Video: Mac Miller – Youforia

Na ‘S.D.S.‘, ‘Watching Movies‘, ‘Gees ft. Schoolboy Q‘, ‘I am who am‘ en ‘The star room‘ brengt Mac Miller de zesde video van zijn album ‘Watching Movies With The Sound Off’ uit. Het nummer ‘Yourforia’ is iets anders dan de voorgaande singles aangezien Mac Miller zingt.

21 October

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Video: Mac Miller – Youforia"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
zozo
Gast
zozo

pfoeh, weer eens wat anders van mac

DoeNormaalMan
Gast
DoeNormaalMan

Ik vind die Mac Miller zwaar overgewaardeerd en nu gaat ie nog zingen ook! Beetje last van een Jezus Syndroom?.. waar steeds meer rappers last van krijgen trouwens..

Le Mini
Gast
Le Mini

@DoeNormaalMan ik snap wat je bedoelt, maar dit klinkt gewoon heel lekker. Liever dit dan rappertjes die gaan zingen op een track terwijl ze het net eens kunnen.

waem
Gast
waem

niet de beste track maar hij ken wel zingen

Maakt niet uit
Gast
Maakt niet uit

@doenormaalman Mac Miller is een selfmade miljonair die wereldwijde bekendheid heeft vergaart zonder de hulp van grote mediaplatformen zoals MTV, hem overgewaardeerd noemen kent in mijn ogen geen onderbouwing. Daarnaast was Mac op jonge leeftijd al singer/songwriter voordat hij besloot te gaan rappen, dus ook de uitspraken hierover zijn niet erg sterk. Ik denk dat je jezelf overgewaardeerd hebt door zo een ‘mening’ te geven. @waem de originele versie van deze track op het album is overigens wel master!

beastcoast
Gast
beastcoast

>Ik geniet echt van zn muziek de laatste tijd, alleen merk je wel dat ie de weg aan t kwijtraken is, je hoort het in zn tracks en als je alle muziek door de jaren heen met elkaar vergelijkt, hoor je dat het steeds meer over drugs gaat… Like the music tho!

wpDiscuz