Video: Mac Miller – Watching Movies

‘Watching the movies’ is na ‘S.D.S.’ de tweede single dat afkomstig is van Mac Miller’s aankomende album ‘Watching Movies With The Sound Off’. Het album ligt vanaf 18 juni in de winkels liggen.

15 June

32 comments

Leave a Reply

32 Comments Aan "Video: Mac Miller – Watching Movies"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Sjoerd Bos
Gast
Sjoerd Bos

doppeeeee firstttt

Jou GAT
Gast
Jou GAT

gaar

Uud
Gast
Uud

Ik mis de Mac van mixtapes zoals The High Life….
Dit is troep. Jammer

Lars
Gast
Lars

Dit is juist hard
Mac laat gewoon zien dat die veel verschillende soorten rap kan maken.
Maar ik mis de Mac van vroeger ook man

best day ever
Gast
best day ever

DIe shit van vroeger was 10 x beter, best day ever etc, nikiez on my feet

Zabie
Gast
Zabie

vroeger?? twee jaartjes geleden is geen vroeger..

btw dit is wack

dafuq
Gast
dafuq

Heb je je ooit afgevraagd hoe het eruit ziet als iemand zijn ziel verkoopt? dit soort consessies met zulk mooi videomateriaal maakt het toch een prachtig voorbeeld.

Mr. Dix
Gast
Mr. Dix

> volgens mij draait heel dat nummer juist daarom… toch? of bedoelde je dat juist?

Jos
Gast
Jos

Je kan van hem in ieder geval niet zeggen dat hij lekker gewoon is gebleven…

SMG
Gast
SMG

> Fame is a tricky mistress

bigie
Gast
bigie

deze video moest hij gewoon van illum maken nadat hij is doorgebroken.. vandaar de gekke kettinge en enge video elke artiest die net is doorgebroken heeft wel zon video die ze van de record label moeten maken de record label bepaalt wat in de video komt anders krijgt hij geen geld

flapdrawl
Gast
flapdrawl

luister eerst het album en oordeel dan
De eerste paar tracks van t album laten zien dat mac is veranderd….in positieve zin.

Zowo
Gast
Zowo

RP : deze video moest hij gewoon van illum maken nadat hij is doorgebroken.. vandaar de gekke kettinge en enge video elke artiest die net is doorgebroken heeft wel zon video die ze van de record label moeten maken de record label bepaalt wat in de video komt anders krijgt hij geen geld << Hij is niet eens getekend

Zowo
Gast
Zowo

Hij probeert Mondriaan te gaan op de rapgame in de wereld

bigie
Gast
bigie

@zowo zijn record label is rostrum records

Nozem
Gast
Nozem

> rostrum records is een klein labeltje uit pittsburgh, zijn geboortestad. zij hebben echter amper een vinger in de pap noch is het een groot label. Mac blijft namelijk een independent artist, dat is juist het mooie en bekendste aan Mac. Lees nogmaals; Independent artist.

En voor de duidelijkheid m.b.t. je commentaar op de video, dit is gewoon de satire van het hele nummer. Als je het nummer en de video niet snapt, ga dan niet dom haten.

asfdghjk;ljh
Gast
asfdghjk;ljh

> independent artist? ik denk toch wel dat die sponsors en label managment en distrubitutie en investeerders achter zich heeft staan dus zo heel independant zou ik dat niet noemen.

Aal
Gast
Aal

niet zo dom lullen allemaal dit is juist dope dit brengt hip hop voor ons naar hoger platform en dan nog zeiken

Aal
Gast
Aal

plus @ zowo die bling bling en gouden tanden is gewoon zijn eige keeus nzo tulek hij gaat tog niet iets doen wat hij niet zelf wil hij doet juist wat hij wil en dat is dit

Jerry
Gast
Jerry

> Lekker zinnetje pik

bigie
Gast
bigie

je bent gek man hij is helemaal niet independent ookal is die niet getekend dan moest die deze video van de muziek industrie

bigie
Gast
bigie

denk je dat hij alles zelf financeerd hij is mischien net miljonair

Nozem
Gast
Nozem
hij is geschat op een waarde van 4,5mil. maar dat terzijde, vertel mij dan waarom blue slide park het eerste independent album was wat een enorm succes was na tha dogg pound in 1995? goole het maar of wat je ook wilt nakijken op elke nieuwssite, de jongen is idependent. je kan independent zijn ook als er andere partijen geld bijleggen. independent betekent niet gesigned bent en geen label verantwordelijkheden hebt maar ook geen hulp van deze labels. hij hoeft helemaal niks van de muziek industrie, maar aan je argumenten te zien begrijp je zelf niet eens wat je precies… Read more »
Damn
Gast
Damn

Dit is gewoon gruwelijk!

BAM!!
Gast
BAM!!

Dis is gewoon te hard hoor mensen.

bigie
Gast
bigie

wat jij niet begrijpt is hij kan wel independent zijn boeit mij niet het gaat mij erom de muziek industrie heeft het concept en idee en wat ze wille overbrenge met deze video hebben hun bedacht en niet hij.

Nozem
Gast
Nozem

> dus eerst ga je een discussie voeren over dat hij helemaal niet independent is, dan boeit het je niet meer opeens als de feiten tegen je spreken en nu ga je me proberen wijs te maken dat de muziekindustrie bepaalt hoe zijn clips zijn? je snapt echt helemaal niks ervan, weet je überhaupt wel wat de illuminati is als we er toch mee bezig zijn?

jukebox
Gast
jukebox

mis ook ze oudere style maar alsnog blijft die met harde teksten komen dus mensen jank niet zo

bigie
Gast
bigie

hij is ook niet independent hij heeft veel te danken aan whiz ten eerste dus daar gaje al de fout in en zowizo bepaald de muziek industrie hoe zijn clips eruit zien wat denkje nou van BLIJE gast white boy naar duister scary movie met mense met demonen ogen in ze clip.. wie hou je nog voor de gek en ja ik weet wat het is en de muziek industrie is er een deel van-

Dniz
Gast
Dniz

Heb hem nog zien optreden in 2011 in een jeugdhuis in mijn dorp.
The incredibly dope tour, zijn muziek blijft hetzelfde merendeels al zie ik toch wat verschillen. Maar ie doet zijn eigen ding en dat is wel dope

Sukskool
Gast
Sukskool

Mensen kijken alleen de clip en beginnen illuminati te roepen, luister een paar keer goed naar de lyrics en dan is het allemaal te begrijpen.

Sem Merce
Gast
Sem Merce

ill.

wpDiscuz