Video: Makkie – Down Met Me ft. Jenso

Eind vorig jaar bracht Makkie zijn mixtape ‘Best of Makkie 2014‘ uit. Van die tape brengt hij vandaag, een dag na zijn verjaardag, de clip ‘Down Met Me’ uit. Op de track werkt hij samen met Jenso.

18 January

2 comments

Leave a Reply

2 Comments Aan "Video: Makkie – Down Met Me ft. Jenso"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Makkie is aan nu
Gast
Makkie is aan nu

Ja hoor Makkie je doet het gewoon weer, ook deze is aan !

rella020
Gast
rella020

ughh kk vieze muziek, waar komen zulke dudes vandaan? jullie lezen dit vast boys, hou aub op jullie zijn kaka. muziek is niet jullie ding geloof me, al denk je van je gaat t maken, dat gaat niet gebeuren. Doe mij en duizenden andere puna fans een plezier stom met het maken van dit troep, puna jullie moeten ook eens een keer stoppen met dropen van zulke trash muziekanten.

wpDiscuz