Video: Mellamell – Wasted

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”52260″]

Na ‘Me Papa Zei‘ en ‘Doodgewone Dag‘ releast Mellamell vandaag zijn nieuwe video voor het nummer ‘Wasted’. De remix van het nummer zal gastoptredens bevatten van Matarr, Hydroboyz, KaliBwoy en Rocks. Deze zal net als het origineel geproduceerd worden door Prince.

26 May

25 comments

Leave a Reply

25 Comments Aan "Video: Mellamell – Wasted"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
boy21
Gast
boy21

shit deze clip gaat echt ham ! dope dope dope

olliee
Gast
olliee

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
wack………………

RecognizeReal
Gast
RecognizeReal

Nah main… This is wackkk

WTF... kan het nog slechter???!!!
Gast
WTF... kan het nog slechter???!!!

Wauwwww Puna.. waarom droppen jullie die troep. Echt ongelofelijk.. al die gasten als mellamel en taya kunnen echt helemaal niks. Er is genoeg talent in Nederland die hun shit ook opsturen naar puna maar dit is gewoon een vriendjespolitiek site die alleen shit droppen uit de randstad. elke mongool die beetje kan rijmen uit roffa of damsco komt op puna. En dan die wijven die erbij staan.. hou op man.. het zou je dochter maar zijn.. scheve bekken en semi-geil doen voor de camera. WAT EEN TROEPPPP!!!!

David
Gast
David

Die reclame voor deze clip is veel doper dan die shit van Mellamel weet iemand hoe het nummer heet of van wie die afkomstig is?

Probz

vieze tanden
Gast
vieze tanden

als hij zoveel money heeft kan hij ook nieuwe tanden kopen

schoonmaker
Gast
schoonmaker

wat doe je man? wat is dit? album die kleine heb ik doodgedraaid maar dit is fake als fuck man. Ooh ja en ik heb je ex gebald toen je nog met haar had haha.

Damsko
Gast
Damsko

chingboi puku..schande voor de stad en die motjo’s moeten zich gaan schamen in een hoekje

alphenaar
Gast
alphenaar

Woooooow dit is niet best

BEEJ
Gast
BEEJ

Hoe heet die actrice ook al weer in de rode jurk?

Deshit
Gast
Deshit

Dit is de SHIT! , als je het niks vind is het waarschijnlijk dus ook niet je doelgroep. dit is een PARTY banger voor als je wazig bent.

sanne22
Gast
sanne22
Nou nou zeg jullie haten zomaar als je het beter weet te doen laat zien dan wat je in huis heb? of weet je alleen te haten ? dit is gewoon een dikke clup benger ! en als je dit niks vind moet je gewoon wat anders gaan doen! haters voor niks zijn jullie……..mellamell is een baas, jullie haters zulle nooit wat berijken in jullie leven geloof me ! als je geen love heb zal je ook nooit love terug krijgen !! haatje dan zul je ook altijd zelf gehaat worden..vergeet dat niet! respect moet er gewoon zijn vind ik… Read more »
Gast
Gast
Gast

Die chick is wasted (keer 999)
Kut man had ik die maar bedacht….
Net zulke diepe lyrics als MC Biggah

@sanne22
Gast
@sanne22

een mening geven is tegenwoordig haten?? als je niet tegen negatieve comments kan dan moet een rapper maar gauw wat anders doen.
dit is gewoon slecht en als dit in een club word gedraait dan schreeuw ik uit volle borst FOK THE DJ !!!
Kinderlijke rijms en geen flow dit…
Maarja, het zijn dan ook veelal kinderen die deze bullshit dope vinden.

Geen swag niks.
Gast
Geen swag niks.

Ik snap niet dat als je zegt dat je iets niet goed vind, of zelf slecht dat mensen met reacties komen: ‘Kan jij het beter dan?’, ‘Doe het zelf dan’.

Kom op, denk na. We kunnen toch met een kritische blik kijken naar muziek en hebben van hiphop. Deze man is 20x zo goed als mij, tuurlijk, maar dat neemt niet weg dat hij wack is.

Kan ik het beter? nee, kunnen 90 procent van de andere rappers het beter? Ja.

Venomenal
Gast
Venomenal

iets wack vinden, BETEKENT NIET DAT JE HAAT!!!, al die mense die over haters lullen, hou gwn je bek dicht, al die wacke gare rappers krijgen shine omdat de luisteraar te dom is. ACCEPTEER GEEN TROEP!

twawaWaa
Gast
twawaWaa

extreem triest dit, wel zonde want hij heeft ook harde tracks

BadBoyG
Gast
BadBoyG

Wat is de maill van puna als je wilt dat ze iets van jou online zetten??

monk
Gast
monk

tuurlijk jongen, jij wordt aan de lopende band benaderd door geile dronken wijven en daar zeg je dan nee tegen. echt heeeeel geloofwaardig

@sanne22
Gast
@sanne22

Jij komt ook wel geloofwaardig over.. Haal voortaan eerst je tekst even door spellingcontrole heen!

€
Gast

Mensen die niks te doen hebben en praten alsof ze het beter kunnen laat zelf wat zien dan en verdoe je mpp tijd niet aan haten op een ander. Als je het niks vind is prima dn druk je op vorige pagina en ga je gone of heb je niks anders te doen? Mense worde boos als je doet wat ze niet kunne is hier te merken. Als die jonge muziek wil maken moet hij het doen tog. Dat puna het online zet is hun keus

Shittt
Gast
Shittt

die man heeft ook nooit iets te melden ofzo, komt altijd onzin uit die bek van em.

dooie shit
Gast
dooie shit

tuurlijk zijn die chicks wasted als ze hier aan mee doen wacke gast nie normaal

wackk
Gast
wackk

sorry maar ik vind dit HELEMAAL niks

yoooo
Gast
yoooo

slist kapot erg kaka hoor

wpDiscuz