Video: Mello D, GillyRasz & Magnefique – Niks Is Gelogen ft Loony

Mello D dropt vandaag z’n nieuwe video in samenwerking met GillyRasz & Magnefique en Rotterdammer Loony. Check de clip van ‘Niks Is Gelogen’ hierboven.

25 July

14 comments

Leave a Reply

14 Comments Aan "Video: Mello D, GillyRasz & Magnefique – Niks Is Gelogen ft Loony"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Mees r
Gast
Mees r

maken ze ook armbandjes met van die elastiekjes ?

monk
Gast
monk
Tja, in de communicatieleer is het een bekend signaal: als iemand een zin begint met ‘ik zeg het eerlijk / ik lieg niet / etc.’ volgt er meestal een leugen. Ik zeg daarom domme jongens krentebrood, kruimelboys, kansloze budgetbierdrinkers en jonkosmokers. Beetje grote verhalen ophangen in de tuinstoel. Niet mijn type. Maar muzikaal is het wel dik in orde. Alle boys – met de eerste op 1 – komen lekkah! Goede, swingende flows, strak in de energie. Beat is ook catchy. Ik heb hier met veel plezier naar geluisterd en proef potentie. Ga door op de wacke gangstertour en het… Read more »
JozephNep
Gast
JozephNep

LOONY die man was egt de hardste NL rapper serieus totdat ik hoorde dat ie snitch was.. weet ook niet meer wat ik moet geloven enzo maar dit is wel beetje wack beter komt hij met die straat shit die nummers waren kkr dope

HOLLEEDER
Gast
HOLLEEDER

SNITTTCHHHH LOOONS

Jermain
Gast
Jermain

Clip is wel echt garra man ff sirieus wat een amateur sanni, 100%music op het het laatst ook nog is caulo scheef ingesproken haha klinkt voor geen meter gap

Dread
Gast

Dit is een beetje dombeligen kaas mannen! Swag is para maar die pokoe? Hou op man slecht af gemixt! Slecht of niet gemasterd pffff tijd voor niks

Bijlmerthingss
Gast
Bijlmerthingss

Die Magnefique komt hard hoor, met die Nederlandse trainingspak

Stunna
Gast
Stunna

Boeit me niet dat Loony heb gesnitcht, hij blijft kkrhard gewoon.

Mij
Gast
Mij

eerlijk, wat brengt deze pokte voor nieuws in de rapscene? lucht.. alleen mello doet nog nice, rest is gewoon same as the others.

loon
Gast
loon

What the fuck is dit man, rotzooi al die boys hosselen in die clip maar ze zien er allemaal als zwervers uit man .
Mello D rocked die kaulo neppe schoen al een jaar lang straight man nou dan maar geen zanger/big time hustler

Mike L
Gast
Mike L

wat een grap dit…

Percykootsekaderotterdam
Gast
Percykootsekaderotterdam

Ik zou nooit zulke boys voor mij late werken deze worden gelijk gepakt

Lowie
Gast
Lowie

Jaja goed om loony weer eens te horen

Lowie
Gast
Lowie

dombeligen kaas ? jij bent een beetje dombeligen denk ik.

wpDiscuz