet noemen maar je hebt je eigen styl man en dope vindt Ik het zeker

richard de reed
Gast
richard de reed

HArdddd Ronnie is echt vooruit gegaan
Lil kleine sws ook goed

kingvalley
Gast
kingvalley

Chill concept, chille beat, chill refrein maar helaas dat lil’ kleine er op rapt..

bijlmer
Gast
bijlmer

Kk slecht man lil kleine al helemaal beat zwak hou op man

LaticottaBeats
Gast
LaticottaBeats

Voel deze wel!

M[]kuM
Gast
M[]kuM

lil kleine is totaal niet op zn plek op een track als dit. jammer

monk
Gast
monk

ach ja…. hij heeft een mooie haardos, dat dan weer wel

lellie
Gast
lellie

Jammer dit weer….no skills toch shine lawwwllll

PunaHater
Gast
PunaHater

Ronnie ik check je nu al sins jupiternegers, waar je kapot werd gemaakt door die dude van Bijlmerstyle. Bij je eerste 101 dacht ik al deze boy is nep ik zeg het nu weer man. je hebt me op een andere manier naar hiphop laten kijken ik weet niet of je het egt hiphop moet noemen maar je hebt je eigen styl man en het is echt puin.

Rtdegay
Gast
Rtdegay

Ronnie ik check je nu al sins jupiternegers, waar je anus werd uitgerekt als een elastiekje door die dudes van Bijlmerstyle. Bij je eerste 101 dacht ik al deze boy heeft een pruik opgedaan en Rotjoch zn lala late glimme met zijn spuug om daar te komen. je hebt me op een andere manier naar hiphop laten kijken sinds jij als openlijke gay “rapt” zijn andere rappers ook uit de kast gekomen al die gasten van je ft’s hebben je late springen op hun pik jah dat is je eigen style man en het is echt gay.

armani x gyvenchi
Gast
armani x gyvenchi

Blah blah blah blah

Joops
Gast
Joops

Ronnie ik hou van je

LAAL@LIVE.NL
Gast
LAAL@LIVE.NL

JE BENT NEP AHAHA

waar gaat rap heen.nl
Gast

troep..

wpDiscuz