Video: MellaMell – Freak ft. Zefanio & Brace

Onlangs zagen we MellaMell voorbijkomen met de track ‘Oma ft. Kingstreet‘. Vandaag is hij terug met de videoclip van zijn track ‘Freak’. Hij brengt de videoclip uit in de aanloop naar zijn ‘Bonoe Money’ mixtape. Op het nummer ‘Freak’ zijn ook Zefanio en Brace te horen en de videoclip kan je hierboven bekijken.

11 July

19 comments

Leave a Reply

19 Comments Aan "Video: MellaMell – Freak ft. Zefanio & Brace"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Raien
Gast
Raien

Zooooo, Nice clip, track is aan, mooie meid, die ik wel zou wille knallen. te gek

RS6
Gast
RS6

hahah leeft deze bocko nog

Bauer
Gast
Bauer

eerder zefanio & brace Feat. mellamell lijkt mij, zijn verse voegt daarnaast ook nog eens niks toe 😛 ..petje af voor de video montage

KaoloVriendje
Gast
KaoloVriendje

Hahahahah eerder brace dan mellamell? Jij leeft in disneyland

RJ
Gast
RJ

Nice, sample van Elle Goulding Tesselate

P3RC
Gast
P3RC

Nee man. Deze track is niks. Enigste wat bezienswaardig is in deze clip is die soort van bad bitch .

ffserieus
Gast
ffserieus

dit noemen jullie wankers een mooie meid?hhahah ik noem dit gewoon een verkankert neger sletje zonder normen en waarden die een dikke zwarte pik in dr reet moet krijgen hahah ff serieus man. echt kanker lelijk z,on stereo type tanga! alleen brace komt zuiver en hard. mella moet gewoon van de wereld vallen want die laat echt nooit iets horen wat van kwaliteit is qua rap! kleine kinder dingen!

BangBang
Gast
BangBang

ewa @ffserieus jij bent een teringmongooltje man, gewoon jaloezie omdat je vrouw of vriendin een platte kont heeft brada en lelijk is, of ben je homo? teringflikkertje

benz
Gast
benz

@ffserieus Nou dat neger sletje heeft haar eigen normen en waarden, die bepaal jij niet

reaguurder
Gast
reaguurder

Brace komt hard en track is wel oké. Alleen jammer dat er geen goede rapper opstaat zoals freez. Achja we kunnen ook niet alles hebben hé!

P3RCY
Gast
P3RCY

Iemand is echt kansloos bezig om een ander zwart te maken via internet , de manier comments worden geschreven en gepost, triest man zulke type mensen , types die nooit een grote bek durven te geven in het gezicht van een ander . Ratten met praatjes die weten dat ze het niet kunnen winnen in een 1 op 1 gevecht . Dan maar stalken en onder water steken. Jullie vaders hebben je niet geleerd om een echte man te zijn .

SwagTastic
Gast
SwagTastic

Dit moet je samen met je dochter luisteren

neinnein
Gast
neinnein

@ffserieus z’n moeder heeft ‘m in de steek gelaten voor een andere blacka 🙁 ik voel met je broeder!

P3RCY
Gast
P3RCY

Pas nou op ik trek je bitch zo achter dr kassa vandaan punkass . Je weet niet in wat voor probleem jij je plaatst wil je zo doorgaan.

professorsneep
Gast
professorsneep

@percy je gaat haten op internetgoons terwijl je zelf bijna op elke video haat comments eronder zet? Jij bent hier de loser

Sibu
Gast
Sibu

Gore Betaalde SOA slet

RB
Gast
RB

sommige hier zeggen sletje enzo maar slaan wel pagga op deze wijve ahaha kk hoerezonen

P3RCY
Gast
P3RCY

Professor , nee man , jij heb de verkeerde persoon voor je, sorry.

P3RCY
Gast
P3RCY
Nogmaals deze track is niks , enigste wat BEZIENSWAARDIG is , is die SOORT Van BADBITCH. Wat is daar haatdragend aan? Gebruik je hersenen , ga niet gelijk op je tenen staan , die meid word als een bad bitch neergezet in de video . Maar voor de rest is het naar Mijn MENING niet een track die goed is , t klinkt ook niet goed. En ga jezelf niet voor de gek houden dat ik onder bijna ELKE video een haat comment plaats, door dat te verkondigen meneer/mevr professor sneep blijkt dat je de moeite neemt om naar mijn… Read more »
wpDiscuz