Video: MC Fit & Laura Jansen @ DWDD

Gisteren, waren MC Fit en Laura Jansen te gast bij het televisieprogramma ‘De Weereld DRaait Door’ en deden daar het nummer ‘Stapje Terug’. Bekijk de beelden hierboven.

26 October

10 comments

Leave a Reply

10 Comments Aan "Video: MC Fit & Laura Jansen @ DWDD"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
YV
Gast
YV

goeie shit hooor jongens

Dake
Gast
Dake

vals.. jammer

Sehh
Gast
Sehh

@2> Weet jij wel wat vals is mafkees

yes!
Gast
yes!

dope

adrealinestoot
Gast
adrealinestoot
Mijn tiener jaren waren moeilijk begreep mezelf niet wist mezelf niet te plaatsen dus ik rolde solo Had wel vrienden om me heen toch voelde ik me alleen moest mezelf nog ontwikkelen net als een foto Koppie omlaag was niet trots op wie ik was kon niet omgaan met geld dus moeder die had mijn pinpas ik leerde niet van mijn gemaakte fouten maar schoof af op dat ik nog maar een kind was maar was al een jonge man en ik voelde me de man jonge werd ik gedrukt op de feiten kwamen tranen langs men wang rollen omdat… Read more »
Djadjadjajdja
Gast
Djadjadjajdja

Ik zou die Laura Jansen wel uit elkaar trekken hoor.

K
Gast
K

‘De Weereld DRaait Door’ > Ja joh? Welke clown heeft dit getypt dan?

Luther
Gast
Luther

deze kill weet niet wat hij zegt

Carmelo
Gast
Carmelo

wtf is dit man

Cruz
Gast
Cruz

man man man man

wpDiscuz