Video: Manager Dope D.O.D. over Buma Rotterdam Beats

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”58257″]

Steijn Koeijvoets is een van de mannen achter het internationale succes van de Groningse formatie Dope D.O.D.. Tijdens het aankomende Buma Rotterdam Beats festival zal hij aanwezig zijn om zijn management ervaringen uit de muziekindustrie met jullie te delen.

Dit jaar is het programma nog interessanter en diverser dan de vorige edities. Op de site van BRB kan je nu de gehele conferentie- en festivalprogrammering vinden. Dus wil je weten hoelaat de release is van Hef? Waneer de A&R van Slim Shady zal spreken? Het verhaal van de boekers? of de veel besproken optredens van 2 Chainz en Hudson Mohawke? Ga dan snel naar deze site en check wat er van 15 tot 17 november allemaal te doen is in Rotterdam.

6 November

2 comments

Leave a Reply

2 Comments Aan "Video: Manager Dope D.O.D. over Buma Rotterdam Beats"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
ran collar
Gast
ran collar

Er is niets grappig aan organisaties als Buma. De NL-RAP is verreweg de grootste en populairste muziekstroming in NL, maar de rap artiesten zien daar veel te weinig voor terug. Het verhaal van de strijkstok en gevestigde belangen. Opheffen die zooi.

inge
Gast
inge

subsidie slurpende placebo’s . het gaat vooral over de ego van die vetzak van ml. zodat hij heel het jaar weer kan roepen hoe goed hij bezig is.

wpDiscuz