Video: Ma$e – Nothing ft. Eric Bellinger

Ma$e maakte in de jaren ’90 furore als onderdeel van het Bad Boy kamp van P.Diddy. Aan het begin van deze eeuw koos Murder Ma$e voor een carriere als pastoor. Na meerdere mislukte comeback pogingen bij oa. G-Unit van 50 Cent is Ma$e nu terug op het nest dat hij nooit verliet: Bad Boy. Zijn nieuwste track Nothing is een samenwerking met Eric Bellinger en de video van het nummer is zojuist online verschenen.

30 June

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "Video: Ma$e – Nothing ft. Eric Bellinger"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
FKTHESCENE
Gast
FKTHESCENE
Waarom is het in Amerika zo dat als 1 iemand een hit maakt dat opeens alle beats lijken op die tracks.. en nog beter gezegt al die tracks lijken op dat ene hitje? I mean.. toen Lil wayne met lollypop kwam klonk opeens elke beat als die, en iedereen deed dezelfde soort flows.. Toen drake met een track kwam deed iedereen opeens die flow Toen Chris Brown weer een hitje scoorde klonk opeens elke beat & track als die track.. word zo moe van de scene van nu.. i’m sorry, maybe klink ik als een zeikerds maar i ain’t diggin… Read more »
hard
Gast
hard

Ja man ik vind dit wel keihard, en weetniet wat je zegt want hij spit gewoon old school.

Beter als de meeste nieuwe shit wel jammer van t refrein heb liever een rnb chick dan een in zijn ballen getrapte kutkind.

FKTHESCENE
Gast
FKTHESCENE
Dus je vind niet dat dit klinkt als, Loyal van Chris Brown? Die beat en refrein… laatst bracht 50 ook al een track uit die zowat als die track klinkt. En zo kan ik nog wel ff doorgaan met deze rapscene.. 1 maakt een hitje de rest kopieert die hele style.. maakt een beat die ongeveer hetzelfde lijkt (niet precies hetzelfde, maar je hoort waar ze de inspiratie vandaan hebben) en zo is de scene tegenwoordig. Wil je rapper worden 1: Wacht tot er een hit uit komt 2: Regel een beatmaker die precies weet hoe je zo’n beat ongeveer… Read more »
hard
Gast
hard

Je hebt nou eenmaal pioniers en meelopers, maar wees blij dat dit een goeie meeloper is

Voor de rest heb je wel gelijk ja !

S D E
Gast
S D E

@FKTHESCENE

minder letten op de mainstream meer checken in de independent scene 😉

– Zumo Kollie – Parkday
– Mick Jenkins – Martyrs
– Ka – Off the record
– The Doppelgangaz – Holla x2
– Big Krit – Mt Olympus
– Isiah Rashad – Soliloguy
– The Underachievers – Herb Shuttles
– Willie the kid – Halal Tuna
– Freddie Gibbs – Deeper
– Roc Marciano – 76
– Trouble – Free
– Gene The Southern Child – Split Personality
– Joey Badass – 95 til infinity

wpDiscuz